Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ata38 napisał:
Kar_ola napisał:
ata38 napisał:
tatę mi jutro przewożą do tego Rzeszowa na onkologię i nerwa mam jak to teraz będzie... w nocy dostał strasznych bóli i darł się na pół szpitala...

aha
o matko, niezłe ma te bóle!!!
Atus wszytsko bedzie dobrze!!!Myslami bede z Wami 🙂
Ja jutro zawoze dziadka do hospicium na kilka dni...biedak znów ma cos z płucami 😞a w przyszły piayek babcia ma operacje oczu... 😞

widzę, że też masz nieciekawie...

takie zycie 🥴

• Mamusia
Atus zmykam, musze pod prysznic i spac ide...wykończona jestem.
Trzymaj się jutro. Nie mysl za duzo negatywnie, tylko pozytywnie.
For you 😘

jutro zawioze dziadka, a potem albo działeczka , a jak brzydko bedzie to łazienke chce wysprzatac i randka z zelazkiem/ ale moze Tomek poprasuje/

zmykam 🙂

• Mamusia
Atuś tak mi przykro że Twój tata musi to cierpieć...

Karola jeszcze nie urządzamy, ale wybieramy wszystko do mieszkania. Wszystko zaplanujemy i M. będzie wiedział co i jak, bo ja będę z dzidzią tutaj jak juz zaczną się prace wykończeniowe...

• Mamusia
Hej babeczki,
troche późno ale musiałam poszykowac sobie wszytko do szpitala. jednak dostałam skierowanie , mam sie stawić jutro o 8. Dobra nowina jest taka , że jeśli mi się wyniki porawią to możliwie że jeszce wyjde ze szpitala , a jak nie będzie poprawy to ok37-38 tyg , będe miała wywoływany poród. Chyba że do tego czasu urodze bez wywoływania.
Dziecko , jak u Karoli jest już ładnie ułozone do porodu. Szyjke mam miękką. Młody waży 3300 🙂 , to tez jest duży plus w tej sytuacji , bo jak by sie urodził wczesniej to wage juz ma dobrą.
To tak w skrócie tyle, mam tel do 2 Karolin , to będe Was informowała przez nie(jeśli nie mają nic przeciwko) co tam u mnie.

Buziaki dla Was 😘 , i mam nadzieje do poklikania niebawem 🙂

• Mamusia
Dziś popołudniu idziemy do teściów i zostawimy u nich dzieci na kilka dni, bo od jutra chcę jeździć do taty, a z nimi nie bardzo miałabym co zrobić... dziś dowiemy się jak wygląda możliwość siedzenia przy chorym na onkologi, bo nawet nie wiem, a nie wyobrażam sobie, że tata będzie musiał radzić sobie sam...

• Mamusia
Moni oczywiscie, ze nie mam nic przeciwko. Trzymaj się, moze wyniki sie jeszcze poprawia i wrócisz przed porodem na troche do domu. Jezeli jednak nie to szczęśliwego rozwiazania kochana. Czekamy na dobre wieści!!!!

a ja już wstałam, bo na 9.30 do tego hospicjum 😞kregosłup mnie boli dzis, wczoraj za duzo skakałam po krzesłach...a dziś znów ładnie chłodno, to pewno bede szalała:P

Atuś napewno mozna byc cały czas na onkologii, niewiem jak noce...bo my mielismy 60km i codziennie dojezdzalismy...zreszta opieka była wspaniała i dziadek miał super lokatorów w pokoju...ŻYCZĘ Tobie i rodzince wytrwałości w nadchodzacych tygodniach i pogody ducha.

Moni for you 😘

• Mamusia
Cześć Kobitki ! 🙂

Ja już po badaniach, popołudniu będą wyniki 🥴 a do tego czasu to chyba się naprawdę zadrapie 🤢 ale z nerwów.

Moni będzie dobrze, raz dwa wypłuczą z Ciebie co złe i wrócisz do nas. Czekam na dobre wiadomości, pisz śmiało 🙂

Karolka Ty to szalejesz, chyba chcesz już tulić Natalcię :laugh:

Mimi dobrze, że szczerze porozmawiałaś z mamą, mam nadzieje, że po przeprowadzce nie będziesz czuła się samotnie i wszystko szybko się ułoży. Wiadomo strach przed nieznanym. Głowa do góry będzie dobrze.

Atuś oby tacie tam ulżyli i przestał cierpieć, trzymam kciuki