Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bhrka napisał:
napisałam coś ale brzuszek się zawiesił i nie dodało - doszły mi Aniu te buciki złote - są takiego jasnego koloru - jaśniejsze niż mi się wydawało - ale spoko ładnie wyglądają no i niby rozmiar 3-6 miesięcy - 8kg - no i żaba ma 8 kg chyba ale te buciki mają dużo luzu
o jakich bucikach piszecie??

• Mamusia
witajcie ponownie padam dzisiaj tak mi Hancia dała po południu popalić -żeby jej daja w kość a ona mi 😞 teraz juz odleciała po cycu i kaszce bananowej. Byłysmy po zakupy bo goscie przyjada i taka furję mi odstawiła ze musiałam leciec i cyca w samochodzie na parkinu dawać.
teraz mój D szykuje kapiel dla nas -bo mamy taka wielka wanne dla nas dwoje zreleksujmy sie kakałko i spać.
A kupił mi dziisaj takie duże Bonsai to musze mu podziękować 🤪

• Mamusia
SABINCIA ZAZDROSZCZĘ TEJ WANNY 🙃 SIĘ ROZMAŻYŁAM,MY JAK DO TATY JEŹDZILIŚMY NA NOC TO ON TEŻ MA TAKĄ WIELKĄ Z JACUZZI I ZAWSZE POTEM PRZYJEMNE KAKAŁKO,JESZCZE MA CZERWONE ŚWIATEŁKO W TEJ WANNIE CO PODŚWIETLA WODĘ WIĘC KOSMOS 🙃 AŻ MI SIĘ ZACHCIAŁO:laugh: :laugh:

MOJA TEŻ DZISIAJ BYŁA MARUDER 😞CO ZASNĘŁA TO 20 MINUT I KRZYK JADŁA CO 2 GODZINY I MIAŁAM JEJ JUŻ DOŚĆ 🙃 ALE NASZCZĘŚCIE JUŻ ODPŁYWA W ŁÓŻECZKU:P

• Mamusia
no juz ugoda hehehehehehe

przeprowadzka odlozona do jutra i na pewno bedzie wlokla dwa dni ale w niedziele spadm na market posprzedawac stare lumpry i szfke pod tv itp a tam muszyni i pakisze wszytsko biora nawet lupy co moja babcia 20lat temu by nie zalozyla:P:P:P

rozalka ty rozmiarom dorownujesz pudzianowi w wadze dzieczecej hehe

• Mamusia
kurcze, moja tez dzis marude właczyła, i tylko z mamusią chciała być, w dodatku zasneła mi przy cycu o 19, spała 1,5h i nagle wrzask jakby jej pięty przypalali. więc byla kąpiel z chichotami i usypianie..ale szybko zasnęła i śpi juz.
a ja dzis jestem zmęczona na maxa. a jeszcze siedze w kuchni nad sałatkami bo jutro mamy gości miec. rano polatam za szmatą jak mi Mała pozwoli..

beti, to skąd wy macie taką gigant wannę????

anulka-Jessi i Vaneska super!!!!! sliczne są

gos-kwiat za karpatke. pycha jest.a cycem sie nie martw, jak trzeba będzie to przejdziesz na modyfikowane, a na razie jak widzisz jest nas trochę z cyckami na zawolanie (zosia, bhrka, ja...nie wiem jak veli i paulinka)

veli, bardzo sie ciesze ze z Shanti all OK!!!!

zoltri, szybko wam poszla ta zgoda 😉

co planujecie laski na wekenda? wiem ze zoltri pakowanie, a reszta????

• Mamusia
WŁAŚNIE ZAPOMNIAŁAM NAPISAĆ,ŻE SUPER,ŻE Z SHANTAL WSZYSTKO OK!!!

EDITHD JA PEWNIE ZNOWU BĘDĘ SIE OPIERDZIELAĆ I PIFFKOWAĆ:P :P :laugh: :laugh: :laugh: ALE MI PODKRĘCIŁAŚ Z SAŁATKAMI CHYBA JUTRO JAKĄŚ ZROBIĘ NE WEEKEND,TYLKO KURDĘ JA NI UMIEM CZEGOŚ ZROBIĆ MAŁO I ZAWSZE JAK ROBIĘ SAŁATKI TO POŁOWĘ WYRZUCAM,BO SAMI NIE ZJEMY,A Z MAJONEZEM ZA DŁUGO NIE POSTOJI 🤢