Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
O facetach nie bedę sie już wypowiadać 😠 .

Karola83 , mnie się coś pokićkało, ja myślałam że ty z teściami mieszkasz ☺️
Dacie rade dziewczynki, wszystko się poukłada. Wiem że łatwo się pisze ale sama mieszkałam z teściami i juz traciłam nadzije że od nich się wyprowadzimy. Ale sie udało w końcu:laugh: :laugh:

Kurcze Wam tez długo się stronki otwierają 😠

• Mamusia
co do tematu Naszych Panów to u Mnie to samo 😞 jak tylko mała popiskuje, to "moze jest głodna", a "moze bark jej mamusi":laugh: teksty sandardowe, a wystarczyłoby troszke wiecej czasu poswiecać na zabwe z nią i by się przyzwyczaila 🙂
a tak wogóle to temat "głebia"by mozna było pisac i pisać...

Asiu nie martw sie i nie pisz do zadnych firm. Kampania reklamowa z wysyłaniem próbek, a serwis internetowy danej firmy to dwie rózne sprawy, niekiedy nawet dwa rózne banki danych klientów.Przyjdzie czas na Ciebie i dostaniesz upominki. Ja otrzymałam już 2-Hippa, Bebilon, Bebiko i z Nutrici.Do tego od stycznia otrzymuje bezplatnie gazetkę "Twój Maluszek".

acha,jeżeli chodzi o koraliki i własnorecznie robiona bizuterie to masz tu link do sklepu, podobno ceny konkurencyjne:
http://bizuteria.sklep.pl/index.php?cat_id=50
a tu drugi link do wyrobów mojej kolezanki popatrz sobie 🙂
http://www.mamagoga.grono.net

• Mamusia
Hej kochane!

Mimi- 😘 ,nie zlosc sie kochana.Pomysl,ze nie dlugo pojedziesz do rodziny 🙂 Tam sobie odpoczniesz 🙂 poprawi Ci sie nastroj i wogole bedzie super 🙂

karola83-Doskonale rozumie Twoja sytuacje,obojetnie z ktorymi rodzicami,to tylko do czasu mieszka sie dobrze 😞

Moni-u mnie brzuszek tez czasami zanim sie otworzy to zdarze kawke spic i na ogol gnuc zaczyna marudzic.

Kar_ola-tort bombowy,bedziesz miala co robic,ale czego nie robi sie dla dzieci 🙂 Ale bedzie radosc,wspaniala niespodzianka 🙂

No,a mnie pokrecilo przez noc do reszty 😞 🤢 teraz boje sie zeby Phill sie nie zarazil.O 9 sie obudzil "schrupal" sniadanie i jeszcze polezelismy sobie w loku.Uwielbiam go brac do siebie bo zawsze z ranka wlacza mu sie tulanie 😉

• Mamusia
a Łucyja ma dziś kobiece humorki 😉
ale ponad godz pobyt na balkonie zrobił swoje i teraz w domku dosypia jeszcze 🤪
ja tym czasem zdążyłam usmażyć fileciki na obiad tylko kurka żadnej kapustki nie mam na surówkę może A. mi dowiezie na czas obiadu 🙂

na 16 umówiłam sie na siłownię z kuzynką, to trochę odreaguję tą sytuację 😞

• Mamusia
Nooo my już po spacerku 😉
Udało mi się nawet wyciągnąć, na ten lekki mrozek, sąsiadkę z parteru 🙂 My sobie plotkowałyśmy, a nasi kawalerowie pozasypiali w wózeczkach :laugh:
Potem dostaliśmy zaporszenie z Szymonem na gorąca herbatkę 😉A teraz po tylu wrażeniach mały zasnął znowu 😆
Jednak takie dotlenienie siebie i dzieciątka duuużo daje:P
A i humor odrazu lepszy się robi :whistle:
Karola83 😘 na te Łucyjne humorki 🙂
ACSB kuruj sie kochana 🙂
Zmykam pobuszować po necie 😉

• Mamusia
Hejo 🙂
My własnie wróciłysmy z mroznego spacerku 😉
Musiałam isc na spacer, 🥴 bo mała od rana nie spała tylko na raczkach nie płakala, 🥴 a tak cały czas piszczała, 🥴 co zasypiała to po 5 minutach krzyczała wrecz. Pomogło tylko jak posmarowałam dziasełka 🙂

• Mamusia
Karola, u mnie dzisiaj to samo. Młody marudny jak nie wiem i tylko rączki 😞 . Pospał może pół godzinki na balkonie i wszystko. Też smaruje mu dziąsła, ale spokój mam na 12-20 min 😞
Już właśnie wstał 😞 ehh..
A dzisiaj M na nocke zaraz idzie i sam zostaje. Dłuugi wieczór pewnie mnie czeka.

