Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Faceci to czubki!!!!!!!!!!!!!!!

Przyszłam do kuchni sobie cos zrobic jesc i wyrzuciłam z lodówki w nerwach ztwardniałe masło-moje nie słone a nie cierpie takiego twardego z lodówki a ze jego sie wczoraj skonczylo to jadł moje i potem je wsadził -debil ,a on na to co ja taka obrazona ze na zartach sie nie znam!
No a ze juz po wszystkim to wam napisze ze sobie wczoraj zazartował-ty .....!a potem zaczął sie głupio usmiechac i wiem ze ewidentnie sie przejezyczył bo chciał cos zartem do mnie Zdzicho czy cos w tym stylu i wieczorm kiedy szukałam wyjasnienia albo przeprosin to powtórzył,no i dzis mu o tym powiedziałam bo mnie gryzło,to on mi ze głupia jestem ,ze sie na zartach nie znam i ze mnie to bardzo boli i nikt mnie tak jeszcze w zyciu nie obraził.To on w nerwach wyszedł o godzine wczesniej do pracy i fuck!No to ja juz snułam plany jak sie zemscic i postanowiłam dzis jeszcze przed jego powrotem pojechac do siostry na noc juz z walizkami i jutro bez pozegnania z małą odleciec do Pl.Ale by miał kare ,Wogóle to mu powiedziałam ze ma nie przyjeżdzac ,ze ja nie chcę tego domu i nie chce juz z nim dłuzej mieszkac skoro tak o mnie myśli.I położyłam sie z Olivka na dzremke ,a tu dzwoni i mnie przeprasza _mówie :przez telefon???w domu mówiłes co innego !Jak wróce to ciwszystko wyjasnie!i pytał czy mu wybaczam ?
Powiedziałam ze tak ,ale nigdy nie zapomne!
KONIEC.

• Mamusia
trzymaj goś kwiatuszka - faceci to czubki 🙂 - ale chyba żadna z nas w to nie wątpi
wpadła koleżanka mojej siostry i sobie pogadałyśmy 🙂 hihi Marty nie ma to jej koleżankę podprowadziłam
a propo takich śmiesznych kłutni to za każdym razem jak Grześ nie ma siły na kakao - mówie mu że ide w takim azie do naszego współlokatora - że on będzie miał hihi - ale się nie obraża, a w jego urodziny gdy półnaga leżałam i karmiłam Rozalkę a on zaprosił go na torta i wołam - nie wchodzić - G na to : wchodż dziś jest święto - pozwalam :laugh: :laugh: :laugh: potem się zreflektował ale ogólnie to faceci to czubki

🙂 Reni zaraz coś znajdę

• Mamusia
http://www.ciasta.net/babka-gornicza.php - tu masz przepis na babkę górniczą - moja mama mówi na nią piernik - jest pyszna szczególnie zaraz po zrobieniu - wierzch też możesz posmarować jakimś dzemem albo powidłem - może być nawet marmolada i do środka wsyp pare orzechów włoskich - są w niej pyszne - jak chcesz to napisz mi jakie masz składniki 🙂 ja zazwyczaj tak szukam co chce upiec 🙂

• Mamusia
wrocilam z zakupów. nic nie kupiłam oprocz kilku pierdolek z rossmanna,ale spoko sie tak poszwdac w okropna pogode. kupiłam Małej soczek SLODKE JABLUSZKO z hippa, ale sie krzywi po nim jak po cebjoniemulti 🙂 ona tylko moje mleczko i ewentualnie ta dzisiejsza herbatka. przeczytałam Was i po kolei:
my tez na gumkach ale rzadko
Mała moja szwędacz na maxa, ale koniecznie mamusia musi byc. jak nei mammamusi to jest krzyk ostatnio
chlopy sa dziwni. my miesliśmy mega chaje w weekend, a ja choleryk jestem i przy kłótniach gadam takie rzeczy ze G swiety ze jeszcze ze mna wytrzymuje....
nie wiem co jeszcze
ide sandwicha wcignac bo mi burczy w brzuchu

• Mamusia
czesc dziewczynki!

u nas pogoda do bani! Janek spi, dzisiaj obudził sie o 5 tej i gaworzył głośno tak że nici ze spania 🙂 pożniej o 8 jak odprawilismy ojca do pracy połozyłam sie z nim do łożka i na sile usypiałam bo byłam padnieta no i spaliśmu do 11.30 hehe 🙂

Goś! brak słów! chyba wszystcy facecie to czubki!

my na tabsach, ale z tym seksem ostatnio bez rewelacji, a na dziko to juz nie pamietam kiedy było, zresztą z tesciami za scianą cięzko. To chyba ostatni raz szaleliśmy na moim mieszkaniu we Wro, a to było sporo czasu przed ślubem:"(

wczoraj z plotek były nici, ale za to poszłam na dłuugi spacer z Jankiem 🙂

my dzisiaj do Wro na zakupy, a pozniej do mojej psiapsóly 🙂

Reni a o jakie ciacho ci chodzi?

