Gość
Hej dziewczyny!
Przede wszystkim gratulacje! 🙂)
Ja mam termin na 31.12 wiec bede do was zagladac bo to bardzo bliziutko i nie wiadomo kiedy dzidzius zechce przyjsc na swiat 🙃
super, bo różnica w terminie 2-3 dni to żadna różnica 😉
Hej dziewczyny!
Przede wszystkim gratulacje! 🙂)
Ja mam termin na 31.12 wiec bede do was zagladac bo to bardzo bliziutko i nie wiadomo kiedy dzidzius zechce przyjsc na swiat 🙃
sloneczko123 napisał(a)
Nikusia102 napisał(a):sloneczko123 napisał(a)
mojej szwagierce przechodzilo po herbacie z cytryna 🙂
Hej. Też mam termin na styczeń i cieszę się z tego bo razem z dzidzią będę obchodzić urodziny 🙂 Póki co, to mdłości prawie nie mam 🙂 ale za to od czasu do czasu czuję dziwny ból u dołu brzuszka, trochę się tego boję 😞 czy to normalne? Czy też tak macie?
Czesc dziewczyny, jakby nie bylo jestem w ciazy, termin porodu kalkulatory internetowe roznie mi liczą od 29 grudnia do 2 stycznia, a mnie się marzy urodzić 3 stycznia i to coreczkę 😁D, do gina idę dopiero 31 maja`( bo sie urlopuje heh), ale za to jutro ide do ogolnego po skierowania na badania to je sobie za wczasu zrobie 🙂
Co do mdlości , od tygodnia albo mnie mdli albo jestem śpiąca albo jedno i drugie naraz ale zauważylam ze na mdlosci pomaga mi siedzenie na świeżym powietrzu i "ruszanie szczęką" jak tylko poczuję sie glodna natychmiast mnie mdli.
tak wogole to moja druga ciąża, pierwsza byla 16 lat temu a jej owoc jest teraz wielkim facetem już.
Pozdrawiam Was wszystkie przyszle i te już obecne mamuśki 🙂
hej dziewczyny jak się czujecie?
jesteście ciekawe płci dziecka? Jak myślicie co będzie? A co byście chciały (po za tym, żeby było zdrowe, bo to oczywiste)
bo ja mam już syna i nie wiem czy teraz chciałabym córkę czy lepiej drugiego syna, żeby mieli lepszy kontakt 😉
dziewczyny a jak u Was z ochotą na sex? bo u mnie baardzo wygasla jakosc od kiedy wiem ze spodziewam sie dzidziuska.
słoneczko123 to super, że wszystko jest ok. Mi na wizytę przyjdzie jeszcze poczekać, ale jak powiedziałam rodzince kiedy mam USG to mąż stwierdził, że idzie ze mną a syn zaraz dodał, że on też. 🙂)
Rekomendowane odpowiedzi