Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
NOo opuszczę!! A co! 😁
Ale jak opuszczę to na mamusie.net się przeniosę 🙂 Z brzuszkiem trzeba w koncu sie rozwiesc... 🙂
A tak powaznie to ja tez zamierzam przeznaczac jakis czas w dzien tylko dla siebie! 🙂 wiec komputer- jak najbardziej.
A czy pierwsza urodze to nie wiem 🙂 Mysle ze masz racje ale nie koniecznie. Najpozniej to 5 marca 🙂 hihi

• Mamusia
właśnie, słyszałam o tych mamusiach.net ale to jest jakoś powiązane z brzuszkiem?
no Ty możesz bardzo szybciej od nas urodzić, więc się obawiam , że ja będę czekać z brzuchem i pastwić się tu na brzuszku a Ty już będziesz dzieciaki bawić:P
to ja też będę na mamuśkach.net i tam się spikniemy wszystkie, bynajmniej chociaż większość 😁
chociaż Ty przy bliźniakach nie wiem czy znajdziesz czas na poczatku 😞 bo może będą płaczliwe a może, mam nadzieję grzeczne 😜
Ej a te z wrześniowek i w ogole wszystkie te co rodzą to jak inne wiedzą, że rodza i jak sobie zdjęcia podawają?

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
właśnie, słyszałam o tych mamusiach.net ale to jest jakoś powiązane z brzuszkiem?
no Ty możesz bardzo szybciej od nas urodzić, więc się obawiam , że ja będę czekać z brzuchem i pastwić się tu na brzuszku a Ty już będziesz dzieciaki bawić:P
to ja też będę na mamuśkach.net i tam się spikniemy wszystkie, bynajmniej chociaż większość 😁
chociaż Ty przy bliźniakach nie wiem czy znajdziesz czas na poczatku 😞 bo może będą płaczliwe a może, mam nadzieję grzeczne 😜
Ej a te z wrześniowek i w ogole wszystkie te co rodzą to jak inne wiedzą, że rodza i jak sobie zdjęcia podawają?

ja jak byłam w poprzedniej ciazy to zadzwoniłam ze szpitala do jednej dziewczyny z brzuszka, ona napisała na forum i 3 kolejne do mnei zadzwoniłyz bgratulacjami, i nasza klasa działała wiec wszytskie siebie pododawałysmy i numery miałysmy, zdjecia mmsesami i tyle 🙂

• Mamusia
Love, no Dżoana jest irytująca, ale czasem ją lubię bo czasem pociesza te dziewczyny. ja pierwszej edycji nie oglądałam:P dopiero teraz z nudy:P niektore fajne dziewczyny a niektore takie suki wymalowane 😜
Ewcia no to fajny miałyście sposob 😜 tylko ja mam problem, jak ja mmsa wyśle 😞

• Mamusia
Ja choc bym chciała to nie mam jak. Tylko pierwsza miłość na ipla, czasami przepis na życie i wiadomości czytam. Na tym sie kończy mój związek z PL tv.
Idę spać kochane. Padam już chociaż nie wiem po czym.
DOBRANOC i do jutra o ile wpadne bo nie wiem jak z praca- mam nadzieję że nie będę potrzebna tam. ;D Ostanio wgl za dużo tam czasu nie spędzam.
Buziaczki w brzuszki :*