Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dodzwoniłam się do gina, 4D mam jutro na 15:15 więc pooglądam moją miłość 🙂 🙂 🙂 ale nie że gino moja miłośc tylko Pola 😁

I powiedział, ze jutro moge spoko glukoze powtórzyć i moge popić woda delikatnie po wypiciu ale w ukryciu przed pigułami hahaha, co by nie zwymiotować znowu 😁

• Mamusia
Maja to koniecznie foteczkę wklej 🙂
Justyna to masz dobrze kurcze tak mało Ci już zostało 🙂 daj znać co tam po wizycie.
Dorota, kurcze gratki że tyle stron udało Ci się nadrobić, ja to czasem po jednym dniu nie daję rady 😁 faktycznie piszemy jak szalone 😁
Ania ta reakcja to na pewno jeszcze przez stres, kurcze, mało Ci one tam do pieca dołożyły? a co do słów dupa itp.to dzieciom nie trzeba dwa razy powtarzać 🙂 akurat tego typu słownictwo wsiąka w nie jak w gąbkę 😉 hihi ciekawe czemu akurat takie słowa? 🙂
Wiola ja się pakuję i jadę do Ciebie 🙂 🙂 już masz 25 stopni 🤪 🤪 pozazdrościć 🙂

co do picia kawy to ja raz na dwa dni sobie pozwalam ale tylko sypaną bo rozpuszczalska to sama chemia.

• Mamusia
Wrocilam wlasnie ze sparecku, a wlasciwie moge to nazwac kulaniem sie 😁 😁 Jak ide to sie chyba juz kiwam na lewo i prawo - jak stara babcia z lumbago 😁 😁 😁

Ja tez nie odmawiam sobie kawki. Nie bym pila ja codziennie, ale tak co drugi dzien, taka swiazutka w kawiarni sobie strzele... 🙂 NIe sadze tez, ze robie szkode nia mojemu Klopsikowi. Zreszta polozne tu mowia, ze jedna na dzien jest ok. 🤔
Majka jak ja bym miala gdzie ubranka Dominika schowac to juz dawno by lezaly i czekaly na niego wyprane. Nie sadze by sie zakurzyly w szafie - poza tym jedna rzecz z glowy 😉 😉

Kozinka moim zdaniem masz na te baby reakcje nerwowa. 😞 😞 Uwazaj na siebie kochana. Nie mozesz tak zyc w stresie... Najlepiej bys gdzies wybyla na caly dzien i odpoczela od domowych klimatow... 🥴

• Mamusia
hej
jestem majówką ale coś mam wrażenie że mogę być jednak czerwcówką - termin niby na 25-29 maja...zobaczymy
któraś z Was pytała o kawę - moja gin mówiła ze nie ma przeciwskazań i ja piję codziennie 1 (czasem 2) z expresu z kapsułek (po rozpuszczalnej brzuch mnie bolał) w poprzedniej ciąży też piłam i było ok.

• Mamusia
Też sie czaje na baleriny, ale sie wstrzymam do 'po weekendu' bo ma byc chłodny ..

Co do kawy, ja ze dwie na tydzien wypije, ale z mlekiem.. zawsze pijałam czarna sypana bez mleka i cukru..

Ja się czaję na meliski z allegro, w zeszłym roku kupilam dwie pary i są super 🙂
http://allegro.pl/balerinki-meliski-39-6-orange-gq901-4-i2225023327.html
http://allegro.pl/399-baleriny-baletki-meliski-roz-39-i2170600816.html
http://allegro.pl/meliski-gumowe-rozowe-pudrowe-ba074-39-naomisklep-i2230547406.html
http://allegro.pl/11333-meliski-balerinki-kwiatek-hit-lata-fuksja-39-i2222535215.html
http://allegro.pl/a1-balerinki-meliski-lakierki-pudrowy-roz-39-i2223870087.html

takie wiosenno-letnie i wesołe 🙂
Na pewno upoluje ze dwie pary, ale tyle ich jest, takie super kolorki 🙂

• Mamusia
aaana napisał(a):
hej
jestem majówką ale coś mam wrażenie że mogę być jednak czerwcówką - termin niby na 25-29 maja...zobaczymy
któraś z Was pytała o kawę - moja gin mówiła ze nie ma przeciwskazań i ja piję codziennie 1 (czasem 2) z expresu z kapsułek (po rozpuszczalnej brzuch mnie bolał) w poprzedniej ciąży też piłam i było ok.

