Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
karola dzwoniłam do tego sklepu z allegro i dogadałam sie z gosciem wysle mi to w poniedziałek narazie czeka na towar i wysle mi to za pobraniem nawet miły facet superr ja lece sie ubierac i jade na dalsze zakupy ,kurcze od 3 dni mam nogi spuchniete troche przecież jak prawie cały dzien nic nie robie tylko siedze 🤨

• Mamusia
Hej babeczki,
dzieci pozwoliły mi pospać do 9. Jestem w szoku. Dzisiaj napięty dzień przedemną. Ale tak to jest jak się zostawia wszytsko na ostatnia chwile 😞 . Wczoraj zrobiłam liste ostatnich rzeczy do dokupienia dla małodego i musimy jeszcze kupić wyprawke + podręczniki Oli do szkoły.

• Mamusia
Aska a Ty spac nie mogłas 🤪 🤪 szok 5-ta rano 🤪 Asiu moja rada na szwagierkę- nie daj sie jedzy i tyle. Jak chce niech bierze, a na chrzestną zawsze mozna kogos innego wziąsć. Ja np. nie wezme w zyciu szwagra...bo go nie lubie 🙂

Atus ja tez sledze sierpnióweczki...i normalnie niedługo czas na Nas 🙂
I śpij sobie długo kochana bo niedługo wrezsien i znów bedziesz wstawac z kurami o swicie....

Miłego Dnia.

Moni trzymamy kciuki za Ciebie i młodego 🙂

• Mamusia
Hej Babeczki!

Asia spróbuje zaobserwować czy po nocy schodzi Ci opuchlizna, bo jak nie schodzi to od razu do lekarza...

Współczuję szwagierki, a na nk na pewno Cię nie mam - nie wiem jak to się stało bo przecież miałam... Wyślę Ci zaproszenie.

• Mamusia
Hej Bąbelki!

Asia ale ty masz przeboje z tą rodziną, nie zazdroszczę ale głowa do góry i nie przejmuj się tym zbytnio żeby Maluszkowi nie szkodzić.

Moni trzymam kciuki za dobre wyniki

a co do sierpnióweczek to faktycznie idą jak burza :laugh:

Ja po śniadanku, lecę zaraz do fryzjera a póżniej do gin'a.

Miłego dnia 😘

• Mamusia
Asia wyluzuj, nerwy nic nie zmienią na lepsze, tylko Tobie i kruszynce będzie źle. 😘 na spokojny dzionek. I mężem tez się nie martw, mój też ostatnio podsumował, że już przesadzam z tymi zakupami. Nie pozwolił mi ostatnio pieluch ani kosmetyków dla syneczka kupić, powiedział, że przecież zanim wrócę ze szpitala on może dokupić to co zabraknie, zazdrosny się robi czy co? :P I torby na wyjście też nie mogłam przyszykować, bo się prawie obraził, że myślę, że sam nie da rady...

Karola83 zrób się na bóstwo i powodzonka u lekarza 😉

• Mamusia
A mnie wczoraj i dzisiaj znów stawy podolewają 😞 W nocy mężuś musiał mi nacierać nóżki, trochę szkoda mi go było, bo o 5-tej musiał do pracy śmigać i pewnie się nie wyspał, a ja do 9-tej jak suseł :P

Wczoraj pół dnia przeleżałam i dziś chyba też za nic się nie zabiorę, pogoda w sam raz do leniuchowania...

• Mamusia
Hej laseczki,
Pierwsza tura zakupów za nami. Dokupiłam reszte pierdółek dla maałego i dla mnie i troche z wyprawki dla Oli. Terza obiadek i po 15 runda po ksiegarniach za książkami.
U nas tez parówa na dworze, a tak fajnie chłodno rano było.

Mam coraz wiekszego pietra przed ta wizytą, łudzę sie troszeczke , że może jednak mnie nie połozy w szpitalu. No nic do 20tej jeszcze troche.

• Mamusia
Moni z taką diagnozą to ja bym wolała do szpitala... Wiem że w domu to w domu, ale tam jesteś pod stałą kontrolą i jakby co to mogą migiem zadziałać...

Ani jednej kafelki nie zobaczyłam dzisiaj, takie ślimacze tempo obraliśmy że zdążyliśmy tylko zrobić zakupy do lodówki i zaliczyć wizytę u mojej internistki. Dostałam skierowanie na posiew z moczu bo w ogólnym badaniu wyszły mi nieliczne bakterie, w sumie nic takiego, ale lekarka powiedziała że lepiej dmuchać na zimne szczególnie przy moim wodonerczu. Więc w piątek odwiedzę Sanepid 😉

Inka buuuziam, żeby nóżki przestały boleć. Stawy potrafią być dokuczliwe też to przechodziłam, ale w 'młodości' 😉