Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kar_ola napisał:
a Ja popołudnie spędziłam u fryzjera i kosmetyczki 🙂Natalkę miałam ze sobą i wrazie potrzeby karmiłam 🙂Znów jestem blondi 🙂i znów obciełam włosy 🙂

Brawo za pomysł 🙂 🙂 🙂
Będziesz miała z kim chodzić 😉

A na nową fotkę czekam z niecierpliwością 🙂

• Mamusia
hej kobietki!!!
Ja juz po sniadanku 😉Noc u nas spokojna mały obudzil się tylko 1 raz o 2ej 🤪 więc się nawet wyspalam:laugh:
Pogoda tez dzisiaj zapowiada sie piekna, więc pewnie na spacerek uderzymy 🙂
Zmykam,b o Smyk cos grymasi w łóżeczku 😉
Dla ciebie ata 😘
papatki!!!

• Mamusia
Hej dziewczyny!
Zdjęcie zamieszcze w weekend.Mamy imprezkę moją urodz., to na pewno jakieś fotki porobimy.

Ja dziś wstalam troszkę szybciej,licząc na rozmowę Atuś z Tobą,a tu nikogo nie ma 😞
U nas nocka spokojna, mała obudziła się o 4,i spała so 7.30 🙂Teraz znów spi skarbulek a my rysujemy potworki:P

Mam dziś troszkę roboty, jakieś ciacho, coś na przekąski...ale lenia mam wielkiego 🙂
MIŁEGO DNIA.

• Mamusia
Hej dziewuszki!

U nas nocki chyba zaczynają się normować. Od dwóch dni wstajemy o 1-szej i o 4.30. A potem śpimy do 8-mej 🙂

Mamy dziś przepiękną pogodę, więc na pewno wybierzemy się na dłuuugi spacerek. Wczoraj chodziliśmy 3 godz., a Kubuś 2,5 przespał w wózeczku 🙂 I tylko tyle było spania przez cały dzień 😮 Pod wieczór to już był taki marudny, że już myślałam, że wyjdę z siebie i ztego zmęczenia nie mógł zasnąć, tylko sobie popłakiwał... Mam nadzieję, że dziś trochę więcej pośpi, bo mam trochę prania i prasowania, a jutro mamy imprezkę w domu, więc trzeba też trochę posprzątać...

Zmykam na kawusię 😉

Miłego dzionka kochane 🙂

Kar_ola 😘 za wprowadzanie Natki w tajniki piękności :laugh:

• Mamusia
hej babeczki 🙂

wczoraj byłam już tak zmęczona, że nawet Ani nie wykąpaliśmy...
Dzięki za wsparcie! Kochane jesteście!

dzisiaj pospałyśmy do 11:00! 🤪 🤪 czuję się jak nowo narodzona! i jeszcze stanęłam na wadze dzisiaj - mam już swoje przedciążowe 56kg!!! 🙃 🙃 A Ania wczoraj dopiero 3 tygodnie skończyła 🙃 🙃 😎

A co do tego karmienia non stop, sama Wam pisałam 'cierpliwości' a teraz dopiero wiem co to jest 🤪 🤪

Mimi 😘

• Mamusia
My juz po spacerku 🙂 🙂 Fajnie było tak przyjemnie sloneczko świeci, aż miło:P
A moje dziecko jeszcze sobie smacznie śpi, a ja korzystam póki moge, bo wieczorem załącza sie Szymkowi maruder 🤢 i dopóki nie zaśnie dopóty trzeba Go czymś zajmować:laugh:
Ojjj coś się wiercić zaczyna chyba się niedługo zbudzi 😁
Toju gratuluje przedciążwego 56 😉 Ja nadal nie wiem ile ważę, może to i lepiej 🤨
Inka dla Ciebie 😘 na udaną imprezkę 😉

• Mamusia
Toja dla Ciebie 😘 na te kg :laugh:

My zaliczyliśmy spacerek 2-godz a wczesniej byliśmy u stomatologa z tą gulka Fuśki ale jej nie było 😞 Więc w poniedziałek spróbujemy znowu.

Mimi moja Łucja ma tak samo, w dzień kochaniutka taka spokojna a wieczorem jak się rozedrze to nie wiadomo o co chodzi i czego jej trzeba, nic nie pomaga 😞

A Wasze pocieszki też patrzą się na światło? Moja uwielbia światełka 🤪

Inus ciesze się, że Kubuś daje się Ci już oraz bardziej wyspać oby było jeszcze lepiej :laugh:

• Mamusia
inka906 napisał:
A mój synuś dzisiaj cały dzionek śpi 🤨 Zeby tylko w nocy nie szalał...

Byliśmy na 2 godz. spacerku, pogoda dziś była przepiękna. Taka prawdziwa złota jesień. Wyjechałabym gdzieś po górach pochodzić w taką pogodę...

mi Łucja też co chwila przysypia na trochę, a później wieczory ma szalenie aktywne

Co do wycieczki to ja nabrałam ochoty na wyjazd nad morze... 😉 ale córa jeszcze za mała

• Mamusia
Karola83 napisał:
inka906 napisał:

Byliśmy na 2 godz. spacerku, pogoda dziś była przepiękna. Taka prawdziwa złota jesień. Wyjechałabym gdzieś po górach pochodzić w taką pogodę...

mi Łucja też co chwila przysypia na trochę, a później wieczory ma szalenie aktywne

Co do wycieczki to ja nabrałam ochoty na wyjazd nad morze... 😉 ale córa jeszcze za mała

Niestety, dzieciaczki jeszcze za małe, ale już niedługo... My chcemy z Kubusiem wyjechać początkiem roku na narty. Tzn. mój M. na narty, a ja z syneczkiem na spacerki 😉

• Mamusia
inka906 napisał:
A Kubusiowi 500 :laugh: Musimy je Karolciu szybko do tej wagi dofutrowac :laugh:

Taa, Fuśka i tak już wygląda dobrze 🤪
Jak ją ludzie widzą to nie wierzą, że ma tylko 1,5 m-ca bo taka duża
a w końcu to dziewczynka.

Tak na dobrą sprawę to się boję żeby nie wyrosa z neij taka wielka baba 🤢

• Mamusia
Karola83 napisał:
inka906 napisał:
A Kubusiowi 500 :laugh: Musimy je Karolciu szybko do tej wagi dofutrowac :laugh:

Mój Kubuś też jest już klocuszek, ale nie ma co teraz się tym martwić, póki mieszczą się w normach... Zaczną biegać to szybko będzie znikać bobaskowy tłuszczyk 😉

• Mamusia
inka906 napisał:
Karola83 napisał:
inka906 napisał:

Niestety, dzieciaczki jeszcze za małe, ale już niedługo... My chcemy z Kubusiem wyjechać początkiem roku na narty. Tzn. mój M. na narty, a ja z syneczkiem na spacerki 😉

Fajnie, my mamy trochę za daleko w góry...
a nad morzem zbytnio wieje, więc pewnie poczekamy do lata, chyba, że na wiosnę

• Mamusia
inka906 napisał:
Karola83 napisał:
inka906 napisał:

Mój Kubuś też jest już klocuszek, ale nie ma co teraz się tym martwić, póki mieszczą się w normach... Zaczną biegać to szybko będzie znikać bobaskowy tłuszczyk 😉

oby Inuś...