Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ewci@, tak masz rację, bo wielkoluda nie chcę rodzić:P ja mam 166, i w ogole wszyscy u mnie ponad 166, a moj M ma 188.
A Twoja Zuzia ma rude włoski czy mi się wydaje? ja zawsze chciałam być ruda, bo mam piegi i by to razem pasowało, ale jakoś na blond się farbuje:P
Love, no jak Ty chciałaś na nocną zmianę to ok 😁 ja bym może wytrzymała na nocnej, jak bym cały dzień przespała:P
Ja tam się dziś czuję normalnie, a nawet lepiej od wieczoru hehe:P bo miałam czułe pożegnanie z moim M, bo jedzie zaś do Holandii 😜
Oj.. idę na moj serial:P 'Życie nad rozlewiskiem' kolejna seria długo wyczekiwana:P

• Mamusia
hehe chciałam bo kasa się przyda niedlugo... a co do spaniato nie mam warunków bo mąż mi nie pozwala 🙂)) A do tego sami nie miaszkamy to też spokoju nie ma... zawsze cos sie dzieje, ktoś krzyczy, sie smieje, trzaska czymś... zawsze jakieś wygłupy 🙂 No ale co mi tam... jeszcze troche i bede cale dnie w lózku spedzac 🙂

Kurde jak nudno tu na formum 😞 Nikt prawie nie pisze a ja czasami nawet nie mam sie w domu do kogos odezwac... a teraz to nawet forum mnie nie ratuje 😞

• Mamusia
No ja wwole zdecydowanie cisze, szczegolnie jak jestem zmeczona. zazdroszcze tego ze sama spisz.. 🙂 ja juz nie pamietam jak to jest... tzn raz na jakis czas moj michu spi sobie w saloniku ale taka jedna noc t dla mnie za malo... a z drugirj strony nie dobrze tez sie czuje jak jego nie ma obok. Jakos sie przyzwyczilam i tak jest dla mnie lepiej. 🙂
Teraz to pewnie za jakis tydzien albo dwa bedzie juz mu ciasniej bo zamowilam sobie poduszkę dla ciężarnych ( http://senmata.pl/product-pol-11-Senmata-mamma-Luksusowa-poduszka-ciazowa.html ).
Mam nadzieję ze się przyda i bedzie mi wygodniej bo juz mi ciezko troche na boku a male poduszki nie da zbyt poraktczne, a na meza to nog za bardzo nie chce opierac bo by sie chyba nie wyspal nigdy.

obdarzona a on na dlugo tam jedzie? wroci w koncu na stale do ciebie zeby byc z toba jak jest w ciazy i jak juz sie dziecko urodzi?

• Mamusia
hehe Love, ja nie raz chciałam z kimś spać, zwłaszcza z chłopakiem.. ale nie umiem. Jedyne co mnie ratuje to posiadanie oddzielnych kołder. Ja musze mieć swoją a partner swoją, bo ja muszę mieć dużo:P
No ja Ci wspołczuje , że nie masz tej ciszy i nie możesz sama pospać, ale ja sama tak będe miała:P
Kurczę, już widziałam coś takiego, i też chciałam takie coś, ale jeszcze się wstrzymam. Tylko ja też myślałam o kupieniu 2 poduszek takich co jedna pod głowę a druga między nogi, bo ja też już mam lipe ze spaniem:/
Oj, na co najmniej 4 tyg pojechał i będzie tam pracował aż do porodu a potem zjedzie raczej na stałe:P

