Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej babeczki!!!!
U nas dzisiaj pada deszcz, niestety.. 😞 Miałyśmy z siostra na zakupy po jakies fatałaszki wyskoczyć i chyba nici z tego nie będzie 🤨
ACSB, super że wszystko u Was w porządku i brawa dla Philusia za nowe osiągnięcia 😆
Karolka, spokojnej podróży i dobrej zabawy Wam życze u znajomych 🙂
Karola, no ale przynajmniej randka z żelazkiem Ci sie udała 😁 😁 😁
Miłego dnia kochane 😘

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej 🙂
u nas od 4tej słońce w okna swieciło, a teraz już upał się robi 🙂
Bartek w przedszkolu juz siedzi, nie dał się zatrzymac w domu "wielki meloman przedszkola" 🙂a my z Natasią leniuszkujemy troszkę 🙂
zapewne spacer przed obiadem i małe zakupy, bo jutro do pracy mykam 🙂
miłego dnia 🙂

Acsb miło, ze zajrzałaś. Buziaki dla Philipka. Wypoczywaj kochana 🙂
Mimi moze jednak sie uda wyskoczyc na zakupy, to dopiero ranek, moze się rozpogodzi 🙂
Karola zaszalej na zakupach 🙂
Pa..pa..pa...pa...pa...pa....

• Mamusia
Niestety Karola pogoda nadal do d...py 😠 😞 Nigdzie raczej się nie ruszymy, ehhh wsciekła jestem ,że szok 😠 😠 😠 Mój T sam do Lbn pojechał, bo stwierdził ze zanim my się wybierzemy, szkoda słów.. 🤨 A ja miałam ochotę kupić sobie conieco, bo ciagle chodzę w starych ciuchach, albo po mojej siostrze 🥴

• Mamusia
dziewczyny, trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam...
nie mam dzisiaj cierpliwości do mojego dziecka 😞

trafia mnie no... i jeszcze kręgosłup mi wysiadł 😞 😞

Mimi, ja też wciąż w starych chodzę, pogoda na zakupy nawet jest, ale za to kapuchy w portfelu niet. 🤨

Brawa dla Natalci 🙂

• Mamusia
cześć dziewczęta!

Toju jeszcze troszkę i jej minie, bądź dzielna 🙂
każda z nas przeszła takie chwilę kiedy miała ochotę wystrzelić własne dziecko w kosmos bo już nie dawała rady (ja tak miałam bynajmniej i to nie raz ☺️ 😉)

Mimi odpoczywaj kochana, mam nadzieję, że jeszcze uda Ci się wyskoczyć na zakupy 😉

a u nas WIOSNA!!!! pełna parą 🤪 😁 😁
dzis i juro dni Gorzowa więc plany spacerowe już mamy 😉

Co do wczorajszego wyjazdu, dziewczyny ale się obkupiłam 😁 sobie totalnie nic, Łucji getruchy a A. sobie jeansy 😁 i to wszystko 🤢 😁
ale Łucyjka grzeczna była i aż mnie zaskoczyła że tak pięknie się zachowywała.
oczywiście bez przygód się nie obeszło, mianowicie A. rano pojechał wyczyścić i nabić klimatyzację, która po godz jazdy wysiadła 😠 dobrze, że nawiew w miarę dobrze chłodził więc daliśmy radę. jak jechaliśmy do Szczecina mała usiła sobie drzemeczkę 30 minut i była akcja "tata kupa" ale to już mieliśmy blisko więc po opanowaniu sytuacji smrodliwej dojechaliśmy, w drodze powrotnej dziecko wymęczone zakupami i brakem dłuższej drzemki calusią drogę przespało 😁

• Mamusia
tak ciepło i mam dylemat znowu jak ubierać Łucjandę 🤨
ja spokojnie śmigam w krótkim rękawku i jak zawieje nawet to jest ok, wczoraj pomykala na dworze w bodziaku na długi rękaw i koszulce na krótki, na nóżkach cienkie rajtki i spodenki - chyba jej było w sam raz, bo plecki osłonięte 🤔

• Mamusia
hej no wreszcie mogłam tu wejsc przez te pare dni co padało niebyło szansy zeby net chodził juz mnie zaczeło trafiac córa spi a ja sprzatam i pasuje cos przegrysc i brac sie za odiad dzis robie zapiekankę serową z makaronem i serem oczywiscie z pomysłu na ... bo wtedy dobry sosik wychodzi z tej torebki , musze zorganizowac niespodzianke jakoms bo jutro 🤪 jest nasza pierwsza rocznica ślubu 🙃 🙃 to uciekam miłego wekendu

• Mamusia
Gratulacje dla Natalki na pierwszy ząbek 😁

A u nas taki upał że Łucję na dworze przewijałam 🤪 mam nadzieję, że nie przesadziłam.
na festynie było fajnie, więc jutro pewnie tez pójdziemy,
Łucja trochę pomarudziła (ale to chyba przez to, że jej za gorąco było) trochę pozwiedzała, wciągnęła 2 wafelki od lodów i dostała balona 😉
teraz śpi 😁

ja zmykam pranie rozwiesić, wykąpąc sie i pewnie obejrzymy jakiś film 😉

Miłego wieczoru i spokojnej nocki laseczki 😘

• Mamusia
Gratulacje dla Natalci z okazji pierwszego ząbka 🙂 🙂

U nas na bank szykują się górne, bo Ania ma dziąsełka opuchnięte i maruda nie z tej ziemi z niej...

