Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
emi-rose napisał(a):
Włosy zafarbowane ale męczarnia ufff, teraz jeszzcze brwi trzeba zrobic i mozna na porodówke hhehe 🙂

ja swoje też musze wyregulować bo normalnie zarosłam mam takie kłaczory ,że szok 😁

Tak jak ja 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Kocik napisał(a):
Wiolka napisał(a):
Lece na lotnisko po mojego mezola!Podjarana jestem jak piernik 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Do napisania!! 😘 😘 😘

szał ciał 🙂 super 🤪 🤪 🤪
gdybyś nie była już w ciąży to z tego witania na pewno cosik by wyszło 🙂 🙂 🙂

Akurat z zeszlego witania wyszla Viki 😁 😁 😁 😁

Podczytuje was troche jak moge 😉

• Mamusia
wizyta zaliczona 😉 klusek waży prawie 2700 🙂 nogi długaśne, szyjka dłuuuga 3-3,5 cm 🙂 hehe lekarz mówi że jak na razie nie widać oznak coby szybciej miał wyjść na świat, aczkolwiek powiedział że przy drugiej ciąży długo może nie być żadnych oznak a tu nagle sru i poleci 🙂 🙂 🙂 także bardzo bym chciała 🙂 mógłby zrobić mamusi prezent na dzień mamy 🙂
wszystkie wyniki wyśmienite więc ciąża ekstra się rozwija 😉

• Mamusia
poczytalam Was 🙂
Kasia dobrze ze z nogą lepiej 🙂
Wiola ja przez pesser nawet sie przywitac nie mogę dobrze ze Ty chociaz jestes sprawna 🙂
ja sobie siedzę i odpoczywam a Adam sprzata wpadl w wir cale mieszkanie leci kazde pomieszczenie i zakamarek BRAKOWAŁO MI TEGO 🙂az mi glupio tak siedziec 😁

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
ale ja do nich nie mam cierpliwości... prawa ok ale lewą wyrwać to się zmęcze jak świnia 🤨

ja nie umiem sama wyrwac bo zawsze krzywo to zrobie chodze do kosmetyczki, henne tez tylko u kosmetyczki robie bo jak sama robie to zazwyczaj wychodzi bordowa 😮

• Mamusia
Anett napisał(a):
poczytalam Was 🙂
Kasia dobrze ze z nogą lepiej 🙂
Wiola ja przez pesser nawet sie przywitac nie mogę dobrze ze Ty chociaz jestes sprawna 🙂
ja sobie siedzę i odpoczywam a Adam sprzata wpadl w wir cale mieszkanie leci kazde pomieszczenie i zakamarek BRAKOWAŁO MI TEGO 🙂az mi glupio tak siedziec 😁

Kochana ty teraz siedz i odpoczywaj. Adamowi tez pewnie brakowalo domu i cieszy sie ze moze robic co chce i swojej zonie kochanej pomoc. Ciesze sie razem z wami ze w koncu razem jestescie 🙂 Tak dlugo czekaliscie na ten dzien?
A mam pytanie Adam juz calkiem na wolnosc wyszedl? Mam nadzieje ze tak.

• Mamusia
Podtrzymuję słowa dziewczyn - Aneta odpoczywaj 🙂

Byłam na powolnym spacerku z psem , jakoś doczłapałam powoli,
powiesiłam parę ogłoszeń w sprawie kupna działki rekreacyjnej...
może ktoś się odezwie.
Dzisiaj niespodziewanie odwiedził Nas Teściu, i nie uwierzycie -
powiedział ,że się dołoży do wózka 🤪 🤪 🤪 włosy mi aż stanęły na głowie 😁 😁 😁 😁 ale powiedział to po tym jak mu ponarzekałam,jak to ciężko i wogóle 😜
ale ze mnie spryciula nie ???? 😎 😎 😎 😎

• Mamusia
hahah Wiola no to nieźle się witaliście 😉 owocnie 😉
Aneta poczekaj wasza kolej na witanie przyjdzie 🙂 cobyście od razu nie zmajstrowali kolejnego potomstwa 😁 😁 😁 😁
a poza tym to korzystaj kochana i wypoczywaj 😉 dużo nerwów już przeszłaś i się już narobiłaś , teraz nogi do góry 🙂
lekarz powiedział że klusek jest w normie także wygląda na to że jakiś mega bigi nie jest 🙂 następna wizyta już za dwa tyg 🙂

• Mamusia
Emi dobrze, ze mi o hennej przypomnialas bo musze sobie kupic, niestety brwii mam tak jasniutkie ze jak niepociagne kredka to ich nie widac a w szpitalu raczej mi sie nie bedzie chcialo.

Aneta jeszcze sie nie przywitalam bo mloda nie spi a wyglada na to ze my zasniemy przed nia 😁 😉

• Mamusia
Chamowa, bo w koncu 5 miesiecy przepracowane...
ale stwierdzilam, ze mam w tyllu i na sile nie bede pracowac... choc 1200zl to nie malo... ale srac na nich 😞 bym musiala pracowac do 31.06.... a to prawie 2 miesiace....

2012...\\

Nadia zasnela na Darku o 18 30... 😮

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Emi dobrze, ze mi o hennej przypomnialas bo musze sobie kupic, niestety brwii mam tak jasniutkie ze jak niepociagne kredka to ich nie widac a w szpitalu raczej mi sie nie bedzie chcialo.

Aneta jeszcze sie nie przywitalam bo mloda nie spi a wyglada na to ze my zasniemy przed nia 😁 😉

Wiolka - jak się bedziecie tak witać to dorobicie się drużyny piłkarskiej 🤪

Też muszę sobie zrobic henne przed szpitalem , chociaz tyle, no i włosy ,żeby jako tako wyglądać 🤢 🤢 🤢