Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam weekendowo :laugh:

Nam z Łucją noc minęła spokojnie a ja się wyspałam , bo miałam łóżko tylko dla siebie :laugh:

Szkrabek teraz przysnął po głośnym koncercie, już myślałam, że chce jeść ale zauważyłam, że ją przymula, chwile pogłaskam i spi aniołek 😉 a ja mam chwilę żeby zjeść śniadanie i poszperać na necie :P

Miłej soboty

MONI 😘

• Mamusia
hej Mamusie!

Udalo mi sie wczoraj zrobic porzadki i kupic czesc prezentow gwiazdkowych 🙂
Najwazniejszy dla Phillusia juz jest 😉

Tylko jak zwykle mam problem z moimi rodzicami,totalny brak pomyslu!

Moje serduszko ma tak paskudny katar,ze spac nie moze,nosek zapchany na maxa,smaruje mu mascia majerankowa,ale pomaga tylko troszke i tylko na chwilke 😞

mimi 😘

lece lepic pierozki na wigilie.

milego sobotniego popoludnia kochane! 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny

My cały czas coś robimy i dojść do porządku nie możemy 🤪 sajgon nie z tej ziemi 🤪 🤪

I jeszcze na dodatek rozkraczyła nam się pralka w piątek 😞 masakra... Już się z nią nic nie da zrobić...

Na szczęście brat M niedawno zmieniał, bo okazyjnie kupił pralkę i suszarkę i nam swoją starą pralkę da - ani razu się nie psuła a pranie robili często przy trzech synkach, więc sprawdzona 😉

normalnie jeszcze kupno pralki kiedy z wykończeniem mieszkania wyszliśmy na styk z kasą, to byłoby za dużo dla nas... 🤢

• Mamusia
Toju dla Ciebie 😘 żebys doszła w koncu do ładu z urządzaniem sie w mieszkanku 😉
My już po obiedzie 😉Mały bawi się w łożeczka, a ja korzystam z chwilki wolnej:P
Mi dzisiaj nawet udało sie wyskoczyc do kościoła do spowiedzi 🤪 Ale najlepsze bylo to, ze ludzie niemalże kłócili sie w kolejce do konfesjonalu :laugh: 🤪 tyle było chętnych 😁
Zmykam i miłej niedzieli kobietki!!!

• Mamusia
Dzięki dziewczyny 🙂

pralka będzie jutro najprawdopodobniej... Aż mnie nosi bo tyle prania, że się z kosza wysypuje, a jeszcze Ania jak na złość wali takie kupy że pampers nie wytrzymuje i ciekną jej po kostki 🤪 🤪

Mimi, jak będę miała chociaż jedną szafę to dojdę do porządku 😁 na razie echo 🙃 🙃 buziak dla Was!
Też chciałam iść dzisiaj do spowiedzi, ale M na drugą zmianę poszedł do pracy, był w Kościele przed południem a tam 2stopnie!! Wymarzł się strasznie... Ja z Anią zostałyśmy w domu...

• Mamusia
Witam niedzielnie!!!

U nas niedziela jak zwykle,Mlody poddal sie i dusi komara w lozeczku 😉 mezus wyszedl z psem,a ja czekm na niego.Musze dzis dokupic reszte prezentow.
Musze tez dokupic gnuciowi pizamki i body na 68 bo juz wszystko za male 🤪 🤪 🤪 z dnia na dzien coraz wiecej ubran laduje w kartonie.

Toju 😘 na twe zmartwienia,juz nie dlugo i wszystko znajdzie swe miejsce,a z ta pralka to naprawde pech,wiem cos o tym bo sama jeszcze nie dawno pralam recznie,czekajac na nowa.

milej niedzieli! 🙂

• Mamusia
Hej!!!
Dobrze, że piszecie o wpowiedzi, ja musze wyskoczyć przed południem, bo razem Nam sie nie uda.
U Nas dziś choinka stanęla, narazie goła, jutro ją ubierzemy.Przed Nami dzis jeszcze spotkanie przy kawce u teściów,oraz wypad do Praktikera. Nie lubię niedzielnych zakupów, ale dziś muszę. Dzieci zostawimy u rodziców i sami podskoczymy, bo mamy rzut beretem od nich.

Musze Wam pochwalić sie moją złosliwoscią, a moim kochanym T 🙂
Pojechał dzis po choinke swieżą. Chciałam taka 1,5m bardzo gestą. Mój T przyjechał z 2,8m drapaką, która świecila przeswitami jak szczerbaty swymi zebami. Tak sie wkur... 😠 , ze popłakałam sie i zamknelam z Natka w pokoju. T najpierw mi wytłumaczył, ze dostal ja za piwo od kolegi i przyjechal się zapytac, czy moze być. Jednak widzac moja reakcję, ugrzał sie chwilke i pojechal z Batim po drugą. Kupili sliczną 1,5m taką gestą 🙂
Kochany 😆

Moja glizdka spi od pierwszej...a my czekamy tylko na nia aby wyjsć.....i czekamy...a ona pocharpuje w najlepsze...

Dzis u nas -20stp., w mieszkaniu mialam 16 o 8rano. 🤪

• Mamusia
Zakupy udane,trafilam na -50% rabat z firmy cool club zakupilam mlodemu ubran 🙂 teraz moze spokojnie rosnac dalej 😉

Karola,no masz sile perswazji,cel osiagniety,wiec 😘 na strojenie choinki 🙂

mimi sztuczna choinka tez ma swoj urok 🙂

przyjemnego wieczoru kochane 🙂

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Karola to na prawde kochanego meża masz:P :P
My tez mamy już choinkę, ale niestety sztuczną, ale ubrałam ja calą na niebiesko i bardzo ładnie wygląda:P

no mam 😆
My od chyba 4 lat zawsze mielismy na niebiesko.
W tym roku miała byc na czerwoo/złoto jednak skonczyło się na tym, ze będzie srebrna i lampki niebieskie. Efekt uwiecznie, bo narazie stoi goła.Czeka na chetnych:laugh:

• Mamusia
hej kobietki!!!!
Ja z herbatka laktacyjną zasiadam:P Ja mam dzisiaj w planie pranie porobić przed wyjazdem do rodziców 😉 Wiecie co ja już tak sie cieszylam ,ze raz tylko wstaje w nocy, a tu mojemu misiowi cos sie odmieniło znowu i po dwa razy wstaje 😞 Do tego mały ciągle pcha piąstki do buzi, a wczoraj wisiał mi na cycach popołudnie całe 🤪 Boje sie, ze może już mu mleczka nie starcza 😞 a ja nie chciałabym jeszcze na butle przechodzić 😞
Zmykam trzymajcie sie cieplutko 😉

• Mamusia
Hej kochaniutkie!

Mimi moja Łucja tez ciągle z łapkami w buzi, już nawet na palcu wskazującym ma czerwone plamki tak sobie zassała 😞

Ja ciągle niewyspana chodze, Łucja marudna, przez to że na dwór mało się z nią wychodzi 😞
wczoraj ja na balkon wystawiłam na 30 min i od razu zasnęła, no ale balkon osłoniety i nei wieje więc spokojnie mogła tam siedzieć a tak na spacer to się boje z nią w taki mróz