Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej dziewczyny!!!
Ja dzisiaj w końcu okna umyłam, bo aż się prosiły takie były brudne 🤢 Męża wyprawiłam z Szymonem na spacer i zapomniałam posmarowac mu buzi kremem i teraz ma czerwone policzki i nosek 😞 I nie wiem czy to wiatr Go owiał czy od jedzenia 🥴
Moni, kurcze makabryczny opis..co czuły te rodziny rozpoznając zwłoki..Boże.. 😞
Zmykam,bo dzis idziemy do znajomych w odwiedziny, wiec muszę sie trochę wypindrzyć 😜
Miłego weekendu 😘

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hejka.
MONIA artykuł daje do myslenia,a opis identyfikacji ciał wrrrr....nie komentuje....

my po działeczce,młoda wypoczeta teraz szaleje w skoczku 🙂 Bartuś został z moimi rodzicami i siostrzeńcem do wieczora 🙂
jejku tak mi sie podoba teraz na działkach, tyle kwiatów budzi się do życia...pieknie jest i słonecznie 🙂
Natalka na poczatku trochę marudziła, śmiałam się, że w zeszłym roku codziennie z mamusią bywała na działce, to teraz ma jej dość...ale jakoś potem pospała troszkę i obserwowała jak chłopaki szaleją 🙂 ja nawet czuję, ze bużka mnie piecze 😉

Moni miłej pracy 🙂
Mimi towarzyskiego wieczoru 🙂
ASCB udanej parapetówki 🙂
...a reszcie MIŁEGO, SPOKOJNEGO WIECZORU !!!

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂

wczorajsza rozmowa udana - umowa na kolejny rok będzie a jeszcze się waży kwestia czy na czas określony czy nie 😉

Dzisiaj idę z koleżankami do knajpy - jedna ma urodziny 😉 M ciężko jakoś z tym chyba 😉 😁 😁 trudno...

strasznie mi lewa łopatka drętwieje 🤢

zmykam przygotować mięso na jutro do pieczenia i kąpać Anne :*

• Mamusia
Hej.
Toju fajnie, że dobrze się bawiłaś 🙂
co do incydentu dziś odwiedze sąsiadów, bo tak się składa, że tylko 2 rodziny mają klucze do mojej części 😠

zmykam na kawulca...
młoda pół nocy pokaszliwała...jestem padnieta...spałam z nia bo bałam sie, ze coś się stanie...a ja nie usłysze....chyba jestem przewrażliwiona....

• Mamusia
Hej dziewczyny!!!!
Wypad do znajomych udany. Szymon był bardzo grzeczny, dał nam się pogoscic az dwie godziny prawie 😜 Potem po powrocie zjadl kaszkę, do cycusia i padł przed 21-szą i spał dzisiaj do 7ej 🙂
Toju gratuluje przedłużenia umowy i trzymam kciuki oby była na czas nieokreślony 😜 Fajnie, ze wypad z koleżankami się udał 🙂
Karola biedna Natalka 😞 Ja tez jestem przewrażliwiona, to chyba jak każda mama, choc mały nie budzi mi sie w nocy, to ja wstaje po dwa razy i zaglądam do niego czy wszystko w porządku 🙂A z tą sukienką ehhh..ludzka złośliwosć nie zna granic 🤨
Zmykam się szykowac powoli do kosciola 🙂
Miłej niedzieli 😘

• Mamusia
Witam poniedziałkowo!

wczoraj było u nas tak pięknie i wiosennie, że zabraliśmy rodziców chrzestnych Łucji i znajomych z pieskami na spacerek po lesie przy jeziorze (a w pobliżu Gorzowa ich nie brakuje)
i ta mi się podobało, niby zwykły spacer ale... cisza, spokój - istna przyjemność 😁
więc teraz jak pogoda dopisze będziemy jeżdzic na weekendowe spacery nad jeziorka i do lasu 😉

Karolka wrednych sąsiadów masz 😠
Toju fajnie , że się troszkę oderwałaś od codzienności 😉
Mimi widzę, że towarzystwo doipusje i nareszcie nie musisz być sama 😁

