Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Czy Wasze dzieciaczki już stają na "czworaczka", bo Kubala od kilku dni często staje na "czterech" i buja się tak śmiesznie w tył i w przód, tylko nie wiem czy to nie za szybko 🥴 Silny jest skubaniec, że hej. Żeby sobie krzywdy nie zrobił...

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej,hej wróciłam i mam lżejszą głowę o połowę:laugh: :laugh: .Zaraz wstawie zdjęcie, może być niewyraźne bo z tel jest.

Inka, to tylko patrzeć jak Kubuś będzie zaraz ci raczkował 🙂 . Super 🙂 Dopiero trzeba będzie mieć oczy dookoła głowy 🙂

• Mamusia
Moni napisał:
[img size=262]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/16032010053-b0744689803d46c1c3f0a8b09619c499.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

ślicznie 🙂
Monia Ty też wyszczuplałaś na twarzy 🙂
narawde extra fryzura 🙂

• Mamusia
Dziękujemy za 😘 .
Inuś Twój Kubuś we wszystkim prześciga Nasze pociechy. Możesz być dumna,napewno jak sam do wszystkiego dochodzi to nie jest zle, poprostu rozwija się szybko 🙂a mamusia może być tylko dumna z syneczka 🙂 🙂dla Was 😘 powędrował, bo wczorajcośnie teges było 🙂zaproszenie przyjete, tajemnicza nieznajomo 😉

a ja wyspalam się 🙂T ululał Natkę,a ja z Bartkiem ległam 🙂zaraz inaczej się czuje 🙂

moja na półroczku zaczęła robić serię turlań plecki-brzuch-plecki-brzuch 🙂do tego zaczęła przemieszczać się naplecach i głowie 🤪 podnosi dupsko do góry, opiera się na głowie i nogami robi dziwne wypady, że zawsze kawałek się przesunie 🙂

• Mamusia
Inuś dziękuje za zaproszonko 😘

Ale Kubuś to bystrzak 🙂Super normalnie!!Ja już nie mogę się doczekać słowa MAMA z usteczek Dobrusi 🙂

Karola moja Dobruś też takie wygibasy tworzy:laugh:

Moni fryzurka super 🙂 ja też grzyweczke sobie zapodałam i skróciłam włosy,tylko teraz z tą grzywką to nie wygodnie mi jest 🥴

Zaległy dla Natalki 😘 kolejny będzie dla Łucji 🙂

• Mamusia
Dziewczynki proszę poradźcie mi w sprawie podgrzewacza,bo ja jeszcze nie posiadam ,a na allegro tyle tego jest a ja nie wiem jaki wybrać 😞 Wy kochane wcześniej już zaczęłyście podawać malcom obiadki więc jesteście bardziej doświadczone 🙂
Jakiś fajny i niedrogi 😉

Moni dziękuje za poradę w sprawie inhalatora,kupiłam z termometrem gratis 🙂
A tak przy okazji Moni- ładny kolor ściany 🙂 taka żywa zieleń 🙂Optymistycznie 🙂

• Mamusia
Inuś, ja też już zaproszenie przyjełam:P Na prawde Twój Kuba jest niesamowity 🤪 🤪 Skoro sam zaczyna pewne rzeczy robić tzn. ze juz jest gotowy w pełni na nie 🙂
Moni, super fryzurka 😉Wyglądasz jak 18-tka, poważnie 🤪
Karola, to niezły maraton sobie urządziłaś:laugh: :laugh:
Monia, ja podgrzewam obiadki na kuchence, w garnuszku, więc co do podgrzewacza nic Ci nie doradzę 🥴
Mój Szymek, to jak zaczyna marudzić, to wydobywa z siebie takie sylaby "mammmmmm, mammmm" i tyle 🙂
Zaś pełza leząc na brzuszku z uniesioną pupa do góry:laugh:

