Skocz do zawartości

z terminem na styczeń:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kruszyna123

753

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Już zmieniłam datę porodu na swoim profilu 🙂 Narzeczony dzwonił teraz do mnie i mówił,że naprawili mu laptopa 🙂 więc będę mogła z nim w końcu normalnie popisać na gg jak mu go odwiozą 🙂 🙃

Urszulka nie martw się 🙂 ja mam podobnie ze spodniami i kurtkami też 😁 mieszczę się już w 3 pary spodni tylko 🙂 dobrze,że teściowa wszyła mi nowy zamek do kożuszka na zimę 🙂

Urszulka napisał(a):
i wiecie co się okazało w płaszczu mieści mi się brzuszek a nie mieszczą piersi 😮 tego to ja nie przewidziałam 😮 no cóż odpadło jedno okrycie...

buhahahhah Urszulka ale to fajnie zabrzmiało 😁 😁 😁

Skoreczka ja przeżywam ubranka, bo jak nic dziewczęcego nie miałam to teraz pełno i są śliczne.
Ja ostatnio dostałam natkę selera i już ją skroiłam, teraz skroiłam lubczyk i zabrałam się za natkę pietruszki a tej mam cały gar. Za w zimie będzie jak znalazł 😎
Podpowiedzcie mi do czego używacie natki, może mi jeszcze inne pomysły podsuniecie 😜
Kacha ja wiem o czym mówisz, ja już sobie dałam szlaban na allegro ale i tak się cieszę każdym ubrankiem 😁 😁
Urszulka ja jeszcze nie mierzyłam mojego płaszcza, w jesienny wchodzę tak na słowo honoru i pewnie za niedługo by mi guziki odpadły 😁 😁 😁
Kasiulka a ja o porodzie staram się nie myśleć. Na razie się tym nie stresuję tylko cieszę przygotowaniami 😉
Dziewczyny gdzie jest fotka brzuszka Kobziorka bo chwaliłyście ale ja nie widziałam 😮
Mra gdzie się podziewasz???? Napisz do nas.
Idę dalej kroić 😜

Fajna ta akcja oklaskowa i wyścigi kto da komu pierwszy 🙂 Musimy tak robić aż do porodu 🙂 Ciekawe ile maksymalnie da się dodać oklasów, może po 9999tym się zegar zeruje 🙃

Miłego dnia brzuszk, ja zmykam 😎

Nikusia fotka Kobziora w avatorku 🙂 Mra napisała krótko cos w niedziele i znikneła 😎 😎 😎 Wracaj kobieto na Brzuszek 😉
Nikusia ja kupuje marchewki, kroje w plastry i mroże, w tej postaci dodaję do zupy bądx innych potraw. Mam też pokrojona i zamrożoną pietruszke a w słoiczku pokrojony koperek 🙂 Mój dziadek kroił i suszył - to tez było super rozwiazanie 🙂

Co do suszonego jedzonka, to udało mi się w tym roku ususzyc jedynie jeden słoiczek grzybków, które będą do wigilijnego bigosu tzn. światecznego 😉 Może jednak pojawia sie grzybki i uda sie uzbierac cos wiecej 🙂

• Mamusia
Nikusia cieszę się razem z tobą!!! Nie mogę się doczekać fotek 😆 Nikusia ja kroję i zamrażam pietruszkę potem do zup jest pycha!!! Moja mama suszy petruszkę jest ok,ale ja osobiście wolę zamrożoną
Kasiula każda z nas chyba przechodziła takie spotkanie rodzinne nie będzie żle,ale nerwówka zawsze jest 😁
Skoreczka zgadzam się z tobą,że nie ma to jak swojskie rzeczy bo w tych sklepach to niestety tragedia,ale tez nie zawsze mam więc coś trzeba kupować 🤨 A co do grzybów to mam nadzieję,że pojawią się w tym roku bo święta bez grzybków suszonych to tragedia 🤔
Kacha widzę,że wpadłaś w trans zakupowy 😁
Urszulka dobrze,że masz w czym wybierać bo o piersi też trzeba dbać 😁 Ja w swoim jak na razie to pochodzę,ale pewnie za niedługo bede guziki przeszywać 😮
Vespera z oklaskami kto pierwszy ten lepszy 😜

