Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ggulekk napisał(a):
Obdarzona byłam ostatnio rzadko, bo mój był na chorobowym i spędzaliśmy dużo czasu razem 😉 Ooo racja jeszcze te rzeczy do szpitala trzeba kupić... I z pidżamą to widzę, że jak u mnie, śpię cały czas w koszulce i majtkach i nie mam nawet normalnej pidżamy 😜
Izunia, ale udało Ci się ze szlafrokiem, jak cena to minimum 100 zł 😜
Sztunia dawaj tą drożdżówkę! budyń mniam 😁

on byl wlasnie przeceniony z chyba 119 🙂

Likwidowali bielizne w sklepie z odzieza i wszystko bylo za grosze.
Ja chce BIGOS 😠
Moze jeszcze mam zamrozony co ostatnio robilam.
Najpierw musze zupke przygrzac od wczoraj.

Obdarzona, ale wyjaśniłaś z tą listą hehe
ja też musze sobie napisać, co mam do kupienia, bo zginę 😁 w ciąży jakaś chaotyczna sie zrobiłam i zakręcona, ciągle zapominam o czymś, coś gubię..

• Mamusia
Astra napisał(a):
Obdarzona, ale wyjaśniłaś z tą listą hehe
ja też musze sobie napisać, co mam do kupienia, bo zginę 😁 w ciąży jakaś chaotyczna sie zrobiłam i zakręcona, ciągle zapominam o czymś, coś gubię..

to chyba wszystkie tak mamy.Moj kalendarz w tel.jest zapisany jak nigdy.

• Mamusia
haha no ceny z tej listy już mi spędzają sen z oczu, ale co do cen też mam plany: na sobie będę oszczędzać, piżamki, szlafroczki jak najtańsze , a dla Filipka w normalnych cenach 🥴 ale nie będę na nim oszczędzała, zwłaszcza na kosmetykach i takich rożnych 😁

Izunia to Ci się trafiła zajebista okazja ze szlafroczkiem 😁 ja mam upatrzony za 23 zł 😎 mama chce mi kupić za 70 zł- po co? 🥴

Ggulek ojjj to chorobsko Twojego D dopadło 😞 pewnie go wyleczyłaś 😎 prywatna pielęgniarka 😁

Idę myć okna, czuję takiego powera że aż coś mnie wypycha sprzed kompa , coś mi mowi, jakby taki mały aniołek obok mojego ucha - idź umyj te okna, bo zaraz Twoja dupa ciężką się stanie i z tego oto krzesła już nie wstanie.
🤔

No Bartek to ciągle ogląda i nawet woli od bajek. A teraz przeżywa,że matka tygrysica upolowała dzika dla swoich dzieci i że była ranna, a ich ojciec nie żyje czy coś tam 😮 a niech ogląda 😉
mnie głos tej Czubówny usypia, obojętnie o czym byłby program, to jeśli ona jest narratorem - ja śpię 😁

• Mamusia
Hej laski, wlasnie wrocilam i jestem padnieta. Kregoslup mi zaraz odpadnie od siedzenia w przychodni. Bylam na usg tarczycy i okazalo sie ze mam torbiel, ale jest jeszcze malutka wiec spoko, na razie trzeba ja obserwowac.

Nawet nie pamietam o czym ktora pisala, kojarzy mi sie tylko ze cos o wyprawce i bigosie. Ja z wyprawka jestem jeszcze w lesie, ale od stycznia biore sie do roboty 🙂 a jezeli chodzi o zarcie to ja mam dzisiaj od rana po swiezym ogorku ta jebana zgage!!!
Sztunia, chyba mi wykrakalas ta paskude, to jest cos strasznego 😞 czym to najlepiej zlagodzic? Mozna cos brac na to? Procz zimnego mleka?

Jeszcze dzisiaj rozkaldanie nog u gina mnie czeka, nie wiem jak ja wejde na ten helikopter jak ja nie moge nog zginac i spodnie musze na siedzaco z wyprostowanymi nogami ubierac :/
Chyba nie dozyje wieczora 🙂

Ide lezec bo brak sil i to calkowity 😞

• Mamusia
Astra napisał(a):
No Bartek to ciągle ogląda i nawet woli od bajek. A teraz przeżywa,że matka tygrysica upolowała dzika dla swoich dzieci i że była ranna, a ich ojciec nie żyje czy coś tam 😮 a niech ogląda 😉
mnie głos tej Czubówny usypia, obojętnie o czym byłby program, to jeśli ona jest narratorem - ja śpię 😁

To nasi synowie sa podobni.Niko tez od malego takie programy oglada.Do tego jakeis odkrycia dochodza,a ponziej wydziwia.
Teraz sobie z papieru teleskop zrobil i gwizdy oglada.A wiec na bank bedzie szczesliwy z prezentu pod choinka 🙂Ide do pieca dolozyc i sie poloze na chwilke.Po obadku jestem pelna.

