Skocz do zawartości

z terminem na styczeń:) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Beata czekam 🤪

A wiecie co? Czym tych dni mniej do terminu tym wydaje sie ich więcej 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

Gadałam chwilke ze znajoma i tak mnie zdenerwowała 😮 Nigdy juz nie pojde do lekarza polecanego przez zadna znajomą. Nie mozna nic złego powiedzieć bo okazuje sie ze to ja mam jakis dziwny punkt widzenia 😮

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kruszyna123

753

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A weź skoreczka w ogóle nie przejmuj się znajomą, olej ją. To, że do niej podszedł okej, to nie znaczy, że do Ciebie nie mógł podejść nie okej. I tak jak piszesz, może lepiej nie chodzić do tych polecanych, bo nie dadzą potem złego słowa powiedzieć, jakby to ich idole byli.
W ogóle nie lubię jak ktoś denerwuje ciężarne 😠

Kahira kciukasy trzymane!

Beata ten balsam to Sweet Cake Body Lotion o zapachu biszkoptowym (dość intensywny, więc nie dla każdego)
i wygląda tak:

Dowcipu całego nie pamiętam 🤢 tylko puentę 🙃

MartaMay myślę, że i tak intuicyjnie będziesz wiedziała, że to te skurcze 🙂 no i jak zauważysz regularność czasową i będą dość bolące to to raczej będzie to 😉

Kahira to powodzonka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beata i Ewelinamit nie pozostaje mi nic innego jak zostawić sprawe i zapomnieć, szkoda nerwów 🙂

Mra
kiedy beda gotowe te mufinki? 😎

• Mamusia
Widze ze nasze mamuśki jeszcze w szpitalu zostaja ... kurcze nas z zółtaczka wypuscili do domu jedyne co to powiedzieli ze mamy przyjechac jak by mała sie bardziej zazółciła a naprawde myslałam ze ich dzis wypuszcza ...

Kasiulka to dobra wiadomosc bo czasto w trakcie porodu to szyjka nie jest gotowa i poród sie przedłuza a u ciebie juz tak ładnie 😉 no to powodzenie 😉

Skoreczko krupnik 😉 hehehe tez mam krupnik wczoraj gotowałam jeszcze mi zostało na jutro bo maz nie lubi i synek nie lubi wiec jak ugotowałam mały garnuszek to mam na 3 dni 😉

Mra ale na twoje muffiny chetnie wpadne takie ciepłeee mmmmmm

Marta Maj ciesz sie ze na razie skurcze masz nie bolesne jeszcze pocierpisz przez nie ;/

Kahira trzymam kciukasy 😉

Balsam o zapachu biszkoptowym hmmm raczej nie dla mnie tak jak waniliowe i czekoladowe tak jakos te słodkie zapachy mnie odtracaja ...

• Mamusia
Znów zmieniłam w profilu termin porodu. Jednak ten 21 stycznia orientacyjnie jest najdokładniejszą datą. Lekarz mówił,żebym się właśnie tego terminu trzymała. Bo termin z USG jest niewiarygodny.
Ciekawe,kiedy znów pojawię się w szpitalu,ale tym razem na porodówce 😮 😮 😮

Kasiulka jak tak będą zmieniac nam terminy to nigdy nie urodzimy i bedziemy ciągle brzuchy przed soba nosić 😉 😜 Zartuje...ale to tak sie dłuży a tu jeszcze zmiana terminów 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
Mra muffinki wyglądają smakowicie :P ja przed chwilą pochłonęłam troszkę słodyczy ☺️ aż mi wstyd xD...

Skoreczka z polecenia lekarze bywają odmienni niżeli przedstawieni w opowieściach 🙂 też tego doznałam 🙂

Kasiulka w takim razie jutro w odliczaniu wpisuję cię na 21. 01 🙂... ok??

a co się dzieje z Magdittą?? odzywała się dziś?? aaa już widziałam 🙂 odzywała się :P...

Cóż ja też myślałam że dziewuszki dziś wyjdą ze szpitala 🙂

No a ja zaraz jadę z mężem do szwagra... bo tam jest teściowa... posiedzimy troszkę... pewnie nie za długo bo człowieka wymęczą te odwiedziny :P...

Także do jutra brzuchatki i te wypakowane !! 🙂

Kahira &&&&&& 😘

Dostałam eska od Elki. Jasia ma juz przy sobie, przebiera go i opiekuje sie nim juz sama 🙂 W piatek albo w sobote wyjda do domku. Szwy ja ciagną po cc.

To czekamy na Elcie i Jasia 🤪

• Mamusia
kahira POWODZENIA!!!!!! Pewnie już Borysek z brzuszka wychodzi 🤪
mra_ muffiny pychota 😆 aż mnie naszło na słodkie 😁
MartaMay gdybym ja teraz potańczyła zumbę, to by mnie chyba od razu na porodówkę wieźli 🤪 😁 🙃
30072010 trzymam kciuki za szybkie wyjście Lenki - obyś nie musiała spać na szafie 😉
pamii domyślam się co przeżyłaś ostatniej nocy - mi pomógł węgiel medyczny - trzymaj się zdrowo!
Magditta czyżby akcja porodowa ruszyła - bo się nie odzywasz 🙂
skoreczka coś wiem o lekarzach z polecenia i jak to wygląda w praktyce 😮 😉
...a ja postanowiłam zagrać vabank i zmieniam lekarza i szpital w którym miałam rodzić - o 20:00 jestem umówiona na rozmowę z pewnym doktorem i liczę na to, że się uda!

• Mamusia
Dziewczynki szybko zamelduje, ze ja dale zapakowana w domku już jestem 🙂 Boli mnie jak cholera podbrzusze, skurcze już są, rozwarcia brak, siara mi leci z cycuchów ale doktorek powiedział ze do 12.01 mam czas 🤪 🤪 🤪 🤪 generalnie to jutro mam skontrolować PLT i jak będzie się coś działo lecieć do szpitala a na razie spokojnie się relaksować w domku 🤪 🤪 🤪 no i na odchodne powiedział mi że dziecior pewnie ze 4kg ważyć będzie i że go nie urodzę 🤪 🤪 🤪 stwierdził ze jak patrzy na mnie to słabo to widzi a generalnie widzi tylko brzuch 🙂

• Mamusia
Oj smacznie dziś było na forum 🙂 A ja dziś dostałam tort czekoladowy i sernik od sąsiadów z życzeniami noworocznymi 🤪 🤪 🤪 własnie wciągnełam po sporym kawałku 🙂
Kahira myślę, że mogę już gratulować ci narodzin Boryska 🙂