Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ufff... no to już jestem Z Wami na bieżąco 😉
Co do swędzenia skóry też miałam taki etap w 3 miesiacu. Najwiecej wtedy rozciagałą mi się skóra na piersiach i drapałam je całe. Smaruję 2x dziennie i teraz jest ok, ale pewnie dlatego,że przestały już rosnać.
Aniołku, a powiem Ci, ze ja smaruje się tą oliwką J&J w zelu i jestem pozytywnie zaskoczona. Nic mnie nie swędzi, nic nie uczula, skóra fajnie nawilżona... widać,każda z nas ma inną skórkę 🙂
Kasenn, my wczoraj bylismy u teściów w odwiedzinach i też wzdychałąm tak jak Ty z przejedzenia. No bo najpierw obiadek dwudaniowy, potem kawka i ciacho, no i oczywiscie wyjechać bez kolacji nie mogliśmy... do tego jeszcze wałówka zapakowana do domciu i tym sposobem mam dziś już obiadek gotowy 🙃
Co do imion to mam na razie Adriana. Akceptacja meża jest, a to już wiecej niż połowa sukcesu. I oby nasz synuś nie okazał się na kolejnym badaniu córeczką, bo bedzie bezimienna-w tej kwestii nie moglismy juz wcześniej dojść do porozumienia 🤪

• Mamusia
Hej dziewczyny
Monisiaczek co się tyczy oliwki to możesz mieć nadwrażliwą skórę i wogule wtedy nie używaj oliwek, ja tak mam jak się posmaruję to wyskakują mi bąble jak po ugryzieniu komara czasem aż się ze sobą zlewają, dermatolog powiedział że mogę tylko balsamów nawilżających używać nic tłustego, pozdrawiam 🙂

• Mamusia
witajcie ale sie nabiegałam nóg nie czuje , zaplanowałam zakupy dla malutkiej i oczywiście nic nie kupiłam oprócz kupy jedzenia,a wy męczycie sie dalej z olejkami widzę -ja używam jakiegos niedrogiego z rossmanna i nie narzekam , rozstepow jeszcze nie widać ale kupilam go z powodu suchych , swedzących brodawek na piersiach i jest ok , stosuje codziennie.

June28-jeśli chodzi o nazwisko ktore bedzie nosila twoja corcia to nie bąz taka pewno ze weźmie męża - ja mam swoje i moj mąz tez przyjął moje -wiec nie ma reguły-opcji jest kilka .

i już pisze przepisa na 3-Bita
2op . herbatnikow
1op. krakersów
puszka masy krówkowej
krem karpatkowy na mleko
500-600 ml śmietany 36%
3 fixy
ukladasz warstwowo na blasze :herbatniki , masa krowkowa,krakersy,krem karpatkowy,herbatniki,ubita śmietana z fixem,na gore można potrzeć czekolade i jest pycha .

Jesli chodzi o imiona to juz pisalam , ale jeszce dla dziewczynki podoba mi sie Urszulka - ale ze wg. na film Brzydula zrezygnowalam bo by mi dziecko przezywali .........

• Mamusia
hejjka. co tam u was??

znaczy sie napewno dobrze wszystkie takie Radosne anulabek ma sny erotyczne
Ola na zdjęciu wprost promieniuje na zdjęciu

Przyszła mama i Panna młoda doznaje szału przed ślubnego

Aniołek Martwi sie wizyta mamy ale tak naprawde dziś wszystkie zadowolone...

a ja dzis w nocy chciałam by maż mi przyniusł okólary przeciw słoneczne i byłam taka niby upierdliwa ,że poszedł miedzy czasie niby krzyczałam by mi woge przyniusł do picia a ja nic nie pamietam.

Tego że przez cała noc zabierałam kołdre spychałam go z łóżka potem głaskałam drapałam i wogle ...

A JA NIC NIE PAMIETAM

a DZIS MAM MEGA SPIOCHA I MEGA ZGAGE A NIC SLODKIEGO NIE JADŁAM 😞

ale za to dzidzia mi humor poprawia tym ,że od godz się wierci 🙂

Ja swieta tutaj 🙂 Poza tym bede w 32tyg ciazy wiec ciezko bedzie sie ruszyc hehe a latac i tak mi nie wolno wiec nie mamy wyjscia. Rodzice spedza swieta z moja siorka ona tez ma dziecko malutkie ma 5miechow no i teraz sie wprowadzali na nowe wiec oni tam razem beda wszyscy a ja jak zwykle poza granicami :P juz 4te swieta poza domem ale trudno moze za rok sie uda :P
Wlasnie wrocilam ze sklepu kupilam Synusiowi reczniczki 3 🙂 🙂 🙂 zolty, zielony i bialy 🙂

• Mamusia
Juneee KOCHANA DZIEKUJE ZA PRZEPIS ale bede jeśćć... tylko wiecie co ja bym sobie do babci pojechała na te jej ciasta i konfitury mniamiii i swierze mleczko od krówki z biszkopcikami 🙂)) albo z ciastem drożdzowym z kruszanka masłem i dzemem 🙂)

ide zjeść coś na zgage.. a jest możliwe by mnie złapała od jabłek w kazdej postaci??

