Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mi czasem coś tam poleci, zwykle po siusianiu,ale ni to śluz ni woda 🥴 Tobie pewnie Marysia główką uciska a moja gwiazda może mnie co najwyżej nóziami posmyrać 😜

a tak w ogóle od wczoraj śpię z podkładem na łóżku 😁 tak w razie czego 😉

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Właśnie wróciłam od lekarza i mój Bąbl waży 4420g i ma ok 56 cm. I tak patrze na Niego i se myśle, że Mulant takiego gdzieś kloca przez pipke przepchała. I aż mi się ryczeć chce :P Mulant i inne mamy wielkoludków - PADAM DO STÓPEK, szacun 🤪

Foty słodkie 🙂 Faktiko taki facior z Hubcia 🙂

Idę coś zeżreć bo chcice robita a ja przecież 'za mało schudłam' 😠 😜

• Mamusia
meti84 napisał(a):
Ja takie kłucie mam juz od kilku tygodni, więc to raczej norma.
Kasia, a Ciebie tez tak napierdzielał brzuch po badaniu? Bo ja to niewyroba normalnie w dole 🤨

Kochana po badaniu mnie od razu nie bolał, ale od wczoraj boli, a dzisiaj to szczyt szczytów, tak mnie napierdacza, że do kibla pełznę na czworaka 😞 strasznie boli 😞 😞 a z pipy nic nie leci, jakieś tam skurcze nieregularne są, ale jak mam jutro wizytę to nie będę dzisiaj jechała, zobaczymy co jutro wymyślą.

• Mamusia
W rozmowach w toku był wywiad z rodzicami Madzi z Sosnowca, ale nie zdążyłam obejrzeć, a teraz w dalszej części jest o matkach, które dokonały dzieciobójstwa 😞 Boooże straszne to 😞 laska zabiła swojego 5-cio miesięcznego synka, przez depresję poporodową 😞 ja pierdziu, aż skurczy dostałam, bo ja to strasznie przeżywam takie programy, w ogóle dla mnie ktoś kto krzywdzi dzieci powienien być zabity w pizdu!!!

• Mamusia
meti84 napisał(a):
Idę nasmażyc sobie placków ziemniaczanych, bo potem to se nie pojem z pól roku takich tłustych i ciężkich potraw. A dzisiaj najwyżej sie porzygam... 😜

Meti a propo rzygania, to właśnie przed chwilą zarzygałam calusieńki kibel, myślałam, że nie zdążę dolecieć 🙂

• Mamusia
obdarzona napisał(a):

Lady, kurde Ty sexówo erotyczna 😁 już Ci unga bunga w główce no no 🙂 fajnie, że mała dopomina się o jedzonko, niech je i rośnie 😁

No, no już się nie mogę doczekać aż sobie pobaraszkujemy 😁 Może po tej pierwszej wizycie u gina już będę mogła. Mam nadzieję.
Moje dziecko dalej je pięknie i coraz więcej 🤪 W środę idziemy na morfologię i będziemy się ważyć.

mulant: Hubcio kawał chłopa 🙂

kasia_sztuk napisał(a):
W rozmowach w toku był wywiad z rodzicami Madzi z Sosnowca, ale nie zdążyłam obejrzeć, a teraz w dalszej części jest o matkach, które dokonały dzieciobójstwa 😞 Boooże straszne to 😞 laska zabiła swojego 5-cio miesięcznego synka, przez depresję poporodową 😞 ja pierdziu, aż skurczy dostałam, bo ja to strasznie przeżywam takie programy, w ogóle dla mnie ktoś kto krzywdzi dzieci powienien być zabity w pizdu!!!

Oglądałam. I za chuja pana nie wierzę tym rodzicom Madzi, a już tej matce zwłaszcza 🙃 pod ścianę i odstrzał. Tak samo jak resztę tych kretynek. Dobre tłumaczenie \"depresja poporodowa\". Najlepiej stwierdzić niepoczytalność i dawać taryfy ulgowe. Co za świat...

Boli mnie brzuch, jak na okres tylko że 10 razy bardziej 🙃 i mam takie nerwy,ze zaraz albo komuś przypierdolę, albo zamówię mega pizzę i będę się nad sobą użalać. Idę kąpać dziecioka.
Do jutra 😉

• Mamusia
Astra napisał(a):
kasia_sztuk napisał(a):

Oglądałam. I za chuja pana nie wierzę tym rodzicom Madzi, a już tej matce zwłaszcza 🙃 pod ścianę i odstrzał. Tak samo jak resztę tych kretynek. Dobre tłumaczenie \"depresja poporodowa\". Najlepiej stwierdzić niepoczytalność i dawać taryfy ulgowe. Co za świat...

