Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kurka napisałam posta i mi zniknął 😠
no to jeszcze raz...

ja zaczęłam sprzątać ale dziecię mi przysnęło więc stoję z robotą 🥴

Inula kicha trochę, bo znowu kasę trzeba wydać
ale tak to jest jak po raz pierwszy się kupuje i nie wiadomo czym tak naprawdę się kierować przy wyborze 🤨
Choć ja na swój nie narzekam, bo Łucyjanda długaśna i jeszcze się mieści a spacerówka też neinajgorsza z tego co widziałam.
No to się pochwaliłam :P ☺️

do A. nie zadzwonili 😞
więc póki co zostajemy w obecnej pracy 😉

Glizdol wstał więc uciekam :laugh:

A gdzie ACSB?

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewuszki!

Usunęłam konto, ale nie smutajcie, z Wami zostaję 😉

Dzionek nam minął całkiem przyjemnie. Kubala ładnie jadł i spał, pochodziliśmy trochę po dworku...

Dziś zaczęły się po długiej przerwie (od narodzin Kuby) prace w naszym domku.Ma im to zająć ok. 3-4 dni. Później wchodzi ekipa od hydrauliki i wreszcie od maja wykończenie i meblowanie 🤪 🤪 🤪 No i ciągle jestem za tym, by to sprzedać w cholerę i mieć święty spokój, ale to się zobaczy jak już tam zamieszkamy.

• Mamusia
Hej , wpadłam tylko dać obiecanego 😘 Mimi.
Padam na twarz, z mega leniuchowania porannego nic nie wyszło 😞 :P . Spacer przez te zaspy zaliczyliśmy, zmachałam sie jak nie wiem, normalnie mokra do domu doszłam.
Po południu przyszła mama, wiec na spokojnie pojechaliśmy z M na większe zakupy do marketu.
A dzisiaj młody by mi prawie spadł z kanapy 🤢 . Skubany tak już się wierci, normalnie na moment tylko odeszłam do okna i cały czas miałam go na oku. Ale na szczęście zdążyłam go złapać.

No u mnie też Inki nie ma i Aty 😞 .

Ja też już na ten swój podwójny wózek patrzeć nie moge, ale innej opcji na razie nie ma i się turlamy z tym co jest.Może we wakacje uda się Jagodę "odstawić" od wózka.

• Mamusia
Tak długo pisałam że Inke przegapiłam 😞 . Ale wyjaśniła się sytuacja z nk 🙂 . Inuś moje jest zablokowane 😞 , ale jak chcesz to mama niech wyśle zaproszenie i będziesz mogła "podglądać" dalej:P .
Fajnie ,że roboty ruszyły. Oj ile bym dała za własny domek :whistle:

• Mamusia
Witam porannie 🙂
Kawka juz wypita, zaraz mykam na targ i do mięsnego.Porem ogarne mieszkano i jedziemy na śnieg z dzieciakami 🙂

Moni najlepiej jak przyjdzie wiosna, to moze Jagoda bedzie chciała chodzić przy wózeczku.Ja z Batim nie miałam problemu, jak miał 1,5 roku to spacerówka juz poszła do schowania 🙂
Inuś ja tez mam poblokowane konto, ale tak jak Monia pisze moze mama wysłać zaproszenie 🙂
A wogóle Monia ja z Twoimi córami to sie pogubiłam cały czas myslałam, ze Jagódka najstarsza a Ola przecież 😉 gapa ze mnie 😉
Co do pieluch to ja narazie mam zapas do końca lutego jeszcze ze swiat, ale kupuje ogólnie SLEP& 😜LEY po 27zł.Tescowe są podobno tez rewelacyjne.

zmykam...
Miłego dnia..
Inuś 😘

• Mamusia
dzień dobry 🙂

Inuś szkoda, że musieliście usunąć konta 😞
ja też mam zablokowane dla "obcych" ale możesz tak jak dziewczyny piszą przez mamę mnie podglądać 😉
ale najważniejsze, że prace ruszyły.
Dla Ciebie 😘 na własny domek :laugh:

Łucyjka ucina sobie drzemkę, więc ja korzystam z chwilki i podczytuje co tam u Was.

Zaraz śniadanko a później spacerek

Miłego dnia
Buziam :pinch:

• Mamusia
No ja już po zakupach.Rozgrzewam się teraz ciepłą herbatką. Młody śpiunka więc też mam chwilke spokoju. M już działa w kuchni w kwestii obiadu 😎 . Posprzątam i dostałam "wychodne" , zmykam na miasto z psiapsiółą. Idziemy w sobote na bal walentynkowy i muszę sobie kupić cosik.

