Skocz do zawartości

z terminem na styczeń:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Czesc dziewczyny ja juz po pracy po obiadku i własnie udało mi sie polozyc spac synka bo on normalnie nie spi w dzien ale dzis zawalił nocke bo go to uszko bolało wiec teraz ma dzemke ja chwile posiedzie przy kompie i chyba tez sie połoze

Mra jeszcze 4 lub 3 dni do pracy bo w sumie mówiłam ze popracuje do konca miesiąca ale jutro ide do pracy na ponniedziałek i wtorek biore wolne na małego w srode ide do pracy a czawartek albo piatek bede mała znow wolny w weekend nic nie mamy wiec tez mi sie udało no i 30 tez lokal nieczynny wiec wolne .Ja juz naprawde odliczam dni bo mam serdecznie dosc tego biegania na wysokich obrotach czyje sie zmeczona i zesteresowana potrzebbuje troche czasu dla siebie ...

Pami zobaczymy w poniedziałek na wizycie 😉 ale chyba dzidzia ułozyła sie główka w dół to moze łatwiej bedzie zajrzec 😉

Hehehe u mnie w pracy dzis tez jedna z nauczycielek zauwazyła ze w ciązy jestem 😉 heheheh a tu praktycznie 2 miesiące do porodu a brzuszek przeciez duuuuzy mam ;0

Ale miałam dzisiaj sen sniło mi sie ze urodziłam przed czasem i ze moje malensrtwo było najmniejsze ze wszystkich takie kruchutkie i tak strasznie płakałam ze sie boje o ta kroszynke jeszcze mam przed oczami te dzieci a jedyne nierealne to było to ze wszystkie dzieci na oddziale larzały w jednym inkubatorze który wyglądał jak lada w sklepie .... buuuughhhhh oby jak naj mniej tych snów...

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kruszyna123

753

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Siedzę sobie w swojej nowej kuchni i jestem nią zachwycona. Bardzo mi się podoba przede wszystkim dlatego, że jest moja 🙂 😁
Zawsze jak wstaję w nocy siku to Mąż mnie pyta gdzie idę (a przecież zawsze wie gdzie :lol 🙂 to mu tym razem powiedziałam, że chcę zobaczyć czy nasza kuchnia jeszcze tam jest gdzie była dzień wcześniej 😁 😁 😁 Po miesiącach korzystania ze staroci, a nawet przez 1,5 miesiąca nie korzystania w ogóle z kuchni, docenia się ją jeszcze bardziej.
Tak więc siedzę sobie w kuchni i kończę obiadek. Mimo soboty mąż musiał pojechać do pracy bo wczoraj się z niej zwolnił, aby w domu zamontować rurki, rureczki, pierdółeczki bo bez tego nie ruszyliby z montażem mebli... Dziś u mnie zupa kalafiorowa a na drugie schab duszony z warzywami 😜 Miała być pizza, tak sobie wczoraj założyłam... ale za dużo o pizzy myślałam, przeglądałam przeróżne przepisy na ciasto... że nie wytrzymałam i musieliśmy pizzę zamówić! Małą, zwykłą pizzę! Ale musiałam ją zjeść bo myślałam, że umrę!!!

Anabel zdrówka dla synka!!!! A sen niefajny, ale to tylko sen 🙂

Nikusia mój maż zrobiłby sam takie zakupy bo juz raz robił jak leżałam w szpitalu. Pamiętam jak wymysliłam sobie termometr w smoczku i biegał od apteki do apteki az w końcu kupił 🙂 I tak mówiłam co chcę i kupował, nie było innej rady 🙂
A serniczek to też zjadłabym 🤪
Co do podczytywania innych miesięcy to czasem też to robię i właśnie widze ze jakies pustki hehehh ale to moze przez ten weekend 😉

Monika
a jak licytujesz na ostatnia chwilkę??? Bo ja licytuję poniżej minuty i wtedy udaje mi się bardziej niż w ostatniej minucie. Tak mi kiedys ktoś doradził 🙂

