Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Śliczne zakupy love. Ja dziś zamówiłam śpioszki z jednej z aukcji co kiedyś podawałaś linki. Takie żółte z napisem: najmądrzejsze, najpiękniejsze, najukochańsze 😉

Izunia: hehe ja też mężowi planowałam portfel kupić na gwiazdkę, bo ten jego zaraz się rozpadnie. Bardzo mi się podoba ten pierwszy 🙂

Szukałam dziś na all coś dla taty ale bez skutku. Chyba będę musiała się wybrać do tej Galerii, tylko nie wiem jak ją obejdę 😞 Jeszcze moja mama ma urodziny 14 grudnia i imieniny w Wigilię. Też już powinnam zacząć szukać prezenty dla niej. Same okazje teraz.

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
lady_m4ryjane napisał(a):
Śliczne zakupy love. Ja dziś zamówiłam śpioszki z jednej z aukcji co kiedyś podawałaś linki. Takie żółte z napisem: najmądrzejsze, najpiękniejsze, najukochańsze 😉

Izunia: hehe ja też mężowi planowałam portfel kupić na gwiazdkę, bo ten jego zaraz się rozpadnie. Bardzo mi się podoba ten pierwszy 🙂

Szukałam dziś na all coś dla taty ale bez skutku. Chyba będę musiała się wybrać do tej Galerii, tylko nie wiem jak ją obejdę 😞 Jeszcze moja mama ma urodziny 14 grudnia i imieniny w Wigilię. Też już powinnam zacząć szukać prezenty dla niej. Same okazje teraz.

wlasnie zamowilam mezusiowi ten pierwszy 🙂a sobie ten co pokazywalam

• Mamusia
hej dziewczyny 😘
Mój właśnie wrócił, że sklepu z mandarynkami i połową pączka ( 2 połowę zjadł w drodze 😜)
Love śliczne ciuszki, ale może założyłybyśmy oddzielny temat, gdzie będziemy umieszczać zdjęcia rzeczy, które kupiłyśmy dla maluszków?
Izunia super portfel kupiłaś mężowi 😉

• Mamusia
ggulekk napisał(a):
no hej izunia 😉 jak z brzuszkiem? bo podczytałam, że coś Cię pobolewał.

kurcze wiesz co znowu przeszlo.Jakis taki dziwny ten ból....bardziej mnie boli pachwina niz dół brzucha.Ale tylko jak chodze.Jutro bede w szpitalu na badaniach krzywej to moze spotkam mojego gin,albo polozna to zapytam od czego to.Ale puki co przestalo to wazne.

• Mamusia
ggulekk napisał(a):
To dobrze, słyszałam, że bóle mogą być nawet z niewyspania 😜 Kurde dostałam trochę ciuszków dla małej i trochę to ogarniam.

fajnie 🙂Ja juz mje ma poprane z pierwszeg.Tyle tego 😮i takie malutkie na 50-56 jak bedzie taki duzy jak Niko to tylko przez yudzien w nich pochodzi 🙂

• Mamusia
ggulekk napisał(a):
No właśnie w tych rozmiarach nie opłaca się kupować, a dostałam 56 sporo i to takich z disneya, szkoda 😜 A nie kusi Cię, żeby i tak coś nowego kupić?

kusi,kusi....ale poczekam jeszcze.Bo co ja z tym pozniej zrobie.W pralni juz jest masakra-zero miejsca w szafie.A kazdy cos przyniesie,a pozniej bede miala swiadomosc co potrzebuje.
Teraz mam po Niko i po moim braciszku,a wiec ciuszki nowe,bo maja dopiero 5 lat.

• Mamusia
aa to jak jeszcze po braciszku to nie dziwię się, że sporo tego 😜 Ja zaczynam się bać czy mi się wszystko w szafie pomieści, mamy małe mieszkanie, a tu ciuchy mama pokupowała, tu teściowa, a tutaj dostałam czy dostane ehhh do czego to doszło, żeby narzekać, że ma się za dużo ;D

• Mamusia
Po Niko mam caly taki wiekszy karton,bo te wieksze to sprzedalam i rozdalam.A od mamy z De przywiozlam cala torbe podrozna taka wieksza i karton taki normalny.A wiec tego mam.I tak wszystko wyjdzi ew praniu co jest,a czego brakuje.kombinezon tez mam,ale chyba sie nie przyda.Albo kto wie jak w marcu bedzie 🙂

• Mamusia
ggulekk napisał(a):
aa to jak jeszcze po braciszku to nie dziwię się, że sporo tego 😜 Ja zaczynam się bać czy mi się wszystko w szafie pomieści, mamy małe mieszkanie, a tu ciuchy mama pokupowała, tu teściowa, a tutaj dostałam czy dostane ehhh do czego to doszło, żeby narzekać, że ma się za dużo ;D

co ty masz na suwaczku?Slub bedziesz miec?

• Mamusia
ggulekk napisał(a):
haha tak bo typowo ciążowa jest 😁

to zajebisice 🙂Ale foty beda na forum?Ale impreze robicie ?Ja mialam slub na poczatku 5 m-c,ale fajnie wspominam 🙂

Oooooo ......k.....teraz sie dwiedzialam,ze moja druga kolezanka jest w ciazy i ma tak samo termin porodu jak moja druga kolezanka na 16.07,ale jaja.I tez hmmmmm wpadka.Ale juz maja dziecko 4 letnie i dopiero mieli slub koscielny .I owoce nocy poslubnej juz sa.Jeszcze do kolegi gadalam dzialaj,bo beda plodnr 🙂I wykrakalam.W sumie to juz 3 od kiedy ja jestem w ciazy-ale roznosze ciaze 🤪

Alanek figle robi 🙂Ała to boli.....chyba sie odbija 😉