• Mamusia
Witajcie wieczornie 🙂

Ale naskrobałyście 😉 wczoraj zganiany dzień był... dziś podobnie... 🙂 ale Daria musiała wylądować w spacerówce... i na szczęście radośnie jej tam 🙃

A my się zaopatrzyliśmy w sokowirówkę 😉 i w "lwa" zawieszkę z Biedronki 🙃 Daria już nawet nauczyła się ciągnać za ogonek, żeby wibrował 🙃

Teraz uciekam 🙂 Daria już śpi a ja chętnie się do niej dołączę... 🙂

Spokojnej nocki 🙂

p.s. Ząbki idą i jakoś wyjść nie mogą...

• Mamusia
kurka znowu napisałam posta, brzuchol się zaciął i nie ma posta 😠

po siłowni wpierdzieliłam pól czekolady 😉 wykąpałam dziecię i teraz mam chwilę wolnego bo mała śpi po kaszce, A. na siłowni a ja przed kompem :laugh:

Dzisiaj tańczyłam z Łucyjandą przytulańce i chyba jej się podobało bo się śmiałą pełną gębką :laugh:

Aaaa i jeszcze kupiłam sobie wspomagacz do moich wyczynów na siłowni, czyli l-karnitynę na szybsze spalanie tłuszczyku, zobaczymy... 🙃

• Mamusia
Mój Szkrabek właśnie padł, po długiej walce ze snem 🙂
Ja zrobiłam na kolacje parówki z ciastem francuskim, a mąż w końcu wziął się za zmywanie:laugh: Jeszcze mu doskładałam garnków 😁 😁
Zaraz zmykam pod prysznic i lulu do łożeczka 🙂

• Mamusia
Mimi83 napisał:
Karola, mój Szymon z kolei bardzo lubi jak ja przed nim tańczę, a raczej trzepie włosami 🤔 🤪 Zanosi się wtedy ze śmiechu co nie miara:laugh:

Łucja ostatnio śmieje się co niemiara jak mówi jej się samogłoski 🤪
najbardziej lubi "o" i "u" :laugh: taki z niej dziwaczek 😉

• Mamusia
kurka trzy posty mi dzis zjadło 😠 aż odechciewa sie pisać 😠

Karolcia ja z moja codziennie się tule i tancuje przy muzyce z VIVy, młoda ma usmiech jak banan i głosno hihocze 😁

Natalka po spacerze spała jeszcze 2,5godziny. 🙂 Wstała wyspana, z pieknym usmiechem na ustach, choć z pustym brzuszkiem.Nie marudziła juz wogóle do konca dnia, chyba naprawdę snu jej brakowało. 😆
podwieczór dalismy jej spróbowac kaszki bananowej 🙂 jadła z wielkim apetytem, zatem ma ją już właczona do swojej diety jako kolacyjka 😆 śmiać mi sie chciało, bo ja karmiłam Natalke a obok stał Bati i wyrywał mi łyzke z kaszka bo chciał spróbować...i tak mam dwóch łakomczószków:laugh:
cały wieczór z Natalką bawił sie tata 🙂 oczywiscie głupimi docinkami od kilku dni skutecznie wywalczam wiecej czasu taty dla dzieci...:P chyba skutkuje, młoda była w siódmym niebie, a na koniec poprostu zamkneła oczka i usneła przy tatulu 🙂

Karolcia ja stosowalam plastry SLIM-bardzo dobre polecam.Efekt widoczny po 7dniach, przynajmniej ja tak miałam, stosowałam wytyczne i chudłam. Teraz jednak nie moge, bo karmię.Pozostaje mi cwiczyć. Jestem w trakcie szukania zajęć fittnes w mojej okolicy, bo na siłownie mam bardzo daleko i nie mam z kim chodzić, natomiast na fittnes nie jedna kumpela się skusi.