Pami
i miłej pracy 🙂

Vespera, Nikusia, Monika - mimo, ze uzbieralo sie troszke \\\'klamotow\\\' przez te kilka lat mieszkania w UK, to nie bylo az tak strasznie - nie mamy swoich mebli, mieszkanka naszego landlorda sa wszystkie umeblowane, wiec przynajmniej ten problem mamy z glowy 😉
Najgorsze jest teraz porzadkowanie papierow, ktore leza teraz obok mnie na podlodze i jakos sie do ukladania nie moge przekonac 🙂 - ale jak to zrobie to juz bedzie w porzadku 🙂 Jeszcze tylko wypucuje podloge i posprzatam i porobie kilka fotek
mra_ - kuchnia jest czarna i dlatego te czerwone cudenka sie super komponuja 🤪
Najwazniejsze jest to, ze mimo zmeczenia czujemy sie bardzo szczesliwi (tak wiec Kacha - wiem jak musi Cie cieszyc nowa kuchnia, podrzucisz nam pare fotek?) - w sumie mozna powiedziec ze zaczynamy nowe zycie w nowym miejscu 🙂 Nawet nie wiecie, jak bardzo sie cieszymy! No i w zwiazku z tym dzisiaj sie bardzo fajnie relaksujemy - maz juz wczoraj zrobil sobie domowe spa, potem dostal ode mnie masaz - dzisiaj moja kolej 😁
buziaczki

MartaMay tak mało zagladasz, pisz częściej 🙂 🙂 🙂 Fajnie ze czujecie się super w swoim nowym miejscu na ziemi. Dla mnie to bez znaczenia w jakim mieście, ważne zeby domek był taki rodzinny, swojski 🙂
Kacha wiem jak to jest cieszyć się z czegoś tak bardzo ze sen to człowiekowi spedza z powiek...z radości oczywiście 🤪

Skoreczka - chcialabym czesciej tu zagladac, ale nie mam czasu - rece doslownie pelne roboty - mam swoja regularna prace w biurze (nuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaa 🙂) ale wykorzystuje ja, zeby poduczyc sie do egzaminu, ktory mam w planach. Za to wieczorami zajmuje sie rozwijaniem swojego biznesu, przez ktory tez jestem zajeta w czasie weekendow 🙂 Ta przeprowadzka tez troszke czasu mi skonsumowala 😉
W regularnej pracy zostalo mi jeszcze 28 dni roboczych - licze skrupulatnie kazdy dzien i odhaczam jak w wiezieniu 🙂 14 grudnia to koniec mojej pracy a potem rok urlopu macierzynskiego a potem, mam nadzieje, juz nie wracam do tego biura... 🙂

skoreczka napisał(a):
MartaMay tak mało zagladasz, pisz częściej 🙂 🙂 🙂 Fajnie ze czujecie się super w swoim nowym miejscu na ziemi. Dla mnie to bez znaczenia w jakim mieście, ważne zeby domek był taki rodzinny, swojski 🙂

Skoreczka, dzieki za wspolne oczekiwanie 🤪 w pracy mam jeszcze jedna przyszla mamusie, ktora odchodzi na macierzynski 7dni pozniej niz ja - tez juz liczy dni 🙂
Ten biznes to jeszcze nie biznes pelna para, ale zaledwie poczatki - musze sie jeszcze duuuuuuuzo nauczyc a potem rozreklamowac - to fotografia, wiec wszystko moge robic w domu, zostawac w domu z dzidzia a pracowac w soboty! - Skoreczka, jak juz kiedys mowilam - masz talent wiec zajmij sie fotografia! Jakby co, moge podpowiedziec co nieco, poczatki mam juz za soba 😉

skoreczka napisał(a):
MartaMay to czekamy razem z tobą do 14grudnia 🤪 🤪 🤪
Fajnie ze masz swój biznes, ja tak bardzo chciałabym mieć ☺️ Póki co musze odchować dzieciaczki 🙂

AAAAA ale fajnie...fotografia 🙂 A ja dzis mówiłam do mojej cioci ze mogłabym pracowac u jakiegoś fotografa 😉 To super 🙂 Trzeba mieć tylko inne spojrzenie na świat i ludzi, aby zdjęcia były wyjatkowe 🙂 O to wasza córcia będzie modelką w reklamowaniu twojej firmy 🙂