• Mamusia
Bry 😁
Człowieka nie było przez "kilka" godzin a tu gwar jak na targowisku 🤪 😁 W tym tempie mamy szansę dobić do jakichś 10.000 tysięcy postów do stycznia 🙃 Ja w miarę wyspana, chociaż znowu miałam w nocy akcję z lewym kolanem - na szczęście tylko jedną. Mała coraz częściej kopie i to dosyć mocno. Gdy zasypialiśmy mój mąż powiedział "a może ona się od razu taka duża urodzi, że pójdzie prosto do gimnazjum i oprócz wydatków na ciuszki jeszcze książki będziemy musieli kupić" 🤪 😁 😁 🙃
Kacha_84 nie zwariowałaś 😁 ja miałam tak samo - wpadłam w amok zakupów na allegro i cieszyła mnie każda wygrana rzecz. Miałam nawet przypomnienia w komórce o końcu licytacji 🤪 😁
skoreczka to jesteś teraz BABA z JAJAMI 😁 i to swojskimi 😉 SMACZNEGO! 😆
Nikusia nie dziwię się, że się emocjonowałaś rzeczami które masz dostać bo ja się też wczoraj dowiedziałam, że dostałam prezent w formie mini wyprawki od przyjaciółki mojej siostry i od razu ją gnębiłam aby mi wszystko na kamerce pokazała bo się doczekać nie mogłam 😜
A dziś zagadała mnie taka nasza znajoma dunka która ma 1,5 roczne bliźniaki i zapytała czy chciałabym jakieś ciuszki po jej dzieciach 🤪 i oczywiście od razu powiedziałam, że JAK NAJBARDZIEJ! Ma mi popakować i przygotować 😆 Mam nadzieję, że nie był po mnie widać szału radości 😁 ☺️
Lecę pomóc przy szykowaniu obiadu - UŚCISKI!
Czy u Was jest też tak zimno? 😮 Bo u nas pogoda to istna masakra! Leje jak z cebra i jest prawie ciemno 🤔

• Mamusia
Wyślę Wam na szybko kilka linków z aukcji, które wygrałam... Kilka bo się już połapać nie umiem 🙂 Ale już dziś stop... z allegro... tak myślę.... zobaczymy... 😁 To Wasza wina :P 😁 🙃

http://allegro.pl/jeansy-baby-gap-rozm-62-68-rozpinane-w-kroku-i1874181887.html

http://allegro.pl/sukienka-rozm-68-6-mies-i1868488405.html

http://allegro.pl/wyprawka-dla-dziewczynki-rozm-56-62-i1863742996.html

http://allegro.pl/sukienka-rozm-62-i1868488191.html

Kacha super aukcje, a czerwona sukienka zarąbista (jeśli mogę tak napisać:silly 🙂
WielkaB a ja właśnie zaliczyłam kłótnię z mężem, nie dość, że latałam dziś jak głupia żeby wszystko porobić to jeszcze musi się o coś przyczepić. A ja się czuję jak balon z którego ktoś spuścił powietrze. 😠

• Mamusia
Oj Kobitki ale pospałam sobie 🙂 Teraz jestem już po spacerku i wyniki też odebrałam . na szczęście glukoza ok 🙂 Zaraz będę nadrabiać co popisałyście ale powiem od razu że zerknęłam na aukcje wygrane przez Kachę- rewelacja 🙂 masz Kobitko oko :0 Powiem ci, że chyba każda przeszła przez etap aukcji 🙂

Powiem Wam, że dziś miałam śmieszną sytuacje w przychodni. Pewna młoda dziewczyna chciała mnie przepuści w kolejce. Ślicznie jej podziękowałam 🙂 No to tak stary babsztyl rzece: "jak to przecież ONA/że niby ja/ jest ostatnia"
Dziewczyna:"a nie widzi pani, że ta pan jest w ciąży?"
Babsztyl: "za moich czasów takich przywilejów nie było i dobrze było"
A ja se tylko grzecznie uśmiechnęłam, podziękowałam dziewczynie a babie powiedziałam, że nie tylko w ciąży jestem ale również pracownikiem służby zdrowia więc kolejka mnie w cale dotyczyć nie musi 🙂

• Mamusia
a Młody po glukozie to jak naspidowany był- cały brzuchol m skakał tak kopał 🙂

Jak wróciłam z przychodni to położyłam się kolo psinki, która oparła głowę na moich nogach i trochę brzuchu. Makuś tak mocno kopnął, że aż Lunka zdziwiona popatrzyła na brzuchol 😁 Chyba pstryczka w nos dostała 🙂