Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dzień dobry 🙂 u mnie humor dzis lepszy, wczoraj mnie dopadła jakaś chyba jesienna depresja.No i prace prawie cały dzień pisałam, dziś też zamierzam ale nie wiem czy się ze wszystkim wyrobię co na dzis zaplanowałam, sprzątanie, zakupy, dziecko, ciasto upiec, sałatkę zrobic i jeszcze pracy trochę napisac 😮 Ufff trochę dużo tego!!!
Ja też ostatnio mam chęci na owoce, tylko u mnie to cytrusy dominują - pomarańcze i mandarynki - podobnie jak w pierwszej ciąży! Dobrze że się sezon zaczął 😜
No a wczoraj [przyszłam mi straszna ochota na adwokat, napiłam sie troszkę bo chcicę miałam nieziemską ☺️ ☺️ No i jak spróbowałam to mi ochota na lody przyszła z adwokatem ale niestety w domu niemiałam a do sklepu nie chciało się jechac. Może dziś kupię na czarną godzinę 😁

• Mamusia
witajcie mamusie!
u nasz dziś też piękna pogoda, skorzystaliśmy, a jakże - milutki spacerek.
wczoraj byliśmy na obiedzie u moich rodziców - hhhmmm pysze gołąbki 🙂. a na deser bomba witaminowa - sałatka z cytrusów. moja mama jakoś zawsze wie na co mamy ochotę.
jutro ostatni dzień zwolnienia i wracam do pracy, już się nawet trochę stęskniłam 🙃.
miłego wieczorku.

• Mamusia
Cześć dziewczyny,
dzisiaj miałam baardzo intensywny dzień na szkoleniu po słabej nocy - Bartek na złość mi chyba się wybudzał 😞 Na szczęście kurs ciekawy i pomimo mdłości umiałam się skupić i jakoś to przetrwać. Kiedy w końcu mi odpuszczą te dolegliwości, no...

Was pewnie już nie ma - dobrej nocy życzę, pa!

• Mamusia
Cześć dziewczyny, te "nowe" i te "stare" 🙂
Fajnie, że nas przybywa.
Ja po weekendzie juz jako tako doszłam do siebie. Dzisiaj w dzień 3-godzinna drzemka postawiła mnie na nogi 😉
Szkoliłam się z fotografii 🙂 Ostatnio rozwijam hobby. Przyszły weekend to wyjazdowy plener - fotografia krajobrazu i architektury. Może dzięki temu nasz drugie dziecko będzie już miało trochę lepsze zdjęcia z wczesnego dzieciństwa niż Bartek 😉

• Mamusia
aaana napisał(a):
hej wszystkie brzuchate!
widać już u Was brzuszki?? bo mój już jakby 5ty miesiąc - nie da się ukryć!!
Dudasia ciekawe hobby!! a młody jeździ z Tobą czy masz go z kim zostawić?

byłam dziś u gin - wszystko ok !!! 🙂 widziałam maluszka! 😁 piękny!!!!!

aaana ja mam taki brzuch że hoho! Niestety tak to jest w drugiej ciąży. Skóra rościagnięta i w ogóle. Jak byłam z Pioterkiem w ciąży brzuszek było widać dopiero po 18 tygodniu, a teraz? Ledwo 14 a brzuch jak w 20 🙂 No nic przecież nic zrobić nie moge 😉
Super ze u ginia wszystko w porządku 🙂

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
też zależy jaką kto ma budowę ciała ;D ja niby jestem chuda ale brzucha prawie nie widać 😁 ale to prawda w drugiej ciązy już wszystko jest rozciągnięte i elastyczne ;p ja sobie na brzuchol jeszcze poczekam ;D

Nio niestety kiedyś było fajnie a teraz hehe No nic trzeba sie przyzwyczaić. Dobrze że chociaż po sobie nie przytyłami mieszcze sie w spodnie bo tak to by była deprecha 🙂

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
no i prawidłowo ;D chociaż czasem dla maleństwa warto przytyć 😁 inni tyją drudzy chudną na to chyba nie ma rady ;p ja zawsze miałam szybko przemianę materii chociaż mam nadzieje ,że w ciązy troche ciałka dostane :P

Dostaniesz, dostaniesz. Ja przez pierwsze 18 tygodni przytyłam tylko 1kg, a potem hoho doszło do 14 hehe 😉 Więc się nie martw, może aż tak dużo nie przytyjesz ale coś na pewno 🙂