• Mamusia
I my witamy 🙂 dziś niestety chyba nie będzie spacerku... wieje za mocno... 😞

Ale i tak fajnie się dzień zaczął 🙂 zrobiłam rożki z ciasta francuskiego 🙂 wyszło lepsze niż to z Biedronki 🙂 cudnie się polistkowało i rozpływa się w ustach 🙂 🙃 mój Kochany Łakomczuch miał przerwę i przyjechał do domku, po jego wizycie zostały tylko 3 :P 😉 trochę wziął ze sobą 🙂 resztę zjadł 🙂 ale ciasta jeszcze mam 🙂 bo jutro goście 🙂

Milusiego dnia 🙂

• Mamusia
a właśnie... zapomniałabym... Któraś z Was ma jakieś "załamanie" laktacji? ja od paru dni z trudem daję radę odciągać... dziś już było lepiej w nocy, ale np. przedwczoraj nawet 10 ml nie dało rady... 🤢 🤨

uciekam bo Daria bawi się karuzelą to skoczę kąpiel sobie zrobić 🙂

😘

• Mamusia
hej babeczki!!!
U nas dzisiaj pobudka była o 5-ej ,a później o 8.30 🙂 A teraz mały bawi sie w łóżeczku i ani myśli o przedpołudniowej drzemce 🤔
Karola dla Ciebie 😘 na udane śnieżne zabawy 😆 My dzisiaj chyba też na spacerek nie wyjdziemy, bo jest zimno i wieje 😞 Szkoda...
Madziu ja miałam kryzys laktacyjny przed 5 miesiącem (tak około 18 tygodnia) Nie martw się, to powinno minąć.. 🙂
Moni tak piszesz o tych Tescowych pieluchach, ze może sie skuszę 🤔 A ile ich jest i ile kosztują???
Zmykam kochane 🙂
Buźki 😘

• Mamusia
Witam kochane!!!

A ja ostatnio to czasu zbytnio nie mialam,caly tydzien przelecial nawet nie wiem kiedy.Z tym mieszkaniem to dalej jestesmy na etapie poszukiwan 😠 jezdzimy z gnutkiem i szukamy,bo tatus zapracowany ostatnio 😠 😞 maly dzielnie znosi wycieczki,a wieczorem to juz po kilku lyzkach kaszy zasypia.A tak to generalnie wszystko cacy 🙂

Dziewczynki zajrze jeszcze pozniej,bo moj nukel wlasnie sie budzi.

buziolki dla was i przyjemnej soboty 🙂

• Mamusia
hej.
my już tez po zakupach 🙂mieszkanko uprzątniete, Bati ma zbudwoany namiot i sie bawi 🙂a młoda ma drzemkę 🙂
ja zaraz zabieram sie za kluski, bo T zażyczył sobie na obiad 🙂

Magda ja też miałam takie kryzysy, ale kilka dni i minie 🙂ja nigdy nie odciagałam laktatorem zawsze młoda pije z piersi 🙂jak mam za mało daje jej Bebilon Imunofortis 1 🙂

ACSB kochana powodzenia w poszukiwaniach 🙂
zmykam...
ps.u Nas tez wietrznie i zimno, wiec sniezne zabawy odłozone na jutro 🙂
popołudniu za to jedziemy na kawkę cioci T 🙂

• Mamusia
To jestem trochę spokojniejsza...

Kar_ola... ja nie mogę dawać sztucznego, bo mała ma później problemy z brzuszkiem... a odciągam codziennie na kaszkę wieczorną...

Mykam się z nią pobawić 🙂 przed chwilką skończyła deserek 🙂 jabłko-marchew 🙂 i znów czyściutka 🙃 tylko mi kapnęło z łyżeczki... 😉 :P

Miłego wszystki 🙂 🙃

• Mamusia
my już po obiadku 🙂
młoda znów spi, zjadła deserek i usneła T na kolanach 🙂
ja zdazyłam juz sałatke sledziową na wieczór zrobić 🙂
planuje jeszcze upiec ta szarlotke polska, ale nie wiem czy dzis czy jutro z rańca 🙂)

Milego popołudnia laski 🙂
wpadne wieczorem 😉

• Mamusia
Kar_olu dziekuje 🙂 podejrzewam,ze z takim rozruchem to i tak na koniec wezniemy juz pierwsze lepsze mieszkanie,zeby pod mostem nie szukac miejscowki 😉

Dzis mamy zaproszenie na domowe party do ex meza kuzynki,jeszcze nie wiem czy sie wybierzemy,bo nie ma chetnych do opieki nad gnuciem,a z nim troszke sie obawiam 🤨

Mimi-jak Ci kochana idzie z butelka?Szymcio zalapal?

karola83-Mam nadzieje,ze Lucja juz zdrowa 🙂

Moni chcialam Ci poslac 😘 urodzinowego,ale jakos tak glupio wyszlo ☺️ wiec posylam spozniongo,ale prosto z serduszka 🙂 ☺️ 😘

Inka-Szkoda,ze skasowalas profil na Nk 😞 ja tez mam zablokowane dojscie dla nieznajomych.

Madziu-Glowa do gory,napewno przetrwacie ten kryzys laktacyjny 🙂

• Mamusia
A ja wzięłam się za pieczenie piernika herbacianego 🙂 Już mi pachnie w całym domku mmmm:P
Jeszcze tylko musze zrobic do niego krem i bedziemy zajadać :whistle:
Mój mąż zasnął 🤢 Szymon natomiast leży w łóżeczku na brzuszku i macha raczkami i nóżkami jak mały helikopterek :laugh:
Lece ciacho wyjąć 🙂