• Mamusia
Gocha wszystko będzie dobrze... ale plana miałas super... on by cię w gniewie nie wypuścił do PL i bez pożegnania z księżniczką 🙂

ja na tabsy mam zakaz mój powiedział że mi nie pozwoli tego brać... bo jeszcze mu przytyję:laugh: ale to w żartach ale i tak mam zakaz od niego na tabsy 🥴

• Mamusia
GOŚ NO TO RZECZYWIŚCIE SKORO U CIEBIE TAKIE ŻARTY TO NIECODZIENOŚĆ TO PRZEGIĄŁ 🥴 BO U NAS TROSZKĘ INACZEJ,NIE TO ŻEBY MNIE Ł WYZYWAŁ OD TAKICH,ALE WIESZ MI SIĘ ZGARZA GO BRZYDKO WYZWAĆ,ALE MU DOWALIĆ,ŻEBY GO SZLAG TRAFIŁ,A POTEM SIĘ NA MNIE ODGRYWA I MÓWI,ŻE MOŻE SIĘ GDZIEŚ ROZ...AUTEM TO BĘDĘ SZCZĘŚLIWA I MI PRZYKRO,ŻE TAK POWIEM BO JA NIE MAM TEGO DOSŁOWNIE NA MYŚLI ☺️ 😞 😞JA JESTEM CIĘŻKA ŻONA,ALE Ł JAKOŚ ZE MNĄ WYTRZYMUJĘ 😉 JESZCZE:P :P

HEHE BRKHA JA TEŻ CZĘSTO MÓWIĘ Ł,ŻE SOBIE ZNAJDĘ KOCHANKA:P :P :P ALE RACZEJ NIE BYŁABYM W STANIE:laugh: ZDRADZIĆ Ł ,JEDNAK GO ZA BARDZO KOFFFAM I GDZIE JA BYM TAKIEGO DRUGIEGO ZNALAZŁA 🙃 MIAŁAM JUŻ NIE RAZ OKAZJĘ PRZEZ TE 7LAT ALE NIGDY NIE ZROBIŁAM TEGO.NO I MÓJ Ł CZĘSTO TAK NA SERIO MA PODEJRZENIA,ŻE SKORO JA TAKA NIEWYŻYTA:laugh: TO PEWNIE TU JAKIŚ PRZYCHODZI JAK JESSI W SZKOLE,ON GŁUPI JEST 🤪

• Mamusia
GOŚ A MOGŁABYŚ TAK BEZ POŻEGNANIA WYJECHAĆ???BO MIMO KŁÓTNI JAKIE CZASAMI U NAS SĄ,ZARAZ MAM OCHOTĘ PRZYTULIĆ SIĘ ☺️ A TEŻ JAK SIĘ WKURZĘ TO CO JA MU NIE ZROBIĘ JAK SIĘ NIE ZEMSZCZĘ A POTEM SIĘ Z TEGO ŚMIEJĘ.

RADZIA MI Ł POWIEDZIAŁ,ŻEBYM NIE BRAŁA TABLETEK BO JUŻ MIAŁ MNIE DOŚĆ JAK WCZEŚNIEJ BRAŁAM,BYŁAM NIEZNOŚNA I PRAWIE ZERO SEKSU:P :P

JA UGOTOWAŁAM MAŁEJ ŻMIJCE MARCHEWKĘ Z ZIEMNIAKIEM A TA POSZŁA SPAĆ 😞 RADZIU EKSPERCIE DO ILU CZASU MOŻNA DAĆ TAKIE JEDZONKO PO PRZYGOTOWANIU(OCZYWIŚCIE PODGRZEJĄ W MIKROFALI WCZEŚNIEJ)PRZED PODANIEM

• Mamusia
🙂 a ja jakoś nie potrafię zaakceptować tabletek... zbyt duża ingerencja w swój organizm - może kiedyś do tego dorosnę( a jak bym jeszcze przytyła to ja nie wiem ... 😠 😠 ) i jeszcze spadku libido się boję - ja myślę że skończy się na tym że gdybyśmy mieli 3 dziecko to Grześ z chęcią się podda ubezpłodnieniu 🙂 i będzie po kłopocie

• Mamusia
ja bym to dała do słoiczka i do loduwy, wiesz jak sama robisz to spokojnie ale jak te ze słoiczka to cholera wie co tam wkładają
ja mam w lodówce 48h i podaje małej nic jej nie jest a dzisiaj też jej zrobie marchewkę z ziemniakami i kupiłam z gerbera samego indyka i jutro Radek jej to zmiesza i zupka jak się patrzy 😉

• Mamusia
ANIA A MOŻE DLATEGO,ŻE MASZ TE MINI PIGUŁKI DLA KARMIĄCYCH,A ONE SĄ CHYBA JEDNOSKŁADNIKOWE WIĘC MAJĄ INNE DZIAŁANIE NIŻ TE DWU 🥴 BO PRZY BRANIU TABLETEK JA PRZEZ PONAD 3 LATA TO SIĘ "ZMUSZAŁAM"DO SEKSU I MIAŁAM TYLKO OCHOTĘ PODCZAS @,GDZIE NIE MOŻNA,TZN MOŻNA,ALE MNIE TO NIE BAWI NA INDIANINA:laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
ja bralam normalne tabsy Cilest i mialam popęd,ze ho ho ...wiec nie uwazam aby mialy taki ogromny wpływ no i nic nie przytyłam, tylko cycole mialam duze D. a tak bylam chudzina.49kg przy tabsach(bralam kilka lat).

brokuly mniam mniam, jak moga lezec w zamrazalniku! u mnie nie wyleza 2 dni, dzis wlasnie mam kotleciki, ziemniaczki i brokuły na parze.

a wogole to jestescie wstretne wiedzmy ,bo ukradłyscie mi slonce, wyszlam i padalo ale poszlam . tak przelotnie zaczelo padac.troche slonca troche deszczu.

Tymo bawi sie na macie, obok kot na pufie spi...kotka w koszyczku...cisza...