Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ho, ho, ho
ja już po Wilgili 🙂 . Jestem u rodziców i mam labe od wszystkich dzieci. Braciszek wpuscił mnie na kompa to tak z nudów wpadłam. Było miło i sympatcznie. Mam nadzieje że nie zasne , bo chciałabym iść na Pasterke.

Buziolki i miłego świetowania 😘 😘 😘

• Mamusia
My też już po 2-óch Wigiliach, najpierw u moich rodziców, a potem u teściowej 🙂 Szymon tyle prezentów podostawał, ze szok:laugh: 🙂 Oczywiście padł ze zmęczenia i zasnął w ramionach babci:laugh:
Miłego świętowania kochane babeczki!!!!
LOVE YOU 😘

• Mamusia
hej kochane!

Ja padam na twarz,u nas wigilia wyszla poprostu rewelacyjnie.
Gnucio dostal ogrom zabawek,szczegolnie jedna przypadla mu do gustu 😉 cieszyl sie do niej do 23 🤪

A ja pekam w szwach tak poszalalam z jedzeniem! 🙃

Dziewczyny ten pomysl na spotkanie w realu jest na 6!,

Milego swietowania kochane!

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Aaaale sie wyspałam 🙂 Nie ma to jak nocowanie u mamusi 🙂 . Bylismy z mężem na Pasterce i mamusia dała nam pospać i odespać.
Superowo że Wigilie udane i dzieciaczki z prezentów zadowolone 🙂 . Korzystam póki moge , bo po obiedzie ruszamy w dalszą drogę do teściow. Dzisiaj tam nocujemy więc juz nie zajrzę bo tam nie ma necika.

ACSB-ja tez po wczorajszej kolacji pękałam w szwach. 😘 za udaną wigilię.

Świętujcie dalej kochane, ja zmykam mamie pomóc przy obiadku 🙂

• Mamusia
Szymuś łap 😘 od e-cioteczki na 4 miesiące!!! 🤪

A moja koleżanka wczoraj urodziła córeczkę Lilkę, to dopiero prezent!!!

Ja w przelocie zajrzałam bo chciałam wiedzieć co u Was, ciesze się, że dzieciątka zadowolone z prezentów :laugh:
Moja Fuśka tez mimo, że i tak juz większość zabawek widziała 😉

Teraz jest na spacerze z tatusiem bo w domu nie mogła przysnąć i marudziła ogromnie, a teraz słodko śpi na świeżym powietrzu.

Zmykam dalej pomagać bo na 15 mamy gości

BUZIAKI Kofane moje

• Mamusia
Hej kochane słoneczka!!!!
Moni dla Maksia, spóźniony, ale szczery 😘 na 4 miesiące 😉 A my dzisiaj u moich rodziców cały dzień, bo takie błoto jest na drodze, ze nie możemy wyjechac smochodem 😲 Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej, bo mamy w planach odwiedziny u dalszej rodzinki:P
Kochane cieszę się, że święta udane u Was 🙂 Ja też wypoczywam, bo moja mamusia i siostra zajmują się Szymciem na przemian:P a ja tylko cycusiem służę:laugh:
Mykam, miłego świętowania!!!!

• Mamusia
Karola,ja test ciazowy zrobilam w sylwestrowy wieczor 🙂
Po czterech latach staran ukazaly sie dwie upragnione kreseczki 🙂 Nawet nie spodziewalam sie,ze rosnie we mnie maly czlowiek.

mimi i moni buziaki spoznione,ale z serca 🙂 dla naszych chlopcow,pierwszy dla Maxia,a nastepny dla bedzie Szymcia 🙂

Kurcze,pomyslec,ze tyle bylo przygotowan do swiat,a one sie juz koncza 😞 czas tak szybko ucieka,co tez widac po naszych skarbach.

• Mamusia
Hej cioteczki 🙂
Przede wszystkim obiecany dla Szymusia 😘

Święta , święta i po świętach 🙂 Dobrze że już w domku jesteśmy. Nie ma to jak u siebie. Jutro odpoczywamy cały dzień, bo troche mnie te rajdy po rodzince zmeczyły. Tylko dziecią odpowiadało bo dziadki ich rozpieszczały. Z prezentów zadowolone 🙂.
ACSB -ja też robiłam test w sylewstra i baaardzo sie zdziwiłam 🤪 ja wyszły 2 kreseczki. Zresztą wszyscy byli w szoku:P

• Mamusia
co do Naszych maleństw 🙂
ja bawiłam sie w sylewstrową noc, nieswiadoma niczego 😉
test zrobiłam 4 stycznia 🙂

ACSB 😘

prawda, po swietach ...a tyle pracy pochłoneły 😆
my dziś u moich rodziców sie goscilismy, ale już do domu wrócilismy bo zmeczeni jakoś 🙂

• Mamusia
Dzień doberek 🙂
Dzisiaj mój maluszek pospał do 9. Wczoraj zasnoł o 22 i wstał tylko jedno karmienie o 5..Chyba to wynik tego że dwie nocki były poza domkiem a nie ma to jak u siebie 😉 .
Dzisiaj w planach Wielkie Nic Nie Robienie 🙂 . Chociaz jest ładnie na dworze to pewnie na jakiś spacerek wyjdziemy.

Zmykam na kawkę. Miłego dnia cioteczki.

Karola 😘

• Mamusia
hello!!! :laugh:

Melduję się objedzona i masakrycznie niewyspana po świętach.

Wczoraj byliśmy u Arka babci i było miło, tylko za późno wyjechaliśmy i strasznie ślisko było już na drodze no ale szczęśliwie dojechaliśmy 🙂

A dziś NIC nie robię!!!
Łucja śpi więc i ja idę trochę jeszcze poleżeć.

Buziaki

• Mamusia
Hej!

I po swietach,wkoncu wszystko wraca do normy 🙂

Teraz czekam na Nowy Rok 🙂 mam nadzieje,ze w styczniu pogoda dopisze,gdyz planujemy po nowym roku wbrac sie chociaz na weekend do moich rodzicow 🙂 Juz nie moge sie doczekac kiedy tam wkoncu pojade,tyle czasu mnie tam nie bylo,ze juz pozadnie sie stesknilam.

Lece ululac gnucia bo tatus cos nie daje rady 😉

• Mamusia
ACSB 😘

Dobry wieczór 🙂 ,
wpadłam życzyć spokojnej nocki.

Ledwie żyje-przeszedł przez nasze mieszkanko mały tajfun-przyjechali znajomi z dziećmi i w domu jak po wojnie 🤪 😞 . Dzisiaj już nie mam siły jutro posprzątamy. Najgrzeczniejszy był Maksiula w tym całym towarzystwie . W nosie miał wrzaski i krzyki i słodko spał.

Dobranoc 😘

• Mamusia
Moni dla Maksia 😘 że była taki grzeczniutki, chyba bardziej wymęczony całymi świętami

A moja Fuśka teraz dyskutuje i śmieję się cała gębą a tatuś usiłuję ją uśpić czytając jej bajki. Niestety efekt jest odwrotny :laugh:
Ja mam ubaw a A niezadowolony :laugh: :P