Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ata38 napisał:
Kar_ola napisał:
Karola fajnie, ze wyniki sa dobre i wszystko ok 🙂
Dziewczyny wrzuccie jakies zdjecia jak wygladacie na kilkanascie dni przed porodem...plisska...jestem ciekawa 🙂

no mnie już widziałyście 🙂 nie rosnę, ale i nie chudnę 😞

hehe schudniesz jak chcesz:P

• Mamusia
Kar_ola napisał:
ata38 napisał:
Kar_ola napisał:
Karola fajnie, ze wyniki sa dobre i wszystko ok 🙂
Dziewczyny wrzuccie jakies zdjecia jak wygladacie na kilkanascie dni przed porodem...plisska...jestem ciekawa 🙂

no mnie już widziałyście 🙂 nie rosnę, ale i nie chudnę 😞

hehe schudniesz jak chcesz:P

oj chciałabym...

• Mamusia
Asiu ja tez synka urodziłam dokładnie w dniu terminu 🙂
tez licze, ze Natalka nie da na siebie długo czekać 🙂tak za 2 tygodnie juz mogłaby uraczyc Nas swoja obecnocią 🙂

wiadomosc od moni ze szpitala: wczoraj miała porobione wszystkie badania, czuje się z małym dobrze, teraz czeka na usg...da znac pózniej...pozdrawia wszystkie wrześnióweczki 🙂

• Mamusia
Cześć mamusie, ale widzę, że się rozchodzicie 😞 Ja też wpadłam tylko na chwilę, mam dzisiaj trochę biegania, bo muszę jeszcze parę drobiazgów na wesel dokupić, trochę posprzątać i spakować nas, bo wyjeżdżamy jutro z rana. Poza tym siebie muszę też poddać jeszcze zabiegom upiększającym :laugh:

Idę poczytać co tam dziś popisałyście, jakby co z/w.

• Mamusia
Hej Kobietki
wpadłam Wam życzyć miłego dnia! Przede mną maraton po Opolu, sanepid (mocz na posiew), ginekolog i parę rzeczy jeszcze...

Wczoraj padłam jak kawka przy lapku, nawet nie wiem kiedy odpłynęłam, ale się cieszę że Was złapałam i udało mi się z Wami pogadać jak za 'starych dobrych czasów' 😉 🙃 🙃

pa pa 😘 😘

• Mamusia
hej kochane brzuszki!!!A ja od samego ranka w malinkach jesiennych z moja siostrą zasuwam 🤪 🤪 na szczescie już skończyłysmy zbieranie i teraz bedziemy lezały juz do konca dnia i się obijały hehe:laugh:
Karola to super, ze gin powiedział, ze wszystko oki i ze nie musisz sie niepokoić, oby tak dalej 🙂 Dla Ciebie 😘
Ata, Karola owocnego dnia na działeczce wam zyczę, złapcie troche promyków słonca na swoją skóre tylko rozwaznie 🙂
Toja powodzenia u gina 🙂 Inka udanych zakupków przedweselnych 🙂
a własnie miałam sie kobietki was zapytac mniej wiecej kiedy sie pakowac do szpitala przed porodem, 1-2 tyg czy kilka dni????Bo ja sama nie wiem kiedy to zacząć niby mam dwie koszule dopiero ☺️ ale tak sobie myśle, zebym potem na łeb na szyje sie nie pakowała jakby mały zechciał wczesniej przyjśc na świat 🤔
Miłego dzionka kochane 🙂 Zajrze wieczorkiem 😉

• Mamusia
Mimi83 napisał:
hej kochane brzuszki!!!A ja od samego ranka w malinkach jesiennych z moja siostrą zasuwam 🤪 🤪 na szczescie już skończyłysmy zbieranie i teraz bedziemy lezały juz do konca dnia i się obijały hehe:laugh:

a własnie miałam sie kobietki was zapytac mniej wiecej kiedy sie pakowac do szpitala przed porodem, 1-2 tyg czy kilka dni????Bo ja sama nie wiem kiedy to zacząć niby mam dwie koszule dopiero ☺️ ale tak sobie myśle, zebym potem na łeb na szyje sie nie pakowała jakby mały zechciał wczesniej przyjśc na świat 🤔
Miłego dzionka kochane 🙂 Zajrze wieczorkiem 😉

Dziękuje Mimi i dla Ciebie 😘 na to zasłużone słodkie leniuchowanie :laugh:

Ja myślałam o spakowaniu torby tak za tydzień/dwa, bo mały remont się jeszcze u mnie szykuje. wtedy też każe A skręcić łóżeczko żeby wywietrzało 🙂

• Mamusia
wiadomości z Norwegii:u Nas ok,ale nogi mi strasznie puchną i nawet w nocy mi nie schodzi 😞mam je az takie zółte, obolałe 😞czuje ze poród juz blisko i na pewno jak wróce do kraju to mój gin połozy mnie na pare dni do szpitala 😞
pozdrawiam buziaki maleńkie 😘

a ja w piekarniku ciacho piekę...i juz doczekać sie nie mogę 🙂