Byłam z nią dzisiaj na spacerku przed południem i taki upał że spiekło mi dekolt. Nawet się nie spodziewałam że aż tak się opalę na pierwszym dłuższym spacerze 🤪 czerwona jestem jak raczek 🤪 🤪

• Mamusia
witam poniedziałkowo!

U nas juz po wiośnie 😞 jest ciepło ale przelotnie pada i ogólnie jest pochmurno 😠

wczoraj byliśmy najpierw na bulwarze na spacerze (powiem Wam, że stan warty u nas igra sobie, niewiele brakuje żeby wylało - mi osobiście nic nie grozi ale straszny widok jak tak żywioł może zaatakować 😞) później pojechaliśmy na dni Gorzowa, Łucyjka jak sie oswoiła ze wszytskimi to ich późneij zaczepiała, a jak wpadł jej jakiś rytm w ucho to tańczyła a nawet spiewała 🤪 😁
weekend nam się udał 😁

• Mamusia
Karolka83 super że weekend się udał 🙂

ja też narzekać nie mogę 🙂 🙂 chociaż wczoraj mieliśmy się wybrać do ZOO, ale przyjechali teście i tak się jakoś zasiedzieliśmy, że już było za późno...
Innym razem 😉

Mimi, super że mogłaś pojechać na weekend do rodziny i odetchnąć 🙂

• Mamusia
hej unas upał my od rana na polku teraz słonko śpi a mamusia za godzine jedzie na jazde , z przystojnym instróktorem 😁 d zis na krosno bo tam egzamin bede zdawac ,pozatym wczoraj mielsmy rocznice ślubu zrobiłam piekne śniadanko potem przygotowałam obiad taki kombinowany a mój mąż na koniec dnia wydarł sie bo mu wruciłam uwagę 😞 poprostu niedocenia tego poświecenia teraz zaczynam wierzyc w to że chłop zmienia sie po ślubie 🤨

• Mamusia
Asiu, współczuję 😞 najgorsze jest to jak najbliższa Ci osoba nie docenia i nie zauważa Twoich starań... 😞 w każdym razie - spóźnione życzenia z okazji Waszej rocznicy - oby Cię ten Twój chłop na rękach nosił 😉 😘

U nas zapowiadali deszcz i nawet przez jakiś czas było pochmurno, ale wyszłyśmy z Anną na poszukiwanie skarpetek bo z większości już wyrosła, a to teraz towar deficytowy 😉 nachodziłyśmy się i jak już wracałyśmy to wyszło słonko i tak zaczęło smażyć, że nawet się cieszyłam że spacer był w chmurach 😉
Ani dostało się też okularki przeciwsłoneczne 🙂

• Mamusia
hallo, hallo!

a gdzie się dziewczeta zawieruszyły? 🤨

u nas wczoraj pogoda w kratke, soneczko na przemian z deszczem a nawet burzą ale pospacerowałyśmy. dziś też ciepełko 😁 (NARESZCIE!!!) chooć chmury zaczynają się zbierać 🤢 ale na spacer wyryszymy bo w planach mamy zakupy - musze Łycji dokupić trochę cieńszych spodni i spodenek, jakies wyjściowe bodziki 😉 i myslałam tez o cieńszej kołdrze bo pod ta raczej jej w nocy za goraco, a w dzien spi pod kocem.

Mam nadzieję, że u Was wszytsko ok 🤨

Miłego dnia 😘

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂
ale się za Wami stęskniłam 😉
My weekend spedzilismy ze znajomymi nad jeziorem. Chłopacy łowili ryby, a mamusie pilnujac brzdący się opalały. Bartuś zaliczył kąpiel w jeziorze, całował złapaną żabkę w nadziei na przemianę w księżniczkę 😁
Było ognisko i mnóstwo komarów 🤪 jednak najmniejsza obroniła się i przed owadami i przed palacymsłoneczkiem. Siedziała na samych bodziakach z kapelusiem w wózeczku lub namiocie 🙂
U nas kolejny dzień upał...już tak od piatku. Powiem wam, że mam już troszkę dosc bo z T mamy spieczone ciało na maxa.

Miłego Dnia.

• Mamusia
Karolciu ja też zbieram sie na takie zakupy. Mam mało takich cieniutkich spodenek dla małej, getry bym chciała. Moja dziś pierwsza noc spała tylko w pampie i bodziaku nakr.rękaw 🙂
Moja własnie spi, a jak wstanie wyruszam na targ, moze tam cos upoluję.

W sobote byłamna giełdzie odziezowej 60km od miasta,aby pomóc kumpeli w sprzedazy. Tyle było pieknych rzeczy dla milusińskich naszych, a ceny tylko zachecały. Planuje jechac w najblizszym czasie tam prywatnie obkupic malutkich.

• Mamusia
u nas tez nocki dość ciepłe a w dodatku my we 3-ke śpimy w jednym pokoju wiec tym bardziej dośc duszno jest mimo otwartych drzwi ale nie mam odwagi Łucji bardziej rozebrać bo ona się strasznie rozkopuje w nocy i odkryta spi (a może jej za goraco i dlatego tak wierzga 🤢)
Kurka ja chyba przewrażliwiona jestem bo boje się jej rozebrac, wiem, że jej bardziej szkodze jak ją za ciepło ubiorę 😞
ehhhh...