Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jestem już... Ale widzę że się rozchodzicie...

Karolcia, wiem że miałaś trudne przejścia z Batim jeśli chodzi o karmienie i dobrze sobie z tym poradziłaś. Ale z Natalką wcale nie musisz mieć gorączki, wcale nie musi się tak dziać, głowa do góry. Nie kwestionuję też Twojego doświadczenia bo pod tym względem to ja zielona jestem, ale tylko powtarzam to co słyszałam na wykładzie i wydaje mi się to sensowne... 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Atus jak bedziesz cos otwierała, to ja sie pisze na wspólnika- jak mnie zechcesz:P:P 😜

Tojuś ja wiem, o tym co pisałaś. Dlatego jest róznica miedzy dzieckiem karmionym piersią, a mlekiem modyf.. Te moje zakupy sie nie zmarnuja jak co przydadza się w okresie pózniejszym.

Ata talencie Nasz wrzesniowy!!! 😘

• Mamusia
Do najgorszych ptasich omenów należy głos pawia. Zwiastują nieszczęścia i wdowieństwo. Te piękne ptaki ponoć przynoszą pecha, a ich wspaniałe pióra nie powinny być dawane w prezencie. Przesąd ten jest popularny w wielu okolicach Polski, z wyjątkiem Krakowa.
Do tradycyjnego krakowskiego stroju należą ozdoby z pawich piór, które przypominają mieniące się oczka. Zdaje się jednak, że w stroju tym pawie oczko spełnia rolę amuletu, który odwraca urok złego spojrzenia.

tyle mam...