Boli mnie brzuch, jak na okres tylko że 10 razy bardziej 🙃 i mam takie nerwy,ze zaraz albo komuś przypierdolę, albo zamówię mega pizzę i będę się nad sobą użalać. Idę kąpać dziecioka.
Do jutra 😉

Astra, mnie też tak kurde boli na wieczór ten bęben.
Ja też komuś mam ochotę przypierdolić już z tych nerwów, tylko nie ma nikogo pod ręką.
A Misia bić nie będę, bo On niewinny przecież, teraz sobie słodko śpi 🙂 ☺️ kazał mi złapać swoje stopy, bo mówi, że Mu zimno w nóżki 🙂 no to trzymam te śmierdziuchy moje kochane 🙂
Ja też chyba od nowa i ze zwiększoną mocą się zakochuję, chociaż nie wiem czy da się jeszcze bardziej 🙂 zobaczymy jak to będzie jak się bobek mały urodzi 🙂 🙂
A jak się Misiolek wyśpi to chyba pojedziemy do KFC na twisterka breezerka 🙂 🙂 mniami 🙂

• Mamusia
Meti, oby Ci się samo zaczęło wszystko i żebyś nie musiała mieć indukowanego porodu 😞 ja teżmiałam mieć wywoływany ale samo się zaczęło . Jednak poznałam dziewczynę co szła pod kroplówkę i słyszała darcia z porodówki, jej mina była nie tęga. A z tym terminem niezłe jaja 😁

Kasia, kobito Ty lepiej jak wychodzisz do netto czy gdzieś to se wiadro montuj w gaciach bo z Twoją schizą nigdy nic wiadomo,może nawet całe jezioro łabędzie odpłynąć, a jak będziesz świadoma posiadnia wiadra pod piczą no to będziesz czuła ten komfort 😁 nie no, nie ma co żartować..ja też byłam przeterminowana aż 8 dni i urodziłam 🙂

dalej nie mam siły pisać. Idę spać póki Fifi śpi. Potem zaś nocne cycanie, sranie granie itd.
Dobranoc 😘 😘

• Mamusia
Idę się zaraz wykąpać i położyć chociaz nie wiem czy coś z tego będzie mojego odpoczynku dziś. Mimo, że spałam od wczoraj tylko 3h to w ogóle nie czuje się zmęczona i mnie nosi cholernie, normalnie nie wiem co mam ze sobą zrobić...

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Meti, oby Ci się samo zaczęło wszystko i żebyś nie musiała mieć indukowanego porodu 😞 ja teżmiałam mieć wywoływany ale samo się zaczęło . Jednak poznałam dziewczynę co szła pod kroplówkę i słyszała darcia z porodówki, jej mina była nie tęga. A z tym terminem niezłe jaja 😁

Kasia, kobito Ty lepiej jak wychodzisz do netto czy gdzieś to se wiadro montuj w gaciach bo z Twoją schizą nigdy nic wiadomo,może nawet całe jezioro łabędzie odpłynąć, a jak będziesz świadoma posiadnia wiadra pod piczą no to będziesz czuła ten komfort 😁 nie no, nie ma co żartować..ja też byłam przeterminowana aż 8 dni i urodziłam 🙂

dalej nie mam siły pisać. Idę spać póki Fifi śpi. Potem zaś nocne cycanie, sranie granie itd.
Dobranoc 😘 😘

No z tym wiadrem to niezły pomysł, rozważę tę opcję 🙂
Nos mi się zatkał, mam nadzieję, że przejdzie bo nie umiem ryjem oddychać 😞
No to jeżeli w poniedziałek zaczną indukować poród to też będę 8 dni po terminie.
Kurde przeterminowana jestem i trzeba mnie już chyba wyrzucić i wymienić na terminowy towar 🙃
Jezzzu jaką mam ochotę rzucić się na Misia i Go tak fest zgwałcić, wsadzić Mu jęzor głęboko aż po migdałki i migdalić się z Nim ile tylko się da 🙂 chociaż sądzę, że ani ja ani On długo nie wytrzymamy po takiej przerwie 🤪 najwyżej będzie kilka razy seksiwo 🙂 🙂