Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam jeszcze 2 duze trójkąty wczorajszej pizzy i tak się koło nich kręcę jak lisek i nie wiem, kiedy je zaatakować, bo dopiero było śniadanie 😜
Pomarańczki sobie kupiłam wczoraj na rynku i są wspaniałe 🤪

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej 😁
ej rozpakowujcie się 'marcowki' hehe 😁

Astra, o kurde ja bym chyba dostała palpitacji serca jakby Filipek wymalował dziewa mi na ścianie 😁 podejrzewam że też to przerobię 😎

idę na śniadanko i herbatkę. Mama skonfiskowała mi michałki, twierdząc że dupa mi się zaklei i przy porodzie lewatywa nic nie pomoże 😞 😞 😞

• Mamusia
Hej.
No Gulek czy Obdarzona, trzeba zakłady obstawiać 🙂 która będzie pierwsza 🙂
Wczoraj jedna lutówka urodziła i dzidzia będzie miała urodziny co 4 lata 🙂
Obdarzona ten tekst z michałkami rozwalił mnie na łopaty 🙂 🙂 🙂 ja mam fazę na czekoladę z Wawelu krówkową, masakrycznie dobra aaajjjj 🙂
Astra przepiękne zdjęcie w awararku.
Lecę zjeść śniadanko i do szwagierki na sesję zdjęciową z brzuszkiem, póki jeszcze jest 🙂
Buziole 😘

• Mamusia
Kasia, no z tymi michałkami to mnie mama wkurzyła bo miałam na nie ostrą fazę od rana 😁 a inne słodycze pozjadałam a i tak nie mam jakiegoś zatwardzenia tylko zero problemu z tym mimo słodyczy 🙂

Noo w sumie słyszałam, że dziewczynki szybciej pchają się na świat a , że Ggulek ma dziewczynkę to ja obstawiam Ggulka 😁 może pierwsza urodzi , bo może jej się wydaje że nic nie zapowiada na to, a tak na prawdę wszystko może się rozpętać w każdej chwili 🙂
Kurde tak sobie myślę, że ja chcę w dzień kobiet urodzić. Nie chcę żeby Filipek był jakimś amantem, ale takim drobnym kobieciarzem mogłby być czasem hehe 😁 ja go manier nauczę, będzie czarował niezwykłe damy 😁

• Mamusia
Ggulek, hmmm ale jak to zrobić żeby w ten sam dzień się spiknąć? wymyśl coś, ja się dostosuję 😁
A czemu 7 marca? ja 7 marca mam kolejną wizytę u gin i w sumie wcisnął mnie na chama na swoją listę a już miał zapełnioną. Kurde, będzie kolejka jak stąd do Wietnamu, ale jakoś wytrzymam. Jeszcze przed wizytą w ten sam dzień mam iść na ktg 😁 Nie lepiej urodzić przed 7 marca, lub 8 marca- tak odświętnie?

Kasia, ja mam to samo ostatnio tylko ja niechętnie jem ze stresu podświadomego, może Ty też?

• Mamusia
A wiec tak.....zaswiadczenie mam.Pan Dr.napisal,ze prosi o rozwazenie ciecia ze wzgledu na tachykardie.Mam sie zjawic jak sie urodzi i dojde do siebie.Cisnienie mam wysokie.
Jejku mam nadzieje,ze te zaswiadczenie rozwiaze moje obawy.
Obliczylam dzisiaj z mezem,ze 08.03 wypada cc jezeli zaplanuja tak ja zawsze robia.

• Mamusia
Kasia problem w tym, że mi się dupki nie chce ruszyć, ale jutro już na pewno sobie kupię, bo są mniam 😁 Może mała żołądek Ci uciska, też tak czasem miałam :/
Obdarzona no właśnie nie wiem czemu 7, ale jakoś tak łazi za mną ta liczba ostatnio 🙂 Hehe też mam wizytę na 7 marca i wolałabym jej nie doczekać, kasa zostałaby w kieszeni 😁 Hmm jeśli chodzi o wycelowanie w tą samą datę, to może by skurcze przytrzymać i na drugą zaczekać 🤪

• Mamusia
Izunia, o kurde to na 8 marca masz CC?

Ggulek, no ja też wolę 7 nie doczekać bo gin dał mi do zrozumienia że będę gnić jak pizda w kolejce 😞
Co do powstrzymywania skurczy i czekania jedna na drugą to hm... najpierw te skurcze trzeba mieć hehe 😁

• Mamusia
05.03 mam skierowanie do szpitala i mysle,ze juz z malym wyjde do domku.
Normalnie jest tak,ze np:w poniedzialek sie wstawie,wtorek fotel i usg i moze juz byc zlecenie na cc w srode,albo dopiero na czwartek.Wszystko zalezy od humoru jaki maja.Wiecej sie dowiem jak bede w szpitalu.Chyba,ze mnie cos weznie,ale licze predzej wybuchne od tej opuchlizny.Prawa reka jest jak balon,a o nogach nie wspomne.Pani na ekg si emnie pyta czy teraz wiecej pije w ciazy,bo to az dziwne o 8 rano takie nogi.Ja bym sie cieszyla jak tego 8.03 urodze 🙂Fajny prezent 🤪

Dzisiaj na obiad rosołek.Niko chce.Maz ma jeszcze gołabki.Chce robic kotlty i zamroze.Beda na czarna godzine 😁
Okna juz sa tylko kur...deszcz pada.

• Mamusia
ja pierdziele, Izunia to Ty masz tą świadomość, że za kilka dni na bank zobaczysz Alanka, super!! to jest zaleta terminu cc, że wiesz , że się nie przeterminujesz i wiesz kiedy nastąpi to na co czekałaś tyle czasu 🙂
Ja tam się kompletnie nie znam, nawet jeśli Ci przełożą te terminy jakoś to i tak do 10 urodzisz. A my 😞 nie wiemy kiedy 😞
ja też mam dziś na obiad rosoł, sznycle z indyka z serem i szpinakiem i ziemniaki 🙂