Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
meti84 napisał(a):
A mnie też dzisiaj się zdawało, że wody się sączą bo mokre gacie mialam tak o 17, ale potem już cisza. Za to w koncu się spakowałam do szpitala, bo stwierdziłam, że czas najwyższy bo później bym biegała z mokrą dupą po domu jak poparzona 😜
Ale u Kasi to chyba juz, tak mi się wydaje,w kazdym razie życzę ci Kasiulka juz tego porodu. 🙂
Odarzona, a Tobie gratuluję stanu zakochania, i w synku i w tatusiu. Chyba wiosna Cię dopadła 😜
Tylko uważaj, bo pogoda ma sie zepsuć 😞 😠

Tradycyjnie nie dziękuję 🙂 lepiej nie zapeszać 🙂 🙂
Widzę, że mamy takie same schizy apropo mokrych gaci ) 🙂

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kasia_sztuk napisał(a):
meti84 napisał(a):
A mnie też dzisiaj się zdawało, że wody się sączą bo mokre gacie mialam tak o 17, ale potem już cisza. Za to w koncu się spakowałam do szpitala, bo stwierdziłam, że czas najwyższy bo później bym biegała z mokrą dupą po domu jak poparzona 😜
Ale u Kasi to chyba juz, tak mi się wydaje,w kazdym razie życzę ci Kasiulka juz tego porodu. 🙂
Odarzona, a Tobie gratuluję stanu zakochania, i w synku i w tatusiu. Chyba wiosna Cię dopadła 😜
Tylko uważaj, bo pogoda ma sie zepsuć 😞 😠

Tradycyjnie nie dziękuję 🙂 lepiej nie zapeszać 🙂 🙂
Widzę, że mamy takie same schizy apropo mokrych gaci ) 🙂

To juz normalnie paranoja. Zamiast zyć sobie spokojnie, nie myśleć o tym, bo w końcu kiedyś przecież te maluchy opuszcząą nasze brzuchy (ale zrymowałam 🙂), to my się schizujemy ciągle,
Jutro z rańca idę do mojej ginki. Jak mi znowu powie, że nie mam rozwarcia w ogóle to ją chyba zaciukam normalnie, a mój Grześ będzie trzymał coby łatwiej mi było 😁

• Mamusia
Meti to lejcie ginkę na zmianę 🙂 Grześ też pewnie ma ciśnienie i chciałby się wyżyć. Mój zawinął się w kokon i ogląda Top Gere 🙂 mówię Mu, że skurcze ustały to widziałam, że zrobił zrezygnowaną minkę i załapał doła 😞 biedaczek..
Niby jakieś skurcze są, ale już coraz rzadziej :/
Czyli jak zwykle kupsko z dupskiem 🙂

• Mamusia
Mój Grzes to się zastanawiał czy jak będzie w pracy a ja zacznę rodzić czy zdążymy, bo zanim dojedzie do domu i potem do szpitala to godzinka zejdzie. Się usmiałam z niego 😜 Ale skąd on biedny może wiedzieć takie rzeczy 😁 Na filmach to rodzą w 5 min od odejścia wód 😁

• Mamusia
No no, Dżony widzę wyrasta na amanta 😎 Żeby tak nawet teściowe o Niego walczyły.. :P
A na kochanka się nie zgadzam! Obdarzona przykro mi, ale Fifo będzie musiał wziąć się za inną a wybór spory i piękny więc stratny nie będzie 😁

No a tak poza tym dzień dobry 🙂 Dziś mam nastrój lepszy bo noc wyglądała tak jak powinna, zobaczymy co dalej. A kupe cisnie i ciśnie i bidok tylko jakieś małe klopsy wyrzuca i jakby gęstsze niż zwykle. Nie ma to jak wyznania o kupie z rana.