• Mamusia
Monia27 napisał:
Dziewczynki proszę poradźcie mi w sprawie podgrzewacza,bo ja jeszcze nie posiadam ,a na allegro tyle tego jest a ja nie wiem jaki wybrać 😞 Wy kochane wcześniej już zaczęłyście podawać malcom obiadki więc jesteście bardziej doświadczone 🙂
Jakiś fajny i niedrogi 😉

Monia ja też pogrzewam małej obiadki w małym rondelku 🙂wiec nie podpowiem Ci 🙂

• Mamusia
Monia27 ja w domu mam 2 podgrzewacze a podgrzewam podobnie ja Mimi w garnuszku obiadki (swojej roboty) i deserki (kupne) a do soczków po prostu dolewam gorącej wody.
generalnie w garnuszki chwila moment i gotowe a w podgrzewaczu jak dla mnie to za długo się podgrzewa 🤔
ja mam philipsa i jest nawet dobry, bo dostalismy też wynalazek krowę z firmy HB to kiespkawo strasznie długo się czekało

• Mamusia
Hmmm dziewczyny może macie racje,można się obejść beż podgrzewacza,jeszcze się nad tym zastanowię:P)

Słuchajcie jestem bardzo szczęśliwa 🙃 dzwonił mój mąż i mówił,że w czwartek wyjeżdża z Norwegii 🤪 🤪 🤪 jupi jupi jej 🙃 czyli będzie z nami już za parę dni a nie dopiero na święta 🙂 To najlepszy prezent na zajączka:P

• Mamusia
Monia27 napisał:
Hmmm dziewczyny może macie racje,można się obejść beż podgrzewacza,jeszcze się nad tym zastanowię:P)

Słuchajcie jestem bardzo szczęśliwa 🙃 dzwonił mój mąż i mówił,że w czwartek wyjeżdża z Norwegii 🤪 🤪 🤪 jupi jupi jej 🙃 czyli będzie z nami już za parę dni a nie dopiero na święta 🙂 To najlepszy prezent na zajączka:P

wspaniałe wieści Monia 🙂

• Mamusia
Moniu to świetnie 🙂 🙂

Moni super fryzurka! I nawet na kawałek śpiącego Maksia się załapałyśmy 😁 😁

Ale Wasze dzieciaczki już sprytne 🙂 🙂
Ania na razie tylko dupkę dźwiga do góry, przewraca się z brzuszka na plecki i jak ją trzymam na rękach to się zapiera nóżkami o pasek od spodni i staje na nim 😁 😁 nie przemieszcza się jeszcze.

• Mamusia
Monia, to świetnie 🤪 🤪 🤪 Ale Ci mężuś prezencik zrobił 😉

Tojuś, to Aneczka też silna i sprytna, przecież ona miesiąc za naszymi dzieciaczkami 😉

Karola83 wyglądasz olśniewająco, szczuplutka i szczęśliwa, tak trzymać 😉

A mój Kubala taki szybki chyba po swoim chrzestnym, moim bracie. On zaczął raczkować jak miał pół roczku, a chodził już sam jak miał 9 mies. 🤪 A ja tydzień przed 11-tym miesiącem, więc też raczej szybko. I chyba macie rację, nie będę się martwić, że może za wcześnie, w końcu skoro ma siłę, to znaczy, że jest gotowy.

Ja mam podgrzewacz, ale trzymam w nim zawsze gotową wodę na mleczko i nigdy nie podgrzewałam innych posiłków. Ale szybko się zagrzewa w nim woda i może być ustawiony na dowolną temp. i chodzić non-stop (u mnie właśnie tak jest włączony-całą dobę) i trzyma ustawioną temp. Ma czujnik poziomu wody, gdy jest jej za mało, to się wyłącza, żeby się nie spalić. Jestem z niego bardzo zadowolona, tylko musze poszukać jakiej to firmy, bo nawet nie wiem, bo dostaliśmy go w prezencie.