• Mamusia
też miałam plany kupic dzisiaj ręczniczki kąpielowe i nic z tego, stanika tez nie kupiłam bo jak są ladne , bawełniane takie na ciąże to wszytkie romiar 75 c,d -co to za dyskryminacja ja potrzebuję wiekszego czyżby w ciązy chodzily tylko dziewczyny o rozmarach 38/40?

kasena ja czytałam ,że zgaga łapie przeważnie jak po jedzeniu sie kladziesz ,ale mnie też dopada po różnosciach i nie kładac sie

kasenn88 napisał:
Juneee KOCHANA DZIEKUJE ZA PRZEPIS ale bede jeśćć... tylko wiecie co ja bym sobie do babci pojechała na te jej ciasta i konfitury mniamiii i swierze mleczko od krówki z biszkopcikami 🙂)) albo z ciastem drożdzowym z kruszanka masłem i dzemem 🙂)

ide zjeść coś na zgage.. a jest możliwe by mnie złapała od jabłek w kazdej postaci??

Nie wiem czy wiesz ale absolutnie nie wolno Ci pic mleka prosto od krowy!!! musi byc pasteryzowane...Pamietaj o tym tak samo jak smietana sery biale to wszystko musi byc pasteryzowane bo sie mozesz zarazic listerioza!!!

• Mamusia
no ja nie wiem czy po zapiekance bo ostatnio jak jadłam to też złapała mnie.. ale czuje same jabłka 😁
ja dziś wygrałam aukcje na podgrzewacz do pokarmu 🙂) avent za 43zł a normalnie ponad 100 kosztuje teraz walcze o inne udogodnienia dla mamusii 🙂) i chyba kupie duży zestaw ciuszków co sa powystawiane bo sa sliczne a ja tylko musze mieć prawde mówiąć na piersze 2 -3 tygodnie takie sterylniejsze rzeczy choć co sie z nimi działo to też nie wiadomo.. 🙂)

anitek ja 2 lata temu byłam z moim eks jeszcze na weselu jego kuzynki była pod koniec 7 miesiaca w ciaży nie dość że miała taka suknie ,że mało co widać bylo to jeszcze do północy o własnych siłach (w kapciach) tańczyła więc bedzie dobrze:**

Ola73 ja mam 75 ale E i powiem CI ,że już tu jest problem bo sa głownie szersze pod biustem wszystkie 🙂 ale co tam będziemy chodzić bez 😎

😁 🙃 🤪

kasenn88 napisał:
no ja nie wiem czy po zapiekance bo ostatnio jak jadłam to też złapała mnie.. ale czuje same jabłka 😁
ja dziś wygrałam aukcje na podgrzewacz do pokarmu 🙂) avent za 43zł a normalnie ponad 100 kosztuje teraz walcze o inne udogodnienia dla mamusii 🙂) i chyba kupie duży zestaw ciuszków co sa powystawiane bo sa sliczne a ja tylko musze mieć prawde mówiąć na piersze 2 -3 tygodnie takie sterylniejsze rzeczy choć co sie z nimi działo to też nie wiadomo.. 🙂)

anitek ja 2 lata temu byłam z moim eks jeszcze na weselu jego kuzynki była pod koniec 7 miesiaca w ciaży nie dość że miała taka suknie ,że mało co widać bylo to jeszcze do północy o własnych siłach (w kapciach) tańczyła więc bedzie dobrze:**

Ola73 ja mam 75 ale E i powiem CI ,że już tu jest problem bo sa głownie szersze pod biustem wszystkie 🙂 ale co tam będziemy chodzić bez 😎

😁 🙃 🤪

Nie bardzo zrozumialam co ma suknia i wesele wspolnego z mlekiem prosto od krowy 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
ja potrzebuje 90-95 DD lub E , jakiś z jednej czesci szyty wygodny , bo takie ładne z fiszbinami , koronkowe i sexowne to są , ja chce zwykły bawełniany taki zeby mi starczył do konca ciązy ze dwa rózne kolorki, potem to do karmienia kupie takie i już , na allegro wczoraj znalazłam za 11,70 zł i chyba sie skusze choć tez nie daje glowe że w nie wejdę , nie są odpinane tylko przez glowe wkladane ale chyba za taką kase warto zaryzykować 😉

• Mamusia
ja potrzebuje 90-95 DD lub E , jakiś z jednej czesci szyty wygodny , bo takie ładne z fiszbinami , koronkowe i sexowne to są , ja chce zwykły bawełniany taki zeby mi starczył do konca ciązy ze dwa rózne kolorki, potem to do karmienia kupie takie i już , na allegro wczoraj znalazłam za 11,70 zł i chyba sie skusze choć tez nie daje glowe że w nie wejdę , nie są odpinane tylko przez glowe wkladane ale chyba za taką kase warto zaryzykować 😉

• Mamusia
anitek a mi pani doktor nie zabroniła .. wrecz przeciwnie zawiera tyle pozytywnych mikroelementów i zdrowych bakteri 🙂 a to ,że oni w gazetach pisza itd to nasze mamy i babcie i predzej powinny byc wszystkie chore 🙂 wiec ja patrze na duzo tych rzeczy z przymróżeniem oka. moja mama przez cała ciaze z moim braciszkiem piła mleko wkońcu jak to na wsi 🙂

Ola73 ja bylam ostatnio w sklepie kupowac na moj slub staniczek bo do sukni musze miec silikonowy bez plecow i pani mowila ze mam wrocic tydzien ze mam wrocic tydzien przed slubem :P a dzis w mothercare byly fajne tez i sprzedawczyni powiedziala ze piersi moje tak urosna ze jak teraz kupie to na 100% beda mi za male :P wiec zrezygnowalam 🙂