Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Biedna nasza Kozinka, mam nadzieje, że malutka juz się urodzi i będzie po bólach..

Ja juz piję piaty dzień siemię lniane i troszke lepiej z ta zgagą.. bo juz mialam przed snem takie palenie, ze zasnąć się nie dało.. koszmar ta zgaga!!

ja jutro wyjątkowo pobudka przed 7.. 😮 bo na 7:30 na wymaz jade ... fuuj, dam rade 😮

spokojnej nocki brzuszki, choc atmosfera generalnie nerwowa.
Buziaki

• Mamusia
oż ja pier....Ania toć to jakaś paranoja z tym szpitalem!!!!!! kuźwa do tego teraz to krwawienie.....mam nadz że teraz Cię już zostawią bo normalnie nie wierzę w to co się tam u Ciebie dzieje 😠 😠

u Midorady na razie cisza więc albo jest akcja albo cc no ale trza czekać
Aneta, super że już śmigasz po zakupach 🙂
Emi no może faktycznie już tuż tuż 🙂
Maja to żadne fuj po prostu wkłada Ci patyczek i pogmera i po sprawie 🙂 zero stresa 🙂

my skończyliśmy tapetować dlatego o tej godz jeszcze tu siedzę, także jutro dowiercenie listew bo po nocy nie będziemy już hałasować 🙂

zmykam do wyra.....oby naszej Ani już ulżyli bo się biedulka chyba najbardziej z nas nacierpi..... 🤨 🤨

• Mamusia
Czesc laseczki :-)
zebrane sily na dzisiejszy dzien znow pelen emocji? bylam przerazona czytajac wczoraj o sytuacji Ani ze szpitalem... mam nadzieje za Anuska zdazylas do szpitala i wszystko dobrze. Kocik -jak bedziesz miala info od Dorotki, daj nam znac. A Emi w koncu pojechala do szpitala ? Ktoras jeszce z szanownym mamus szykuje sie na dzis? ;-)
trzymam mocno kciuki za wszystkie.

u mnie dzis wielkie prasowanie na 3 zelazka :-) musimy pogonic z przygotowaniami bo mala nas zaskoczy na pudlach i przemeblowaniach.

buziaki

• Mamusia
cześć wam 🙂

Czarna ubiegłaś mnie o kilka minut hihihi 🙂 właśnie chciałam napisać to samo.....ale w takim szoku jestem że dopiero kompa odpaliłam 😁 😁 😁 😁 😁

co to za przedpotopowy sprzęt .......

• Mamusia
Kocik napisał(a):
cześć wam 🙂

Czarna ubiegłaś mnie o kilka minut hihihi 🙂 właśnie chciałam napisać to samo.....ale w takim szoku jestem że dopiero kompa odpaliłam 😁 😁 😁 😁 😁

co to za przedpotopowy sprzęt .......

Też jestem w szoku 🙂 Pisała ze nawet nie zdążyła się przebrać 🙂
No i chyba będzie Adaś 🙂 Mąż Ani jeszcze nic nie wie bo śpi po nocce , będzie miał niespodziankę 😉

• Mamusia
taaak dokładnie....ja jej mówiłam że zanim mu powie to niech chłopak usiądzie bo padnie na miejscu.....normalnie wiadomość... 🤪 🤪 🤪
ale chociaż miała łatwy poród, szybki bez pęknięcia. jak na takiego dużego chłopaka to super 🙂 chociaż tak jej lepiej było bo tak się biedna męczyła....
oczywiście wszystkie pozdrawia

tak samo jak nasza Midorada też wszystkie pozdrawia i kolejna biedulka nadal na wywołaniu....

emocji ciąg dalszy....

hahah Ania się śmieje że mam się szykować bo miałam termin na dzień po niej 🙂 tyle że u mnie kompletna cisza .....także pewnie mój wyjdzie o terminie. aczkolwiek takie emocje jakie tu mamy to może coś przyspieszą 🙂