Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Eliza2707 napisał(a):
Sylwia wspolczuje z tym wiaderkiem 😉 uwierz mi wolalabym zeby mnie mdlilo niz non stop wymiotowac....a jak sobie pomysle,ze jeszcze co najmniej dwa tygodnie to az mi slabo 🤔 🤔 🤔

Ty masz gdzies z dwa tygodnie a ja mam z 5 😠 nie wiem jak dam radę!! Tym bardziej że tyle roboty czeka!!! 😲
Justynka zazdroszczę że Ciebie omijało i nadal omija! Też bym tak chciała 😉

Justyna odpoczywaj ile się da! My wiemy że przy dziecku to się da wtedy kiedy śpi 😜 A moja siedzi na kolanach i spodobało jej się zrzucanie zabawek na ziemię żebym jej ciągle podnosiła 😁 Cwaniak mały 😁 😁

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
Justyna odpoczywaj ile się da! My wiemy że przy dziecku to się da wtedy kiedy śpi 😜 A moja siedzi na kolanach i spodobało jej się zrzucanie zabawek na ziemię żebym jej ciągle podnosiła 😁 Cwaniak mały 😁 😁

Oj zebys wiedziała Co prawda troche wymuszone to spanie ale co zrobić 😉 Uciekam bo sie zaraz obudzi i będzie 🙂 Pa mamusie, bez wymiotów popoludnia zycze!

• Mamusia
cześć dziewczyny!
Na pocieszenie dla rzygających powiem, że to bardzo dobry znak - macie duuużo hormonów ciążowych dzięki czemu ciąża jest bezpieczniejsza. Taki pozytywik na pocieszenie 😉
A no i ponoć takie masakryczne mdłości to przy dziewczynkach 🙂 Choć wiem, że reguły nie ma 😉

U mnie mięsko w piekarniku ale zapach dolatujący przyprawia mnie o mdłości 😞 Chyba nie zaliczę dzisiejszego obiadu - mam nadzieję, że chłopakom podejdzie.

• Mamusia
Dzisiaj rano stanęłam przed lustrem i szok - brzuch mój wygląda jakbym była co najmniej 2 miesiące do przodu w ciąży. I nie to że jakiś tłuszcz tylko normalnie kształt ciążowego brzuszka!! Koniec obcisłych bluzek bo wstyd jak mnie ktoś zapyta, który to miesiąc 😉

to znowu my 🙂
no mi też juz brzuszek widać ale tez mi dobrze z nim 🙂 bardzo cieszę się ciążą i tak sobie myślę że jak widać mi brzuch to ludzie wiedzą że jest mi dobrze w życiu małżeńskim i doznałam cudu jakim jest drugi dzidziuś 😁 😁 😁 😁 niech po prostu wiedzą że jestem szczęściarą 🙂