Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć mamusie, jak Wam mija niedziela?
U mnie dziś cały dzień świeci słoneczko i od razu nastrój mam inny. Dzień spędziliśmy u moich rodziców, pojadłam smakołyków, przepyszny obiadek - gołabki z młodą kapustką, nawet się drzemnęłam, gdy mój M. z moim tatą oglądali F1. Dostałam też od rodziców dwa prześliczne ręczniczki z kapturkiem dla Kubusia 🙂
Myślałąm, że dziś też będę miec beznadziejny dzień, bo obudziłam się rano znów z z bólem nóg, ale szybko mi przeszło, a męzuś śniadanko do łóżka przyniósł, więc się dłużej pobyczyłam 🙂
Teraz siedzę sama, bo M. poszedł znów w kosza popykać, a teściowie do znajomych, więc zrobię sobie "wieczór piękności". Najpierw jakaś maseczka i koniecznie (!) depilacja, a póżniej dłuuuga kąpiel...
Trzymajcie się brzucholki 😘

MiP śliczny brzusio 😉

• Mamusia
Czesc brzuszki!!!
my niedawno co wrócilismy, młody kapieli teraz zarzywa, a po nim ja pod prysznic wskoczyc musze 🙂
jejku jestem wymeczona jak niewiem, ale szczesliwa, ze w końcu cała rodzinka się na działeczce spotkała i miło spedzilismy czas 🙂

Martuś przesliczny brzuszek. 😘
Taki malutki masz, chyba tylko ja mam takiego wystajacego wielorybka:P ale co tam jest super :laugh:

• Mamusia
Hej dziewczyny,
Ja jak zwykle wpadam raz na jakiś czas.

MiP śliczny brzuszek. Ja przy tobie to mam wieeelkie brzucho 🤪 .

Ja się w piatek strachu najadłam , bo mi sie jakieś dziwne skurcze zaczeły. Trwały dobre pół godziny. Dzwoniłam do lekarza, kazał przyjechac gdyby sie powtórzyły i łykać magnez. Więc od piątku zwolniłam tempo, leże i nic nie robie.
I narazie cisza, i oby tak przynajmniej do połowy sierpnia.

• Mamusia
Kar_ola napisał:
moni- wierze, ze strachu sie najadłaś 🤨 pewno miałas skurcze przepowiadajace 🙂

ja już odświezona i czuje, ze niebawem odjade w sen 🙂

Karolcia, pewnie to były te skurcze. Tylko sie troche wystraszyłam ,bo z tego co pamietałam z 2 poprzednich ciąż to wtedy miałam takie lekkie-brzuch mi sie napiał z 2 razy i wsio. A teraz to troche trwało i tak w sumie regularnie, no i były odczuwalne tak od kręgosłupa promieniowały.

• Mamusia
Hej 🙂

my dzisiaj zrezygnowaliśmy z wizyty u teściów i jednych i drugich - dostaliśmy zaproszenia do filharmonii na 18:00, to zrobiliśmy sobie grilla na obiad, potem Msza w katedrze opolskiej i spektakl w filharmonii http://www.filharmonia.opole.pl/index.php?option=com_events&task=view_detail&agid=247&year=2009&month=06&day=21&Itemid=40

suuuuper było!

Teraz M. śpi biedny wymęczony (był w nocy w pracy...) a ja pykam sobie w klawiaturkę do Was 🙂

Martuś brzunio śliczny!
Inka - cieszę się że inny nastrój 😉 ja dzisiaj też się pielęgnowałam rano kiedy M. spał po nocce 😉

Moni dobrze że zadzwoniłaś do lekarza i szybko zareagowałaś 😉 buziak dla Ciebie żeby się nie powtarzało niepotrzebnie 😘