• Mamusia
Ja myslalam o tej na poczatek a na pozniej juz inna zamawiam... ale to pewnie za jakies 3 miesiace ( http://1.bp.blogspot.com/--JXSygoGWy0/TfbMLr5CJGI/AAAAAAAACFo/0X8aqrRGAMk/s1600/IMG_0407.JPG ). No i na razie nie moge tego nigdzie znaleźć.
Ten twoj niech wracaa bo ja bym chyba tak sama nie wytrzymala- ale mimo wsyztsko nie ukrywam ze jakby byla taka mozliwosc to bym chetnie do PL wrocila. Na pewno bylo by mi latwiej i co do kosztow i mieszkania... ogolnie ze wsyztkich stron WYGODA. Ale to za duzzo zalatwiania jak dla mnie. Bo bym musiala z moim dom znaleźć i kupić, lekarze, no i odleglosc miedzy nami ktorej ja w przeciwienstwie do ciebie bym nie zniosla. A on to raczej by nie zjeżdzal co miesiac bo to sie malo oplaca- bilety zbyt drogie, takze musze sobie tutaj dac rade mimo stresu, zmeczenia i wsyztskeigo. Bo im dalej tym bardziej sie o wsyztsko martwie, stresuje, czy damy sobie rade, bądź czy JA dam...

• Mamusia
No no coś w tym stylu tej poduszki bym chciała:P
No ja tam wytrzymuję:P może dlatego, że zawsze z chłopakami mogłam się widywać tylko w weekendy , bo tak mi mama kazała:P Znoszę to, bo wiem,że inaczej będzie bieda z nędzą. Tylko on nie jest jeszcze gotowy na to dziecko i wstydzi sie okazywania i mowienia az tak o dziecku , a gdyby był przy mnie częściej, na pewno by sie przełamał.
Love, no lepiej abyś była w Pl, no ale jak się zbytnio nie da to co zrobisz:/ nie stresuj się, zobacz na jaką głęboką wodę zostałaś puszczona a jak sobie fajnie radzisz;D

• Mamusia
No pewei jak si malenstw urodzi to bedzie inaczej.
Kochana ja chyb juz nie mam wyjscia i muszesobie radzicale te mysli czasami ama mnie przerazaja. :/ eh... nie ma co sie rozczlac juz czasu sie nie cofnie chociaz nawet bym tego ni chciala....
A co z PL to zobaczy ie co i jak... bo jesli moja kuzynnka sie zgodzi albo jej mam to bede miala gdzie mieszkac i wracam... bop tutaj si cholernie boje rodzic. przerazza mnie to chociaz to dopiero poczatek.

ide spac kochane :* pa i dobrej nocki dl ciebie i malenstwa 😁

• Mamusia
No w sumie jak nie masz wyjścia to musisz sobie radzić.. ja np. nie wyobrażam sobie być w obcym państwie , bez rodziny i jakiejś koleżanki i to z bliźniakami, ale na pewno dałabyś radę. Jak masz możliwość to wracaj do Pl 🙂 tam lepiej, łatwiej 😁
my też idziemy spać 🙂 dobranoc waszej trojce 😁

• Mamusia
albo powie no wie pani ciąża wymaga od kobiety poświęcenia he he \dziewczyny jest mozliwe w tym tygodniu ciąży czuć ruchy dzidzi bo ja wczoraj leżąc coś poczułam takiego delikatnego no ale oczywiście mój chłop się śmiał z tego ???
a ey macie już ruchy czujecie je??

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Ewci@, tak masz rację, bo wielkoluda nie chcę rodzić:P ja mam 166, i w ogole wszyscy u mnie ponad 166, a moj M ma 188.
A Twoja Zuzia ma rude włoski czy mi się wydaje? ja zawsze chciałam być ruda, bo mam piegi i by to razem pasowało, ale jakoś na blond się farbuje:P
Love, no jak Ty chciałaś na nocną zmianę to ok 😁 ja bym może wytrzymała na nocnej, jak bym cały dzień przespała:P
Ja tam się dziś czuję normalnie, a nawet lepiej od wieczoru hehe:P bo miałam czułe pożegnanie z moim M, bo jedzie zaś do Holandii 😜
Oj.. idę na moj serial:P 'Życie nad rozlewiskiem' kolejna seria długo wyczekiwana:P

nie, nie ma rudych, miała kiedys kruczoczarne, az zazdrosciłą sasiadka, ale z czasem na soncu wypłowiały troche, i ma teraz takie brazowe, moze nie ciemnie, ale... wiesz tu w kapelusiku, mało widac.