• Mamusia
Astra napisał(a):
gulek, już widzę, jak mój se wkłada czopka w tyłek, ehe 😁 w życiu by sobie nic tam nie wsadził 😁 haha

Hahaha wierz mi, że gdyby go tak bolało to wsadziłby 😁 Jakbyś widziała minę mojego jak mu tłumaczyłam jak się to robi, biedaczysko hihihi 😁

• Mamusia
A ja się wzięłam w garść i posprzątałam. Nawet odkurzyłam, bo mój nierozgarnięty mąż nie wymienił worka w odkurzaczu i w ogóle nie było widać, że odkurzone. Biorę ten odkurzacz i widzę, że słabo ciągnie to zaglądam do środka, a tam worek w szwach pęka.
Zupa brokuła z przepisu Astry już na gazie w ostatniej fazie. Wierszem zaczynam pisać 😉 Miałam ambicję muffinki upiec na przyjście Gosi, ale nie wiem czy moje plecy podołają tylu wyzwaniom.
A co do wyprawki to jestem najbardziej w tyle, bo mam raptem 3 komplety ubranek w rozmiarze 56 i kolejny trzypak w drodze, butelkę Avent co to niby dziecka nie rozleniwia (prezent z ostatnich zajęć w szkole rodzenia) i to by było na tyle. Wózek upatrzony. W piżamy na razie wchodzę swoje więc nie będę na zapas kupować. Szlafrok mam fajny polarowy, mięciutki, który też raczej będzie pasować jak jeszcze brzuch urośnie. Jestem umówiona z siostrą kumpla z pracy na spotkanie w Nowym Roku, bo chciała odsprzedać trochę ubranek po córeczce, a akurat przyjeżdża na Święta i Nowy Rok z Anglii, więc na razie się trochę wstrzymałam z zakupami.
A teraz wcinam Rafaello z paluszkami słonymi. Wiecie jakie mega pyszne połączenie? 😁 Spróbujcie sobie 😁 Tak samo paluszki z mleczną czekoladą.

• Mamusia
Astra napisał(a):
Ja jak ległam, to mnie chyba już nic nie ruszy 🙂 a Izu, bo oni się w tym samym dniu urodzili, to wisz... 🤢

moze,moze 🙂Wlasnie powoli musze myslec o zaproszeniach na jego urodziny.Chce sam robic 🥴Ale mezus bedzie w domku to zrobi-hihihi.Ja im tylko wszystko kupie co potrzeba.

• Mamusia
lady_m4ryjane napisał(a):
A ja się wzięłam w garść i posprzątałam. Nawet odkurzyłam, bo mój nierozgarnięty mąż nie wymienił worka w odkurzaczu i w ogóle nie było widać, że odkurzone. Biorę ten odkurzacz i widzę, że słabo ciągnie to zaglądam do środka, a tam worek w szwach pęka.
Zupa brokuła z przepisu Astry już na gazie w ostatniej fazie. Wierszem zaczynam pisać 😉 Miałam ambicję muffinki upiec na przyjście Gosi, ale nie wiem czy moje plecy podołają tylu wyzwaniom.
A co do wyprawki to jestem najbardziej w tyle, bo mam raptem 3 komplety ubranek w rozmiarze 56 i kolejny trzypak w drodze, butelkę Avent co to niby dziecka nie rozleniwia (prezent z ostatnich zajęć w szkole rodzenia) i to by było na tyle. Wózek upatrzony. W piżamy na razie wchodzę swoje więc nie będę na zapas kupować. Szlafrok mam fajny polarowy, mięciutki, który też raczej będzie pasować jak jeszcze brzuch urośnie. Jestem umówiona z siostrą kumpla z pracy na spotkanie w Nowym Roku, bo chciała odsprzedać trochę ubranek po córeczce, a akurat przyjeżdża na Święta i Nowy Rok z Anglii, więc na razie się trochę wstrzymałam z zakupami.
A teraz wcinam Rafaello z paluszkami słonymi. Wiecie jakie mega pyszne połączenie? 😁 Spróbujcie sobie 😁 Tak samo paluszki z mleczną czekoladą.

czekolade z paluszkami juz jadlam.....a raffaello tez otwieram i wcianm 🙂Matko przestancie znowu o jedzeniu gadac.