Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ggulek, no mam nadzieję, bo ja nie chcę teraz urodzić 😞
też słyszałam że sperma, ale gdzieś czytałam że sperma po 38 tyg działa przyspieszająco, a jeszcze gdzieś indziej,że żeby ta sperma coś dała to musi to być końska dawka 🙂 ale ja nie wiem, nie znam sie kompletnie:/

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Ggulek, dziwny nie? moj chłop na serio odstaje od normy. Albo nie raz np. sam się przystawia i daje znak że ma ochotę, a ja mowię że nie, a on na to, ok 🙂 większość facetow by się prosiła jeszcze przez 10 min, a on przyjmuje to do wiadomości bez żebrania 😁

Mulant, ooo matko 😁 no to powiedz swojemu,że trochę trzeba w takim razie 😁

Hehe no niezły jest 😉 Może po prostu boi się teraz? Jak ja mówię, że nie chce to mój mówi ok ok, a dalej mizia 😁

• Mamusia
Mulant, o matko co za kobieta:/ może to jest ta eko mama...
może chce spać z dzieckiem w łożku już od początku aby mieć z nim więź, ale bez przesady. A z tym krowim mlekiem to haha kobitka jest the best 🙂 choć kiedyś dzieci piły dawno temu. a pomysłu z pieluszkami wspołczuję, przecież to tyle z tym zachodu 😞

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Ggulek, no mam nadzieję, bo ja nie chcę teraz urodzić 😞
też słyszałam że sperma, ale gdzieś czytałam że sperma po 38 tyg działa przyspieszająco, a jeszcze gdzieś indziej,że żeby ta sperma coś dała to musi to być końska dawka 🙂 ale ja nie wiem, nie znam sie kompletnie:/

Właśnie chyba taka mała ilość nic nie zrobi, nie wiem dokładnie bo każdy mówi co innego 😁 Zapytam się z ciekawości mojej ginki jak będę u niej 8 lutego.

mulant, my też mamy 20 sztuk w oborze, ale jakoś nie mam zapędów, żeby dziecku dawać od nich mleko, bo jest darmowe przecież 😁 wiadomo jakie właściwości ma krowie mleko, pomijając bakterie, jakie zawiera takie świeżo udojone, itd...ble, sama tego nie piję, nawet mi nie smakuje.
A może ta koleżanka jest albo przesadnie oszczędna, albo po prostu nie ma pieniędzy...? Pieluchy tetrowe,że niby środowisko... Jak dziecko odparzy albo przeziębi to będzie środowisko psuła opakowaniami po lekach 😆 co za ludzie...

A w ogóle - świetne wieści mulancik 🙂 Hubercik juz kawał.chłopa!! To widzę,że masz tak samo wizytę jak ja i Lady, na siódmego 😜

Ech seksy Wam się marzą...ja to dopiero jestem dziewica 😁 i jeszcze dłuuuugo pewnie będę. A mój stwierdzil,ze przez to przytył 7 kilo 😁

jest tam jakis składnik którego nie pamietam

prostagladyna?

• Mamusia
no ja tylko na nią dziwnie popatrzałam mają kase tu o kase nie chodzi tylko ona woli robić coś inaczej niż wszyscy 🙂
co do sexsu to zgwałce zobaczycie he he :P
ja waze więcej niż mój chłop :P
aż 20 kurde to ja mam za mało bo kupiłam 5 tylko ;(
trzeba dokupić 🙂

• Mamusia
oksytocyne to ty masz

a wiecie z takich ciekawostek
że wiekszość porodów zaczyna się w nocy bo oksytocyna lubi ciemność i ciepełko 🙂 i dlatego też zalecaja żeby miec skarpetunie na stópkach, żeby nożki nie marzły podczas porodu
no bo to że tarcie cyców pobudza oksytocyne to chyba wiecie 🙂

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
chyba ta prostoglandyna,
ja bzykanie codzinne rozpoczełam od 38 tygodnia, biedny Michciu był wtedy 🤪 🤪
no ale potem postu miał 6 tygodni wiec milczał i bzykał hahaha

na zapas brał ?? 😁
ha ha ha nie no wiecie ale wam sexsu brakuje ha ha wam wszystkim nie to że mi też nie :P

• Mamusia
Ggulek, hm... to ja swego nie dopuszczę do finału wewnętrznego, niech sobie znajdzie inne miejsce 😁

Sztunia, oxytocyna lubi ciemność? to ona ma oczy? nie no żartuje 😁 ja tam biorę skarpety na porodowkę już nawet specjalne zakupiłam w tym celu 🙂

Lady, no zleci Ci szybciutko 😁

Aniołek, no pewnie że pamiętamy Cię 😁 tzn. ja pamiętam 😁

Mulant, miłej imprezy u ukochanej teściowej 🙂

• Mamusia
jak tak czytam o tej oksytocynie co Astra dała linka, to tak sobie myślę że ten hormon wszystko powoduje i napędza i taki mądry ten hormon,że nawet jak jest za dużo osob przy porodzie, brak intymności i jest nam zimno to ten hormon już przestaje się wydzielać i wszystko idzie w złą stronę. Masakra 😁

• Mamusia
Astra ja tę uwielbiam Anne Geddes 🙂 fantastycznie przedstawia dzieciątka 🙂

Oraz...... Przedstawiam Marysię Katarzynę ;-)

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/823/marysia2401201231tydzie.jpg/][IMG]http://img823.imageshack.us/img823/5847/marysia2401201231tydzie.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]