Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej.
Toja Ty nocny marku 😘
Ja choc sama w domu z córeczka nocke miałam niespokojną.Zdenerwowałam sie tymi gwałtami i napadami w Zielonej Górze i juz wyobraznia ruszyła 🥴 do tego moda jakos cała noc sie kreciła, niby tylko 2 razy na karmienie sie budziła, ale jakby "robaki w dupce" miała tak stekała i wogóle...

a ja juz kawka i ciachem 🙂
Miłej Niedzieli Walentynkowej 🙂

• Mamusia
Hej babeczki 🙂 ,
ale się wybawiliśmy:laugh:. W domu byliśmy dopiero po 5. Niestety dzieci nie dały nam pospać 😞 i ledwie na oczy patrzę. Ale zaraz jedziemy na obiad do mamy, to tam sobie odeśpię.
Zmykam , bo jak dłużej siedzę to mi sie oczka zamykają.
Zajrzę wieczorkiem.
Buziaczki 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
hej babeczki!!!

U nas nocka spokojna, mały jak poległ o 20ej tak dopiero o 2.30 obudził się na pierwsze karmienie 🙂 A potem od rana urzędował z babcią w łózku:P :laugh:
Moni, super, ze impreza udana,ślicznie wyglądałaś tak wógóle 🙂 Odlotowa z Ciebie mamusia 😁 😉 Dla Ciebie 😘
Karola, wcale Ci się nie dziwie, że byłas niespokojna, ja tez długo nie mogłam zasnąc bez mojego T 🥴 Równiez dziękuję Ci za miłe towarzystwo wczoraj 🙂
Toju , super że przezyliście gości 😉 :laugh:
Ja zaraz zmykam robic obiadek, poki mały spi, bo wszyscy wybyli do koscioła, a my zostalismy sami 🙂
Miłych walentynek kochane, buźki 😘

• Mamusia
hello!

Monia 😘
cioteczka ale laseczka z Ciebie :laugh: śliczne foto na nk

ja też się wytańcowałam :laugh:
jak zerknęłam, że juz 2 to do domu chciałam, bo przecież dzieciątko nie będzie na tyle łaskawe i nie da odespać 🤢
teraz ledwie żyje a już wypiłam 2 energy drinki 🤪

• Mamusia
marta1.cz napisał:
Witam Mamusie 🙂

Dziękuję Wam za poprzednie głosiki 🙂 Pnę się w górę w rankingu więc to zapewne zasługa wszystkich "brzuszkowych" mam 🙂 Dzisiaj chcę dogonić 3 miejsce 🙂

http://pl.lennylamb.com/#user/show_photo/501

Martus z przyjemnością 🙂
już wczesniej glosowałam 🙂

• Mamusia
Widzę, że babeczki odpoczywają po wczorajszych tańcach hulańcach :P
Mój szkrab padł dzisiaj o 19ej i już śpi od pół godziny, az się dziwie, ze tak wcześnie 🤔 🤪
Tak strasznie u nas pada, że jestesmy normalnie odcięci od swiata 😲 Dobrze, że mamy zapas pieluszek 🙂 To nie musimy się ruszać z domku:P
Miłego wieczorku 😎

• Mamusia
Dobry wieczór 🙂
U nas Walentynki upłynęły na odsypianiu wczorajszych tańcy. Ale i tak nie do życia jestem. Młody właśnie zasnął , ale pewnie się jeszcze obudzi 🤢 . Dziewczyny tez już do łóżek wygoniłam. Normalnie jak położe głowę na poduszce to zasnę od razu.
Uciekam ,spokojnej nocki.

Super Karola83 , ze też sie wybawiłaś.
A dziewczyny (Mimi i Karola) czytam też chyba dzielnie się wspierały rozmową 🙂 .

marta1.cz-głosik oddany 🙂

Ciekawe co u ASCB i Inki 🤔 ?
Dobra zmykam , bo nie odejdę od kompa 😘

Aaa i dzięki za komentarze na nk ☺️ . Tak wyglądam tylko od święta:P . Normalnie to dres, kapcie i te sprawy 😎 :P 😉

• Mamusia
Hej brzuszolki 🙂

Lecę poczytać co u Was, dawno mnie nie było i już nie mogłam się dziś doczekać kiedy zasiądę do laptopa 😉 Mamy trochę problemów z tym zachowkiem, ciągle jeździmy do prawnika, a do tego chcieliśmy wziąć kredyt na wykończenie domku i mamy kupę załatwiania 😞

Kubala ma już drugi ząbek, do pary na dole 🙂 I musieliśmy obniżyć mu łóżeczko, narazie do połowy, bo w wózku już łapie się po bokach i podnosi, baliśmy się, że zacznie się tak podnosić w łóżeczku... Poza tym dumnie siedzi w swojej spacerówce i wreszcie może podziwiać świat 🙂

Jakby co, to jestem 😉

• Mamusia
No pięknie, ja tu nadrabiam zaległości, a z Monisią się minęłam 😞 Mimi 😘 dla Ciebie. Dobrze, że wizyta udana i wreszcie spędzisz trochę czasu z rodzinką swą 😉

Kar_olka ja też zaczęłąm ćwiczyć parę dni temu i od początku trochę przegięłam i jeszcze zakwasy czuję :P Ale zupełnie inaczej funkcjonuję po takich ćwiczeniach no i wprowadziłam sobie dietkę. Zero słodyczy, dużo warzyw do obiadku, a mniej ziemniaczków, makaronu i pieczywa, koktajle mleczne lub jogurciki jako przekąski i żadnej kolacji 🤨 Ciekawe jak długo pociągnę 😉

• Mamusia
Hej laseczki.
u Nas o pierwszej musielismy małęj odciagać gilki z noska, obudziła się i nie mogła oddychac taki katarek załapała od braciszak 😞jak T jej udroznił nosek, to pospała do 7-mej, a my wszyscy razem z nią 🙂takze T do pracy nie poszedł, bo zaspał :whistle:ale takim sposobem mamy tatusia w domku 🙂

dziś przedpołudniem mam gości, a jeszcze planuje kancelarię koscielna odwiedzić, aby chrzciny pozałatwiać 🙂

Miłego Dnia.

• Mamusia
Hello!

Inus dla Kubusia 😘 na 5 m-cy 🤪

My z A. wczoraj poszliśmy spać po 21 :laugh:
ale dziś już normalnie funkcjonujemy dzięki temu.

wczoraj bylismy na rodzinnym spacerku apóźniej pojechaliśmy do znajomych żeby w domu nie siedzieć.
Dzis popołudniu idziemy tez do znajomych ale oni mają małego synka, to Łucja będzie miała towarzystwo :laugh:

• Mamusia
hej babeczki!!!
Ja nadal odpoczywam i się relaksuję u mamusi:P Mały wczoraj zasnął z babcią w łóżku o 21ej i pospał aż do 4.30 🤪 Szok 🤔 :laugh: :laugh:
Dzisiaj nawet wyskoczyłam sobie troche na dworek i pobuszowałam po polnych zaspach, jak za starych dobrych czasów 😎
Inus dla Kubusia na 5 miesiecy 😘 Niech Wam się chowa i rosnie zdrowo 😉I wytrwałości w diecie 😉
Karola83, miłego wypadu do znajomków zyczę 😉
Karola, to fajnie ze dzisiaj bedziesz miała męzusia w domku 🙂
zmykam robic jajecznice małżowi :whistle:
Miłego poniedziałku 😉