No widzisz?! 🙂 Fotografia jest Ci pisana! Ty tez bedziesz miala super modeli 🤪

PS: Skoreczka, wyslalam Ci wiadomosc na priv 😉

skoreczka napisał(a):
AAAAA ale fajnie...fotografia 🙂 A ja dzis mówiłam do mojej cioci ze mogłabym pracowac u jakiegoś fotografa 😉 To super 🙂 Trzeba mieć tylko inne spojrzenie na świat i ludzi, aby zdjęcia były wyjatkowe 🙂 O to wasza córcia będzie modelką w reklamowaniu twojej firmy 🙂

• Mamusia
NIkusia jakby to chodziło o klucz do toalety to nie byłoby problemu 🙂 najgorzej że ona mi nie oddała klucza do zamknięcia biura 🙂 ażeby wyjść do toalety to muszę zamknąć biuro 🙂

Marta cieszę się że już przeprowadzkę macie prawie za sobą 🙂 sama nie dawno to przechodziłam.. xD a zdradzisz nam cóż za biznes masz??:>

Skoreczka co do twojego biznesu to robienie sesji zdjęciowych... nie wyobrażam sobie inaczej!! 🙂

Hej Pamii! 🙂 Fotografia jest fajna, w tym momencie jednak brakuje mi takiego relaksu, zeby moc tworzyc... kiedys latalam jak glupia po ogrodach i miastach i strzelalam fotki 🤪 a teraz mam glowe pelna innych mysli 😁
Myslicie ze moge byc nieskromna i pochwalic sie Wam moimi stronkami? Mozna tu wogole takie linki wklejac? 🙂

• Mamusia
hej dziewczynki nawet nie czytałam o czym pisałyscie bo jestem padnieta jak rano piasałam do was o 6 dopiero teraz usiadłam przed kompem juz po remoncie wszystko zrobione oby dwa pokoje mam wysprzatane narescie zostal mi ganek i łazienka dobrze była moja mama to mi dużo pomogła i porobiłysmy teraz idę sie kompać i na łóżko bo tylko o tym maże

Hejka mra_ - dzieki za mile slowa! 🙂
co do tych zdjec, to jeszcze sie duuuuuuuuuuuuuzo musze nauczyc, tak wiec jakakolwiek krytyka bedzie bardzo mile widziana! serio!

moja stronka to http://www.martamayphotography.co.uk/
a blog to: http://www.maybrides.wordpress.com/
jak chcecie, mozecie tez zajrzec na mojego facebooka: http://www.facebook.com/pages/Marta-May-Photography/179884025391183 🙂

nie dalam sie dlugo prosic, co? hahahha 🤪

mra_ napisał(a):
MartaMay dawaj linki, a co 🙂 robisz przepiekne zdjęcia - a takie robią dobrze na oczy i duszę 🙂

Pamii udało Ci się wyjść do toalety?

Ekstra zdjęcia 🙂 lubię strasznie fotografię ślubną. Pooglądam za chwilę - niestety nie znam się na robieniu zdjęć, więc komentarzy np. dot. światła czy kompozycji nie podam 😉 za to mogę powiedzieć, czy mi się podobają 🙂

Dzieki mra_ 🙂
Zdobylam troszke energii i wlasnie porzadkuje reszte 'klamotow' 🙂
papa dziewczyny! 😘

mra_ napisał(a):
Ekstra zdjęcia 🙂 lubię strasznie fotografię ślubną. Pooglądam za chwilę - niestety nie znam się na robieniu zdjęć, więc komentarzy np. dot. światła czy kompozycji nie podam 😉 za to mogę powiedzieć, czy mi się podobają 🙂

• Mamusia
kobzior ja termoforu nie używałam na brzuch, tylko na dolną partię pleców, ale dzięki za link z artykułem - lepiej dmuchać na zimne i w ogóle nie używać 🙂

MartaMay super fotki!!! Gratuluję 🙂

Dobrej nocki (bezbolesnej i w pełni przespanej) życzę wszystkim Brzuszkom 😉

Dzieki Beata! 🙂 Milej nocy dla Ciebie i dzidzi tez 😁

beata8811 napisał(a):
kobzior ja termoforu nie używałam na brzuch, tylko na dolną partię pleców, ale dzięki za link z artykułem - lepiej dmuchać na zimne i w ogóle nie używać 🙂

MartaMay super fotki!!! Gratuluję 🙂

Dobrej nocki (bezbolesnej i w pełni przespanej) życzę wszystkim Brzuszkom 😉