Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Astra napisał(a):
Jezu, ewci@, smutna historia z tą Twoją teściową... 😞

nio smutna, ale cóz.... na nia trafiło. a zawsze mówi ze to niesprawiedliwe bo 20 lat temu została sama bo maz odszedł na raka płuc i ja ten sam okropny dopadł, tzn najpierw piers a potem płuca. ale jzu walczy 7 rok 😞 najgorsze ze była przy jego smierci i wie jaki jest jej koniec... udusi sie 😞 buuuuu

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Przeziębienie jakieś chyba, smarkam, kicham, gardło boli, oczy czerwone, ból głowy 😁 ja to cytrynka, miodek, czosnek i amol, w działanie tego szajsu apapu nigdy nie uwierzę, więc się nie faszeruję nawet.

• Mamusia
Astra napisał(a):
Sztunia napisał(a):
ja ktg nie miałam roione przy Mai wogóle, tylko przy porodzie
teraz tylko w spzitalu jak lezałam a tak m nie robi, przez te moje całe akcje mam niestety za to co wizyte usg

To tak samo jak ja 🙂

Lady, a co do pizzy, to ja jestem w stanie sama zjeść całą, niezależnie od rozmiarów, dlatego nie daję się skusić, bo do osiemdziesiatki na wadze coraz bliżej... 🤨j

a ja 80 pzrekroczyłam. ale mam niecałe 10kg na plusie, pzred ciaza i po ciazy sie nabawiłam kg. 😞

• Mamusia
kasia_sztuk napisał(a):
Ja mam ktg robione na każdej wizycie, ale usg niestety nie, ale poproszę żeby mi teraz gin zrobił. Ja z tych wszystkich wizyt na których miałam usg mam porobione zdjęcia i nagrane filmiki 🙂 także mam pamiątkę 🙂
Macie też takie uczucie jakby dziecko miało główkę w pochwie? 🤨 ja kurde tak mam i jakieś zielone upławy na wkładce :/ trochę się pękam.

Kasia, zielone upławy .... ????

• Mamusia
Astra napisał(a):
Przeziębienie jakieś chyba, smarkam, kicham, gardło boli, oczy czerwone, ból głowy 😁 ja to cytrynka, miodek, czosnek i amol, w działanie tego szajsu apapu nigdy nie uwierzę, więc się nie faszeruję nawet.

na mnie apap własnie zawsze działa, mam fiolke 100 tabletek 🙂 i jest bezpieczny. brałam na zeby ósemki przy Zuzi. i na okres zawsze pomagało. i teraz tez opomaga, inne nie działaja.
a amol mozna??
pewnie to taka wirusówka jak u mnie bo tez praktycznie katar a ze lało sie z nosa ciurkiem to i oczy i głowa od tego były. ale ja juz na szczescie po... wiec i Ty zdrowiej 🙂

• Mamusia
co wy żeście się na ten zielny uparły
kasia jak zielone upławy?

ja dzisiaj oddałam sika i mocz, zmienili godzinę przyjęć i musiałam czekać 10 minut no i jeszcze kolejka 🙂 ale taka starsza pani co była po mnie pomagła mi się ubrać miłe
a i zostałam przepuszczona przez jednego kolesia jak stałam po wypis
dzisiaj u nas w szpitalu jest zaplanowanych 6 cesarek z czego 2 jeszcze były nieplanowane czyli z ulicy, cieawe jak sie dzień skończy

• Mamusia
ewci@ napisał(a):
Zobacz Kasia tu zapalenie rzesistkowe:
moze to nie to, ale jak wpisałam zielone upławy to takie cos wyskoczyło:

http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,4755783.html

ja nigdy nie miałam 😞

Ale mi się nic nie pieni 🙂 nic mnie nie swędzi ani nie piecze, nie współżyję i nie chodzę na basen. Zobaczymy, poczekam do jutra.

• Mamusia
Kasia dzwoń do lekarki!
Sztunia "zielona żabka" i kto tu się na zielony uparł 😁
Ewcia to dobrze, że tak podchodzi do tego, teraz ważne, żeby z tego zapalenia wyszła. A z tymi pamiątkami masz rację, po prostu teraz nie ma co oglądać 😉
Ledwo teraz ustałam przy robieniu naleśników z kurczakiem tak mnie brzuch ciągnął ku dołowi 😠

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
izu wy to tacy koscielni nie, bo nawet w tygodniu smigacie 🙂

mój chłop ma jelitówke zejekurwabiaszczo 😠

jakies nauki sa czy cos.Ja to ide jak mam ochote.A teraz nie chodze,bo to jest meczarnia dla mnie.I te glupie dogadywanie ludzi....a Ty jeszcze chodzisz 😠