Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anula jasne że można ja tak tulko palnęłam słoik ale we wszystkim co jest zamknięte 🙂

ja brokuły uwielbiam ale u nas tylko ja jem a R. tylko czasami i w sałatce inaczej nie jada, a Ola to niegdy nie sprubowała a już nie lubi. A R. lubi zupę brokułowa z grzankami właśnie dzisiaj ją zrobię na jutro 🙂

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MOJE DZIECKO WŁAŚNIE POJADŁO ZIEMNIAKA Z MARCHEWKĄ WYPIŁA BUTLĘ KOPRU I LEŻY NA MACIE I ODPOCZYWA 🙂CHYBA BARDZIEJ JEJ PODESZŁA TA ZUPKA ZROBIONA PRZEZ MAMĘ NIŻ SŁOICZKI 🙂

ANIUTKA MOŻE JESZCZE POSZALEJECIE,MŁODZI JESTEŚCIE Z CZASAEM WSZYSTKO WRÓCI I BĘDZIECIE SIĘ ŚMIAĆ Z TEGO "KRYZYSU" 🙂

• Mamusia
a mój Grześ wrócił o 14 z pracy 🤪 zobaczył 2 talerzyki po cieście w kuchni i pyta kto tu był? 😠 😠 hihi i nawet nie chciał uwierzyć że Marty koleżanka... a Marta - leży dalej w szpitalu - operację ma mieć dopiero w poniedziałek ale ciągle ma badania bo lekarze próbują zrobić tak ta operację aby nie usuwać jajnika i jajowodu.
no i G śpi i chrapie ja myślałam nad wyjściem do fryzjerki - no ale nie potrafię się zdecydować na żadną fryzurę...
fajnie macie z tym jedzonikiem dla dzieciaków 🙂 marchewki ziemniaczki indyczek 🤪

• Mamusia
moja nie chciała jeść moich bo na cielecince gotowałam a ona jej niezosi 🥴 więc teraz robie z inyczkiem i mam nadzieję że zje ze smakiem 🙂

moja już je wszystko co jest po 6 miesiącu i jest ok

Aniutka ja nawet nie śniłam że wrócą stare czasu jak mieliśmy ten kryzys a jednak marzenia się spełniają i teraz nawet w środku nocy potrafimy jedno drugie obudzić i kakao wypić:P super teraz jest:P

bhrka to nie ciekawie jest, ale oby wszystko dobrze się skończyło

moja zapiekanka suuuper tylko za durzo pieprzu... czeam na R i Olę bo na tańcach śmiga

Gosia tak marudzi że nic nie mogę zrobić a prasowanie już macha do mnie 🥴

• Mamusia
KUŹWA JUŻ MAM KRYZYS PRZEZ TĄ POGODĘ 😞 😞 😞17 -TA GODZINA CIEMNO JAK W DUPIE,PADA DESZCZ,MAŁA MI MARUDZI CO CHWILĘ,Ł CHOLERA WIE O KTÓREJ BĘDZIE,A JA CHCIAŁAM JESZCZE NA ZAKUPY JECHAĆ,BO ŁYŻKA KAWY ZOSTAŁA I OSTATNIA ROLKA PAPIERP FUCK,GŁUPIA JESIEŃ I ZIMA 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
anulka, TY jakas meteopatka jesteś 😉 kwiat leci 4U
ja wlasnie wrocilam z 2h korasów. Mala czekala na cycka a teraz spi. podgrzałam jej ten soczek jabłkowy troche i go wypila jak szalona 🙂 ona jak Tymo - zimnego sie nie chwyci 🙂
G je obiadek, Mała nyna a ja musze chatę ogarnąc, bo 2 dni wody nei było i mi sie koty walają po parkiecie.
a brokuły u mnie codzinnie. kocham je jeśc,tylko jak sie gotują to troche wali

• Mamusia
wpadłam do was jeszcze na momencik
wszystko mam juz spakowane i o dziwo moja walizka waży 13kg!!!!!!!!!!!na 15 mozliwych!

spadam zaraz mała kapac bo chce ja dzis wczesniej połozyć bo o 4.00pobudka o 5.30 musze byc na odprawie. 🙂

odezwe sie juz po swiętach z Polski

pa.pa,pa,pa koffffane czerwcówy!!!!!!!!!!!! 😘 😘 😘

trzymajcie kciuki za mój samolocik
ja sie okropnie boje latac 😞 ☺️ a lece juz nie wiem który raz moze 50-ty

• Mamusia
A MY WKOŃCU POJECHALIŚMY DO REALA 😉 NIC PORZĄDNEGO NIE KUPILISMY,ANI DEKA MIĘSA I WĘDLIN I KUŹWA 3 STÓWKI 😠 😠 TE PIENIĄDZE NIC NIE WARTE 😠 MAŁEJ KUPIŁAM KASZKĘ MLECZNO-RYŻOWĄ WANILIOWĄ 🙂I 4 MLEKA NA ZAPAS.

NO KALAFIOR ŚMIERDZI JAK CHOLERKA,BROKUŁY U MNIE NIE ZABARDZO ZDĄŻĄ ŚMIERDZIEĆ BO JA JE TYLKO OKOŁO 10 MINUT GOTUJĘ,WRZUCAM NA WRZĄTEK I WOLĘ CIUT TWRDSZE,ŻEBY SIĘ NIE ROZWALAŁY, NIE LUBIĘ NA PARZE ZABARDZO BO NIE POSOLONE,A WRZĄTEK POSOLĘ I SĄ LEPSZE 🙂

A SZPARAGÓW NIGDY NIE JADŁAM,JAKOŚ MI NIEAPETYCZNIE WYGLĄDAJĄ:P

GOSIU CZEKAMY NA POLSKICH ZIEMIACH OTWOREM,SZCZĘŚLIWEGO I SZYBKIEGO LOTU,CAŁUSKI DLA WAS!!!!! 😘 😘 😘

KURCZĘ AURELKA DZISIAJ CAŁY DZIEN SIĘ NIE POKAZAŁA,CZYŻBY AŻ TAK SIĘ WZIĘŁA PORZĄDKI W NOWEJ CHACIE 🥴

• Mamusia
Wpadłam na momencik.

Maleńki spi, mąż śpi a ja wisze z siostrą na allegro 🙂 sprzedajemy ksiażki, podręczniki bo sie tego sporo nagromadziło 🙂

Gosia kwiat dla Was na podróż!!!

Też nie znosze długich wieczorków, tyle ze nie potrafie się w nie nudzić, bo na razie mam szkołe, a to mobilizuje 🙂 A tym bardziej ze głowe zawracają mi swięta jak tylko zaczynają wydłuzać się wiczorki. KOCHAM ŚWIĘTA 🙂 🙂 🙂 i juz nie moge się ich doczekać z moim szkrabem 🙂 ooo wkońcu mu coś wylicytowałam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=789457348#gallery ja sie zakochałam i już go w tym widze 🙂

Nienawidze szparagów a z brokułami tylko potrafie zrobić sałatke. Dawaj Radzia przepis na zupe brokułową z grzankami!!!

KOchane podpowiedzcie jak gotujecie obiadeczki malcom, bo jak małemu zrobiłam zupke z indyczkiem to pluł dalej niz widział 😞 a mamusia się tak starała 🙂