Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
izunia1986op napisał(a):
my jedziemy po plaszczyk dla meza kjak prztjedzie na urlop.Lubie go jak jest taki elegancki ☺️ ☺️

my mojemu kupilismy taka płaszczykokurte w Carry. bardzo fajna. wyglada jak płaszczyk ale nie jest jakas taka flauszowa czy jaka tylko bardziej sliska i fason płaszczykowy. ja tez lubie mojego meza w wydaniu eleganckim, ale z niego kawał chłopa i XXL z takich kurtek płaszczykowatych co on chciał było za małe, wiec zgodził sie na to co znalazłam w Carry. mówił ze dla starsego chłopa a teraz mnie tak za to chwali ze szok. zreszta kazdy mu mói ze super wyglada. nioa w carry chyba dla starych chłopów ubran nie ma, z tego co mi sie wydaje 🙂 hehe

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A Astrze odpisałam wcześniej ale się post nie dodał.
Bardzo dobrze dowaliłaś tej suce! w ogole co z niej za matka i kobieta i człowiek przedewszystkim;/ to każda normalna matka się wpatruje w dziecko, a że ona nie i jej siostra no to..są jakieś wynaturzone 😜
Ja się boję tej lewatywy, ale może ją przeżyję. Oby nie było głośno z mojej strony, bo ja to nie wiem jaki napęd jest po lewatywie 😜

• Mamusia
Izunia, no jeszcze z tydzień będzie na pewno 🙂 a L4 postaram się zalatwić w 7 miesiącu, może brzuch mi więcej urośni i na prawdę spuchnę i w ogole i w tedy może dostanę 🙂

ja pierdziele. Ale mnie brzuch boli;/ coś zjadłam nie takiego...

W ogole tak sobie cały czas myślę, że chciałabym już ten marzec 😞( jak ja już nie mogę się doczekać..jest coraz bliżej a i ciągle daleko.

• Mamusia
hejo, nadrobiłam te 50 stron, ale wysaidam. jeszcze w miedzyczasie miałam gosci, i to ciasto to to to tamto i ledwo zyje. nio i siedziałama a nie lezałam jak co wieczór, i juz chyba sie musze połozyc. jutro jade do fryzjera zeby odnowic fryzurke i do apteki po grubsze zakupy, witaminy, smarowidła, i takie tam. pewnie wróce ledwo zywa, takze ide lezec, bo rano wyruszam. odezwe sie jak cos po powrocie. ale najbardziej sie czwartku i wizyty u gina nie moge doczekac...

• Mamusia
Ggulek, właśnie nie wiem co 😜 nooo ja też bym już chciała 🙂 jak ja go kocham mimo że się nie narodził 🙂 i też ciekawi mnie jak to jest rodzić/urodzić..choć aby się dowiedzieć będę musiała nieźle się namęczyć i nacierpieć 😜 i Ty też 😁 chyba, że cesarka 😉

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Astra, hahahahahahaha rozwaliłaś mnie tym studentem 😜 A Tamta laska to jakas patologiczna;/ ciekawe jak te dzieci jej teraz się mają, chyba nie za ciekawie;/

ej jak wygląda lewatywa? to boli? i jak ją robią to jest efekt natychmiastowy, i czy to prawda że jak się idzie rodzić, to się ma tzw pokoj położniczy i tam sie siedzi i czeka, skacze na piłce i tam w ogole się cierpi i tam jest łazienka w tym pokoju, i tam robią lewatywę? i jak zrobią lewatywę, to czy jak idziesz na kibel to te położne łaskawie wyjdą? czy będą podsłuchiwać? bo ja przy kimś obcym się nie wysram bo się wstydzę 😜

doczytuje o eby nic nie pominc odpisuje

obdarzona ja lewatywy nie miałam wiec nie wiem jak to jest, u nas pfrzymusu nie ma, no chyba że sama chcesz, ale jest pokój przedporodowy gdzie masz ktg piłkę i inne ciulstewka, łazienka jest kibla nie ma.
ale z tego co mi się wydaje to przy lewatywie wysrałabyś się przy całym staionie bo nie wstrzymasz 🙂 🤪

• Mamusia
Ggulek ale to pozytywnych rzeczy się naoglądałaś czy negatywnych? ja tylko naczytałam się o porodach tu na brzuszku.. i od tego czasu mam pełne gacie;/ bo wcześniej dopoki nie zaczęłam czytać tego to nie bałam się, choć wiedziałam że boli nie z tej ziemi. Ale bynajmniej takie opisy porodow uświadomiły mnie i przygotowują na co mogę się przygotować, więc dlatego pytałam o lewatywę 😁
A oglądać porodow jeszcze specjalnie nie oglądałam, ale zacznę;D tzn widziałam już takich kilka np. w wielu programach typu ' nastoletnie matki' ale to jest w USA i tam wszystko takie ładne i piękne i zadbane...
ja bym chyba chciała zobaczyć seryjne piekło bez znieczuleń w normalnym, przeciętnym polskim szpitalu, brzydkim i niefajnym. Ja będę w takim rodziła 😞

• Mamusia
Obdarzona właśnie, że negatywne... i mam cyka 😁 Oglądałam też jakieś z USA i tam było właśnie wszystko pięknie, szybko ze znieczuleniem 😜 Heh no przydałoby się oglądnąć, taki ciężki w polskim standardzie, jakbyś coś znalazła ciekawego to pisz 😉 Ja właśnie zastanawiam się nad tą cesarką, bo w sumie mam w rodzinnym mieście znajomego gin, który zrobiłby mi ją, ale też ma skutki negatywne, więc sama nie wiem 🤪

• Mamusia
no pewnie że po mamusi
moja mama się śmieje bo siedziała w wannie i nie umiała nalać sobie wody do konewki to jej pokaałam że jedna strona trzeba zanurzyć nacisnąć i poczekać aż się napełni, załapała w mig a mama ochciła ją inżynierek normalnie ostatnio łapie wszytsko w mig

laski nie oglądajcieporodów!!!! co wam to da i tak wasz będzie inny a tylko posracie się przy oglądaniu, poród to najważniejsze ludzie którzy przy tobie będą, położne i inni a to że nie ma bielusieńkich scian to kij z tym