Love czemu nam smaka robisz:P
Też słyszałam , że ponoć nie wolno łańcuszkow i koralikow, nie wiem dlaczego, ale pewnie to zabobon jak każdy inny:P
K******* nie wytrzymam;( u mnie wszyscy nawaleni i gadają głośno i przekomarzają się tak, że szok, i to tuż za moimi drzwiami a ja się spać kładę:/ 😞 nienawidzę pijanych rozmow:/
obdarzona ja nie wiem cemu.. poprostu to takie dobre bylo.... a teraz jem sobie jablka takie dla dzieci ze sloiczka tylko ze domowej roboty... 😉 aaa ii ja bym zeszla na dół i wsię wydarła " kurwa zamknijcie się" (sory za słowo ale tak już to u mnie jest- casami/a nawet częściej trzeba) heheh
o korlaikach i lańcuszkach też nie słyszałam ale i tak noszę bo to tylko dla mnie ozdoba
Haha no takto jest w Polskiej wsi, nie rozumieją słowa cisza nocna:P u mnie cisza nocna zaczęła się o 5 rano, a skończyła się o 9:30:P ochlejmordy :p
Ja dzisiaj jadę z rodzicami do lasuu 😁 na grzyby;D bo moja mama zawsze jeździ a ja trochę rzadziej:P
Te koraliki to taka ściema..wszystkie moje koleżanki wystrojone w ciąży w biżuterię i mają normalne zdrowe dzieci urodzone o czasie 😜 ale mam bałagan w pokoju 😞
He he 😁 Ja na razie się szykuję i biore kuzynki trójkę dzieciaków też do lasu... ale to tak na pół godzinki, bo mi się nie chce ich pilnować... jedna ma 10 lat to coś tam pomoże ale później to 6 letnie bliźniaki więc nie bardzo coś mi się z nimi widzi bo to mega nicponie. 😉 Heh ja dzisiaj pół domu ciotce posprzątałam, kuzynke do spzitala zawiozłam, obiad pomogłam gotować i już po spacerze. Także nie można powiedzieć, że nic nie robię 🙂 Jest aktywnie.
No ja już po wycieczce.... EXPRESOWO!!! hehe 🙂 Nie mam jakoś siły dzisiaj na te maluchy...
mulant- ja tez mam dzisiaj dobry humor... jakoś wydaje mi się że to przez to świeże powietrze i spacerki. No a brzuszek widzę że już po woli rośnie 🙂)) hehe Super wygląda.
Rośnie nie tylko brzuszek ale z tylu też kuferek się dostało ale to nic zrzucimy po porodzie he he 🙂 też tak myślę że to świeże powietrze tak na mnie (ciebie też ) działa aż chce mi się żyć 😁!!!
Hehe... No po mnie nie widać jeszcze żeby kuferek i co innego rosło... Tylko brzuszek mi wysadza coraz bardziej 🙂 Ale to nic.... Płakać to będę jak skończy się spanie na brzuchu.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
obdarzona
Też słyszałam , że ponoć nie wolno łańcuszkow i koralikow, nie wiem dlaczego, ale pewnie to zabobon jak każdy inny:P
K******* nie wytrzymam;( u mnie wszyscy nawaleni i gadają głośno i przekomarzają się tak, że szok, i to tuż za moimi drzwiami a ja się spać kładę:/ 😞 nienawidzę pijanych rozmow:/
love
o korlaikach i lańcuszkach też nie słyszałam ale i tak noszę bo to tylko dla mnie ozdoba
obdarzona
Ja dzisiaj jadę z rodzicami do lasuu 😁 na grzyby;D bo moja mama zawsze jeździ a ja trochę rzadziej:P
Te koraliki to taka ściema..wszystkie moje koleżanki wystrojone w ciąży w biżuterię i mają normalne zdrowe dzieci urodzone o czasie 😜 ale mam bałagan w pokoju 😞
love
Heh ja dzisiaj pół domu ciotce posprzątałam, kuzynke do spzitala zawiozłam, obiad pomogłam gotować i już po spacerze. Także nie można powiedzieć, że nic nie robię 🙂 Jest aktywnie.
mulant
i spalam całą noc dziś też pójdę na spacerek 🙂
mulant
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/811/sdc11128.jpg/][IMG]http://img811.imageshack.us/img811/8642/sdc11128.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
love
mulant- ja tez mam dzisiaj dobry humor... jakoś wydaje mi się że to przez to świeże powietrze i spacerki. No a brzuszek widzę że już po woli rośnie 🙂)) hehe Super wygląda.
mulant
też tak myślę że to świeże powietrze tak na mnie (ciebie też ) działa aż chce mi się żyć 😁!!!
love
mulant
love
mulant
love
mulant
love
ja chyba też bym musiala 🙂
mulant
love
love