Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
🙂 no mam nadz że już ta wiosna na prawdę przyjdzie, już tak fajnie sucho było a tu w weekend dowaliło znowu tego białego g.... 😁 heheh

zmykam na zakupki, potem do was wpadnę chyba że młody znowu przyjdzie ze sterta lekcji hehe bo weekend był mega "naukowy' u nas 😁 😁
dużo słoneczka każdej życzę 🙂

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anett napisał(a):
Witajcie Kobietki 🙂Tysia czekamy na wiesci..co do wiosny laski to w czwartek ma byc nawet 14 st ale juz 11 marca wraca zimny front z nad rosji i zapowiadaja -2 😞a wiec zobaczymy jak to bedzie..

Anecia.. co Ty mówisz 😞 te wieśći o minusowych temperaturach nie dotarły do mnie, ja żyje już tymi powyżej 10 na plusie 🙂

• Mamusia
Kochane przespałam sie, wstałam i już głowa nie boli całe szczęsie 🙂
Ja już też wyciągnełam lżejszy płaszczyk, lżejsze kozaki.
U nas dziś rano było -5 także nie wiem mam nadzieje że zima nie powraca 🤢

Kozinka jak tam po lekarzu?
Tysiu: Wszystko będzie dobrze zobaczysz 😘

A ja wcinam mrożone truskawki 😮 😁
Tysia nie stresuj się Kochana wszystko bedzie dobrze 😉
kozinka super że Mała załapała o co chodzi, daj znac jak po wizycie 😉 ciekawe czy się dowiesz co tam pod serduszkiem nosisz 😁

• Mamusia
Dzien dobry!

Tysia czekam na dobre wiesci!

Kozinka to mala Ci sie budzi w nocy na siku 😮? Przesrane... jak ja nauczysz latac do kibla w nocy to juz jej tak zostanie, moja kolerzanka z 5letnia corka do tej pory tak lata 🤢 🤢 🤢 Ja nakladam Majce pampa na noc ale juz dobrych pare dni budzi sie z suchym i dopiero po chwili leci na kibelek.

U mnie piekne sloneczko ale za to pizdzi jak na Uralu wiec i tak jestem uziemiona i w sumie dobrze, bo nigdzie mi sie nie chce wychodzic i nikogo ogladac.

Ja mam wielki apetyt, na wszystko... z wyjatkiem lodow 😁 😁 😁

• Mamusia
wróciłammmmm 🤪 🤪 i kamień spadł mi z serca ktg nie wykazało żadnych skurczy ani twardego brzucha ciocia mówi ,że to może przez powiększającą się macicę albo ten katar co miałam i kaszel to mi się zaczął brzusio naciągać. ulżyło mi bo mega się zestresowałam dużo odpoczywać i nawet nie kazała mi nic na niego brać bo skurczów brak za to Adaś fikał jak szalony jezu nie wiecie jak się cieszę! dużo odpoczynku i mam nadzieje ,że brzusio zmięknie :P dziękuje za wsparcie 😘 😘 jesteście kochane 😘 😘 😘