Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej kochane! 🙂

Ja znowu miałam pobudkę, dobre czasy sie skończyły i teraz Łucja budzi mi się co 3,5 godz na karmienie czyli mi spania wychodzi tak ze 2,5.
Aż rozdrażniona jestem i łatwo się złoszcze, czego nie rozumie Arek 😞 No nic jakos to przetrwamy 😉

Mimi dziękujemy za buziaka
i sie rewanżujemy oczywiście pod te wyjście na miasto 😘

• Mamusia
Hej ciotki klotki,
Ja dopiero teraz , bo od rana ruch w domu jak w Rzymie.W dodatku dzisiaj sama jestem bo M w pracy. Miałam w domu 5 dzieciaków(3 własne i 2 "obce" 😉. Kuzyna Oli i sąsiadki córke. Szłam ich odprowadzić i wyglądłam jak małe przedszkole. Załatwiłam po drodze zakupy i spacerek. Teraz Jagoda i Maksiu śpią, a ja usiadłam sobie z kawką i duuużą W-Zką. Obiad mam od wczoraj więc mam luzik, domek też ogarnełam rano. Do 15 spokój a potem znowu spacerek po Ole.

• Mamusia
A mój Maksiulek ciemieniuche dostał 😞 . Znowu się będe męczyć. Dziewczyny też miały i trzymało sie u nich to długo pamiętam. Co ja się nawyczesywałam tego. Każde ma długie włoski i troche jest roboty. No ale nic będe walczyć dzielnie 🙂

• Mamusia
A dzisiaj jest 5 dzień jak kupki nie zrobił, ale dzwoniłam do swojej lekarki i mam sie nie martwić. Jak się nie napina, nie płacze i ma miękki brzuszek to wszytsko o.k. Powiedziła że widocznie tak dobrze mój pokarm się wchłania że nie ma z czeko sie kupka tworzyć. Na necie też tak piszą więc na razie się nie denerwuje.

• Mamusia
hej kobietki!!!!No za długo na miescie nie bylam, bo godzinke tylko, kupilam sobie bambusowe podkladki na stół i jakies tam drobne szpargały do kuchni 🙂
A my niedlugo szykujemy sie do ortopedy na 16tą, ciekawe co nam powie, mam nadzieje,ze bedzie oki 😉
Karola83 u mnie to standard 🙂 W dzien mały co 2h je cyca,a w nocy co 3-3,5 🤢 także nie jestes sama kochana 😉
Moni ale mi smaka wzk narobiłaś:P tak za mna ciasto ostatnio chodzi,ze szok 😁 😆
Karola widze,ze wdrażasz Natkę w tajniki forum hehe:laugh: :laugh:

• Mamusia
MIMI dobre i drobne zakupy 🙂
Karola83 mojamłoda tez w dzień potrafi nawet co 1,5godz jeść w nocy to co 3-3,5godz. musze ją budzić, bo inaczej mam piersi jak kamienie.
Jutro jade na usg ciemiączkowe. Wcale nie przewiduję, ze cośnie tak,bo to tylko rutynowe badane. 🙂

zmykam bo mąż niebawem wraca 🙂
ps.ciasto też zamną chodziło, więc dziś 4 kawałki karpatki zjadłam 🙂

• Mamusia
witajcie dawno mnie niebyło ale mała ost,to mi marudzi złapała mały katerek wczoraj zachrypła a dzis widze ze juz jest ok troche jej dzis odcigłam katar takim aspiratorem to jest lepsze niz ta gruszka mysle ze jurto ja moze wezne do lekarza zeby ja przepadał zobacze jak bedzie jurto rano jak bedzie mi kaszlec i nosek bedzie miec zatkany to dla swietego spokokju ja wezne zebym sie nie martwic a to przez to ze ja byłam troche chora i jeszcze to suche powietrze w pokoju, tez ost w dzien spac wcale niechciała taka marudna juz nawet jej pype zaczełam dawac choc tez czsem ze złoscią cycka az mi sie smiac chce jak to robi , miałam isc dzis do ksiedza bo chcieleismy ja ochrzcic w ta sobote ale niewiem czy pujde bo unas to tak pi...dzi no wieje taki zimny chalny ze lepej moze niewychodzic jurto bedzie mąz to moze on pujdzie ehh ta grypa to tez jest niebezspieczna jeszcze tak blisko ukrainy mieszkamy 🤨 zeby nic nieprzywiało do nas

• Mamusia
Asiu zdrówka zyczę dla Ciebie i Natalki 🙂
Jak masz suche powietrze w pokoju to wieszaj mokrapieluszkę lub ręcznik niedaleko małej spanka. My mielismy tak z Batim jak był mały,teraz od póki palimy w piecu, mam pojemnik z wodą i jest wilgotniejsze powietrze w pokoju dzieci 🙂