A teraz biegne bo się Księciunio budzi oczywiście z żalusiem ;]

• Mamusia
fikumiku: Dżony jest normalnie jak dzidziuś z reklamy. Gdyby moja Wera nie była już zaręczona to bym tu stawała do konkurencji 🙃
Kasia: hahah wyluzuj i nie wyszukuj sobie objawów porodu, bo ja nie miałam większości, a i tak mnie wzięło znienacka 😁 Dzidziuś wychodzi kiedy jest gotowy 🙂

A u nas noc średnio przespana za to rodzice jacy szczęśliwi. Dziecko wreszcie się rozjadło i domagało butli co 2 godziny 🤪 Niech rośnie duża Calineczka. Normalnie się cieszę gdy zaczyna się drzeć o jedzenie, bo tak to umiała głód zaspać 🙂 Chyba z tej radości nie czuję zmęczenia. Szybko zasypiam w tych krótkich przerwach i to mnie regeneruje. Łukasz ma trochę gorzej, bo się budzi nawet jak ja karmię i nie umie szybko zasypiać 😞 A potem musi pracować 😞

Idę poczytać wasze porody 🙂

Dżony jaki śliczny chłopak 🤪 a co tam kupsko i żale z rana, też mogę go wziąć 😉

Brzuchol twardy co 7 minut, już narobił mi nadziei, a tu wszystko ustało 🤨
Co ja dziś będę robić, jesli nie rodzić?
Mężu do 20 w pracy 😞 zdechnę z nudów.
Pomidorówkę ugotuję, bo pierwszy raz w ciaży mam na nią mega ochotę, codziennie mięcho i pyry, to dzisiaj będzie zupka na skrzydełkach 😉

Pochmurno 🙃 głowa boli.

obdarzona, ja też miałam takie jazdy, też się w moim chłopie z 10 razy od nowa zakochiwałam już haha ale to chyba dobry objaw 🤪 też z tego co pamietam po porodzie krótko mi się te amory zdarzyły i dokładnie taka sama reakcja, rumieńce i te sprawy. Kocham dziada niemożliwie, ale jak mnie nieraz wkurwi to oczy bym mu łyżeczką wydłubała 😁

• Mamusia
Dzien dobry 🙂

Juz myslalam,ze tu jakis info o naszych rodzacych....

Fiku maly slodziutki jak najlepsze cukierki 🤪

Dzisiaj na obiad spagetti,a ja kurczaczek duszony z makaronem.

Co do jablek....to ja nie probuje.W szpitalu nam podali pieczone,a o 23 polozne z patologii noworodka dzwonily po wszystkie matki karmiace ,ktore jadly.....koncert byl.Dzieci sie na raz darly.A wiec to zalezy od bobasa czy bedzie plakac.

• Mamusia
Astra napisał(a):
Ja też jestem ciekawa 😁

Kaasiuuuuuuuuuuu?

No czeeeść!
Ta rodzi, ale tylko we śnie hahahaha 😉 Astra śniło mi się, że leżałyśmy na jednej porodówce i ryja darłyśmy hahahaha.
A ja dopiero wstałam, miałam milion snów ale pamiętam tylko ten o porodzie 🙂
A tak poza tym to nic się nie dzieje, cicho jak w Kościole, tylko brzuch w nocy twardy jak skała, ale nic poza tym 🙂
Aleeee mój zięciunio rozchwytywany oł jeeee 🙂 no to muszę zrezygnować z kochanka, no niestety, dobro dzieci najważniejsze 🙂 🙂 😎

• Mamusia
fikumiku napisał(a):
Dżony dziękuje za wszystkie miłe komentarze 🙂 Z tej radosci aż sie zesrał co bardzo cieszy mamusie 😁

Hahahahaha 🙃 doooobree 🙂 ma sranie ten mój zięciuś śliczny 🙂 ahhh będą taką piękną parą z moją Niunią 🙂 🙂
Ja jutro do szpitala kontrolnie, ciekawe co mi powiedzą, pewnie "pani Kasiu, rozwarcie na 1,5 cm, skurczy na ktg brak, zapraszamy w poniedziałek, będziemy indukować poród" 🙂 jestem bardziej niż pewna, w życiu jestem zawsze optymistką, ale w tym przypadku mam pesymistyczne myśli.

• Mamusia
a o to zdjecie dla ciotek

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/534/ooorvs.jpg/][IMG]http://img534.imageshack.us/img534/4325/ooorvs.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/716/tttlz.jpg/][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/6782/tttlz.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]