Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mała dziś nad wyraz szalał w brzuchu przez cały dzien. dopiero teraz się uspokoiła choc czasem i tak się zawierci. a to dziwne bo ostatnimi dniami była właśnie spokojniejsza i niewiele się ruszała ale gin powiedzial, że to normalne.

Także Inka spokojnie kołysałaś malucha cały dzień więc pewnie na noc się uaktywni 🙂 , tak jak napisała Karola.

• Mamusia
Karola83 for you 😘

Atuś Miłego Dnia 🙂
Dziś Cie nie ma, bo u taty jesteś.
Trzymam kciuki za lepsze samopoczucie 🙂

Mimi wczoraj pisała, ze mały grzeczny, śpi i je. Narazie mało je, bo to dopiero pierwsza doba i ona tez nie ma jeszcze nawału pokarmu.Wciaz jest wszoku, ze urodziła tego małego szkrabika 🙂

• Mamusia
Hej babeczki 🙂

Mimi gratulacje!!! dzielna kobietka z Ciebie, czekamy tu z niecierpliwością!

Inka buziak!

Atuś z jednej strony dobrze że nie nowotwór, ale gronkowiec i to taki rozpanoszony to też nie jest łatwa sprawa do wyleczenia... Silne antybiotyki w końskich dawkach... Mam nadzieję że pomogą.

Ja się turlam powoli, wczoraj przyjechał brat z dziewczyną, poszli dzisiaj rano nad jezioro wędkować... A mi się nerka odezwała znów i muszę polegiwać jak najwięcej...

buziam Was mocno!

• Mamusia
Hej dziewczynki!

Karola miałaś rację, mój syneczek obudził się wieczorem pod prysznicem i miałam 4 godziny szaleństwa w brzuchu 🤪 🤪 🤪 Tak więc z wyspania nici... W ogóle to myślałam już, że w nocy będę rodzić, cały czas czułam kłucie nisko w podbrzuszu, aż mi nogi drętwiały, a do tego jeszcze rozszalała się burza i nocka była trochę niespokojna 😞 Ale za to na dziś nie mam żadnych planów, więc pewnie uda mi się odespać po obiadku :P

Miłego dzionka laseczki 😘

• Mamusia
Kochane ja wróciłam...
nie jest zle jakas infekcja dróg moczowych, dostał furagin i masc do smarowania napletka...
ciekawe...oby pomogło...

a ja dzis mam dwóch łobuziaków na słuzbie...swój i siostry, bo ona lezy w szpitalu po zabiegu skaracnia szyjki... 😞
narazie jest ok...ale chyba pojade po obiedzie z nimi do hoplandu bo nie wyrobie tyle godzin w domu z takim hałasem :P

• Mamusia
ja dziś czuje się padnięta ale jak się położyłam to nie mogłam wyleżeć bo stwierdziłam, że muszę łóżeczko w końcu rozpakować, wyprać baldachim i wyprasować Małej pościel

Zrobiłam wszystko oprócz prasowania ale mam jeszcze czas 🙂

Jakaś dziwnie niespokojna jestem i chyba stąd chcę wszystko mieć gotowe dla Łucji 🤔

A taka poza tym wydaje mi się że jeszcze latami będę chodzić w ciąży, mimo, że dni lecą i to dość szybko - znowu jakaś depresja przedporodowa mnie dopadła ☺️ 😞

Miłego popołudnia

• Mamusia
Witam!!!

Jak mija dzien?

Ja za godzinke udaje sie gina,jestem ciekawa co tym razem uslysze.
Karola83 ja tez mam dzis taki niespokojny dzien,juz tak bardzo
czekam na te chwile 🥴 chyba za bardo bysmy chcialy pojsc w slady za mimi i monia 🙂

Kar_ola chyba wezme przyklad z twoich porad co do kapieli moze w wannie poczuje sie lzejsza 🙂