ja myśle, że moja mała mnie w lipcu zaskoczy, bo pierwszy termin miałam 3 lipca.. ale tu w Czerwcowych dziewczynach jest bardzo miło 🙂

WItam serdecznie 😘

• Mamusia
No to ja powinnam chyba na majowkach siedziec bo termin mam na 1go czerwca. 😜 😜
Witamy mamuske.
Ja chyba jednak nie bede kupowac zadnych w tym roku, bo mam ich 4 pary. Niektore kupowalam na koniec sezonu ( przeceny) wiec prawie w ogole nie noszone... 🤪

• Mamusia
aaana napisał(a):
hej

hello no to witaj w czerwcu 🙂 🙂 pisałam do Cię na priv już jakiś czas temu i nawet nie pamiętam już co 🙂 🙂
daj cynk jak będziesz miała czas i ochotę zjechać do centrum na kawkę 🙂

• Mamusia
heh Maja Ty to w ogóle masz szczęście do zakupów na allegro, płaszczyk ci doszedł, sukienkę też kupiłaś, a jak czytałam opinie w obu tych przypadkach to ludzie utyskiwali jak wejdzie no i ci co sukienkę kupowałaś nawet konto mają już zawieszone....także fuksiara z Ciebie 🙂

• Mamusia
Kocik napisał(a):
heh Maja Ty to w ogóle masz szczęście do zakupów na allegro, płaszczyk ci doszedł, sukienkę też kupiłaś, a jak czytałam opinie w obu tych przypadkach to ludzie utyskiwali jak wejdzie no i ci co sukienkę kupowałaś nawet konto mają już zawieszone....także fuksiara z Ciebie 🙂

haha, to rzeczywiście miałam fart 🙂

• Mamusia
Kochane wruciłam od lekarza, wszystko z małym w porządku, termin z USG tydzień do przodu czyli 20 maja, Synus waży 1,728 kg 🙂 już się obrucił główką w dół, zaraz chyba ide się myć i szybciej dziś położyć bo strasznie spiąca jestem chodze zakrecona chyba przez ta zmiane czasu

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Kochane wruciłam od lekarza, wszystko z małym w porządku, termin z USG tydzień do przodu czyli 20 maja, Synus waży 1,728 kg 🙂 już się obrucił główką w dół, zaraz chyba ide się myć i szybciej dziś położyć bo strasznie spiąca jestem chodze zakrecona chyba przez ta zmiane czasu

super wieści 😘 😘

• Mamusia
oj dziewczyny jak ja lubie kawke ale od kąd biore ten fenoterol i isoptin to odstawiłam posłuchałam naszej Sandry bo jeszcze serce by mi staneło 🤢 przyszla dzis kolderka i podusia jej jaka delikatna i cudowna polecam na 1000%..no i dzwonili dzisiaj ze wózeczek juz czeka na odbiór 🤪 🤪
bylam dzis z córcią na pizzy bo wreszcie znalazła dla mnie czas 🥴
Emi super ze z dzidziem wszystko ok..moja kumpela tez dzis miala wizyte i maly siedzi na dupce nie chce sie odwrocic skubany i lekarka jej powiedziala ze daje mu 3 tyg na odwrocenie sie a jak nie to cesarka ...

• Mamusia
Emi super wieści 🙂

Aneta podaj jeszcze raz link do tej kołderki, jak możesz, bo teraz się nie dokopię..
Ja tez wtryniłam pol godziny temu pizze z mężem, ale teraz dziób na kłódke, bo rano na tą okropną glukozę śmigam ..

Ja się czaję na wózek Navington Cadet 3w1, kumpela ogladala mówi, ze supcio, w necie prezentuje sie ładnie, obejrze go w sobote na shoppingu 🙂

• Mamusia
Laski jakie wy bierzecie witaminy? Bo ja brałam Falvit Mama, dzis mam ostatnia tabletke i tak mysle ze na te ostatnie 2 miesiace kupie jakies lepsze tylko nie wiem jakie 🤢

Kawe to ja pije Inke bądź capucino

Maju: Mi się podoba NAVINGTON NA RAMIE CARWEL