Skocz do zawartości

z terminem na styczeń:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kruszyna123

753

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Pamii i Monika to ja dołączam się do Was z moimi skurczami. Nie lubię ich, bo sie martwie czy cos sie nie dzieje.

To ja moge klaskac i u Rubika 😁 😁 😁 ale tylko klaskac bo słoń mi na ucho nadepnął i nie umiem śpiewac 😉

Tak dobrze ze jest Brzuszek.net 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
co do śpiewania kochane to ja też nie mam taletu ale mój mąż to Elvis sama ksywa jego mówi on żyje śpiewająco 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜
remon powoli dobiega końca ściany juz suche M już umalowała sufit 🤪 🤪 🤪 🤪 wiec nie długo bede mogła wam sie pochwalić zakupami bo jak narazie nie mam takiej mozliwości bo wszystko trzymam u mamy obiecuje jak wszystko przywioze to porobie zdiecia 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Ooo! Hupaj siupaj! Łupaj cupaj!
Tu się liczy skok!
I hupaj siupaj! Łupaj cupaj!
W górę czasem w bok!
Podpatruj mnie i staraj się wykładu pojąć tok.
W końcu hupaj siupaj łupaj cupaj to nie trudny krok!
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Kruszyna, to fajnie, że chociaż tatuś jest muzykalny 🙂 Małej na pewno się spodoba 🙂 A my wczoraj sprawdzaliśmy czy nasz maluszek toleruje naszą muzykę i okazuje się, że tak 🙂 Jestem zadowolona, bo już się bałam,że dłuugo nie posłucham tych kawałków. Jak puściliśmy jeden utwór to mały przestał kopać i chyba usnął 🙂 Przy tym zasnął http://www.youtube.com/watch?v=xE7PVUPRepM

Kurde dziewczynki nie mam głośników w kompie i nie moge waszych linków wysłuchać a podłączyć słuchawki moge tylko wtedy kiedy mój synek nie widzi, bo zabiera mi je i chce słuchać. No a ja nie chce zeby miał słuchawki w uszach 😉\

A co śpiewania to u na s nikt nie umie śpiewać, a jak byłam mała i moja mama mi zaczynała śpiewać to mówiłam : " MAMA NIE PEWAJ , PROSZE" 😁 😁 😁

Monika no kolejka do oklasków jest mega długa 😉 Ale dziękuję 🤪
WielkaB ja dziś widziałam taką animację - ciężaróweczka wybucha i wyskakuje bobasek 😉 My też tak będziemy i to już tuz tuż. Troche sie boję tego wybuchu 😉

Hej Dziewczyny nie było mnie jedno popołudnie i mam do nadrobienia 9 str. Dzisiaj miałam super szczęśliwy dzień, jestem taka zadowolona, że chyba spać nie będę mogła 😁 😁
Jutro napiszę więcej i przeczytam wszytko a teraz dobranoc 😉