• Mamusia
Dobry Wieczór !!!
jakoś rano humor straciłam,ale teraz jest ok...trzeba zyć dalej i mysleć pozytywnie 🙂
po drugie mam tak Wspaniałe e-przyjaciólki, które potrafią podtrzymać na duchu 🙂 mowa oczywiście o Was moje laseczki !!!!
narazie czekam na jakieś kroki z drugiej strony 🙂
ja napisałam sobie CV i powysyłam gdzie można...

jutro Nasza 7-ma rocznica ślubu... 🙂ale czas zleciał....najbardziej ciesze sie na ten wieczorny wypad do teatru na "Łowcy.B" 😁 😁 😁
PS. ogladając zdjęcia synka, zauważyłam, ze on już na 7miesiecy stał w łóżeczku 🤪 a młodej jeszcze daleko 🤪...dopiero dwa dni temu łózeczko jej obnizaliśmy 🙂

DOBRANOC Moje Drogie 😆

• Mamusia
Karola - fajnie że masz takie podejście do tego 😉

Co do wysypki, to kiedy jej te morele dałaś? Uczulenie takie typowe objawia się szczególnie na buzi i w zagięciach ciała (pod kolanami, pachy, szyja...) Jeśli dzisiaj wyszły jej krostki to zyrtec niewiele pomoże na to żeby zeszły - muszą się po prostu zagoić. Jak zejdą to odczekaj parę dni i znów daj jej te morele - jak będzie to samo, to znaczy że uczuliły... 🥴

• Mamusia
Dzień dobry kobietki 🙂,

Karolka, strasznie mi przykro z powodu tej pracy 😞.Będzie dobrze i na pewno wkrótce znajdziesz nową i lepszą 🙂.
A'propo porównywania dzieci. U mnie Ola też ma zdjęcia na 8 msc jak już raczkuje , stoi w łóżeczku i śmiga w chodziku. A tutaj cisza 😜.
A ja mam w tym tygodniu urwanie głowy. Dzisiaj Olcia ma 8 urodziny i mam po południu zlot emerytów i rencistów czyli dziadków. I jeszcze mają w między czasie wpaść ciotki klotki. A w czwartek mam w mieszkaniu kinder party na 15 dzieciaków 🤪. . Muszę pojechać do marketu pokupować słodycze napoje i jakieś drobnostki za wygrane w konkursach. Az sie boje co to bedzie , pierwszy raz takie party organizuje.
A ja ma cisze i spokój w mieszkanku, dzieciaki jeszcze śpią. Już wstawiłam pranie i dopijam kawulca 🙂. Potem ogarnę mieszkanko i muszę jakieś ciasto upichcić.

Miłego dnia laseczki. postaram sie zaglądnąć jeszcze dzisiaj 😘

• Mamusia
hej dziewulki!

Karolka bedzie dobrze. 3mam mocno kciuki zebyś szybko znalazła fajna pracę 😉
I wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu 😘

Monia widzę, że Ci się niezła domówka szykuje 🤪
sto lat dla Olci 😉

Mnie A. poinformował, że jego rodzice chca zabrać Łucje dziś na spacer 🤢
ale powiedziałam, ze im samej jej nie dam i moga co najwyżej mi towarzyszyć.
Mała ich nie zna i przeważnie płacze na ich widok nawet jak ja jestem w pobliżu więc nie będę jej narażać naniepotrzebny stres 😜

• Mamusia
Toja napisał(a):
Karola - fajnie że masz takie podejście do tego 😉

Co do wysypki, to kiedy jej te morele dałaś? Uczulenie takie typowe objawia się szczególnie na buzi i w zagięciach ciała (pod kolanami, pachy, szyja...) Jeśli dzisiaj wyszły jej krostki to zyrtec niewiele pomoże na to żeby zeszły - muszą się po prostu zagoić. Jak zejdą to odczekaj parę dni i znów daj jej te morele - jak będzie to samo, to znaczy że uczuliły... 🥴

Toju kaszkę podałam jej w niedzielę i poniedziałek z rana...
w niedzielę krostek było kilka tylkoprzy byżce,naokoło usteczek...
wczoraj tak samo,ale już wiecej ich jest....
dziś podam jej zyrtec a kaszkę narazie niepodaje....
krosteczki nie są żadne ropne tylko ala takie małe pokrzyweczki...

Dzieki za porade 🙂