Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
asia85a napisał:
ja pewnie znikne na chwile musze na allegro buty wystawic ,kupiłam sobie przed weselem do sukienki na poprawiny i wogule ich nieubierałam bo wole chodzic w barelinkach a szpile do ja rzadko zakładam niejestem przyzwyczajona chodzic chyba ze obcas jest wygodny

Asieczku jak wystawisz to wstaw na forum linka 🙂 🙂 lukne sobie na te buciki, moze zalicytuje 🙂 🙂

• Mamusia
Hej babeczki!

Ratunku, ja mam prawie 100 stron do nadrobienia, chyba już nie dam rady!!! 🤪 🤪

może napiszcie mi króciutko czy działo się coś szczególnego, bo kompletnie jestem nie w temacie...
Wczoraj miałam gości - brat i siostra na Harrego Pottera do kina przyjechali, dzisiaj szkoła rodzenia, jutro duże zakupy (IKEA) i zacznie się szykowanie mieszkanka na maksa, bo spanikowałam że to już tylko 8 tygodni zostało a czas tak szybko leci 😲 😲 😲

Moniu widzę że wróciłaś! Śliczne zdjęcia na nk!

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Mady Witaj 🙂
Jak samopoczucie ??
lepiej już??

oj oj dziewczynki ale sie rozpisałyscie, piszcie powoli, bo mi komputer zmula i jestem do tyłu, a dziekuje Karola a lepiej sie czuje, ale tylko dlatego ze biore tablety, cholera tak mozne ze..........!!!!!!! biore je co 6 godzin i wypada mi brac je o północy, i dzis w nocy cholerna komóra mi nie zadzwoniła i przespałam, obudziłam sie o 1:30 a tylko dlatego ze cholernie mnie brzuch rozbolał i drgawek dostałam, sama sie troche wystraszyłam.

• Mamusia
Mady napisał:
Kar_ola napisał:
Mady Witaj 🙂
Jak samopoczucie ??
lepiej już??

oj oj dziewczynki ale sie rozpisałyscie, piszcie powoli, bo mi komputer zmula i jestem do tyłu, a dziekuje Karola a lepiej sie czuje, ale tylko dlatego ze biore tablety, cholera tak mozne ze..........!!!!!!! biore je co 6 godzin i wypada mi brac je o północy, i dzis w nocy cholerna komóra mi nie zadzwoniła i przespałam, obudziłam sie o 1:30 a tylko dlatego ze cholernie mnie brzuch rozbolał i drgawek dostałam, sama sie troche wystraszyłam.

oj, to coś nie za ciekawie...

• Mamusia
Monia27 napisał:
Kurcze czaje się czy dac zdjęcie ze stoczni w kasku moje hahahaha:laugh: rozśmieszają mnie te zdjęcia,szkoda,że mam ich tak mało,mąż przypadkiem skasował poprzednie 😞 no ale cóż jeszcze to kiedyś nadrobię ...ale z Dobrusią na rękach 🙂 🙂

Monia dawaj!!!!

• Mamusia
Monia27 napisał:
Kurcze czaje się czy dac zdjęcie ze stoczni w kasku moje hahahaha:laugh: rozśmieszają mnie te zdjęcia,szkoda,że mam ich tak mało,mąż przypadkiem skasował poprzednie 😞 no ale cóż jeszcze to kiedyś nadrobię ...ale z Dobrusią na rękach 🙂 🙂

Monia dodawaj nie ma co się czaić :laugh:

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Monia27 napisał:

Monia dawaj!!!!

dawaj dawaj 🙂