Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja coś nie mogłam zasnąc więc stwierdziłam że szkoda tak leżec i pasuje coś zrobic! A mi tak głupio jak piszecie o brzuszkach bo ja to najmłodsza ciążowo z tego towarzystwa jestem i się pochwalic jeszcze nie mogę ☺️ U mnie to raczej wzdęcia na wieczór są 😁
I cieszę się że tak się to wszystko potoczyło w moim życiu, wiem że na początku będzie baaaardzo ciężko ale później będzie niewielka różnica wieku i będa dzieciaczki miały kontakt ze sobą 🙂 Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło 😁

Megan100 napisał(a):
No własnie Niunia ma to swoje plusy 🙂 Początek będzie ciężki,ale potem będzie już z górki.
Dasz sobie napewno radę.
Co do brzuszka to się doczekasz 🙂 zobaczysz, że niedługo będzie już widać

Jakoś mi strasznie jeszcze na brzuszku nie zależy bo nie bede mogła Małej nosic a teraz w tym gipsie to praktycznie cały czas na rękach jest! Ale nie ma się co martwic na zapas, najwyżej ciotki brzuszkowe przypilnują 😁

Eliza2707 napisał(a):
hahaha 😁 😁 😁 no kto wie co sie wydarzy hahaha

Widzę że nie zaprzeczasz 😁 Więc kto wie 🙂 no bo mój to od razu po porodzie mówił że już chce drugie - tak mu się spodobało 🙂 Myślałam że żartuje a tu proszę 😜

Eliza2707 napisał(a):
no nie zaprzeczam 🙂 🙂 🙂 wszystko jest mozliwe,choc jak sobie pomysle o tych mdlosciach to....chyba mi sie odechciewa hahhaha

Do wszystkiego się człowiek przyzwyczai 😜 😁 Ja przed chwilą zjadłam paczkę chipsów 🤔 Tak mi się zachciało strasznie, mam nadzieję że nie bede miec rewolucji 🤢 🤢 Może się przyjmie jak Twoje rzodkiewki 😁

Eliza jak urodzisz dziecko to stwierdzisz że urodzenie dziecka to największy CUD na świecie, uwielbiam o tym sobie wspominac, często nawet z moim wspominamy bo był przy porodzie!! Ja na drugi dzień już mówiłam że mogłabym jeszcze raz rodzic - to jest tak wspaniałe uczucie że się nie da tego opisac!!!!!!!! 🤪 🤪 I strasznie się cieszę że znów to bede mogła przezywac 🙂 🙂 🙂

Co prawda paczka nie duże ale zawsze, no i to trochę takie świństwo ale musiałam tak strasznie mnie naszło 🥴
A poród też na pewno bedziesz dobrze wspominac 🙂 🙂 🙂 i wspomnisz moje słowa że to największy cud na świecie 🙂 A Twój m się pisze na poród rodzinny czy jeszcze nie rozmawialiście o tym??

Eliza2707 napisał(a):
tak on od razu powiedzial,ze chce byc przy porodzie 😁 😁 😁

No to super!!!! 🙂Ja wszystkim polecam poród rodzinny!!!! Widze że Wy już chyba wszystko omówione macie na temat ciąży, porodu itp. chyba bardzo się musicie cieszyc z tej ciąży 🙂