Skocz do zawartości

Sierpnióweczki :) | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Maiha- zrob zdjecie w sukience a my Ci powiemy, ze na pewno dobrze wygladasz !
My z Ella duzo jezdzilismy od malego, wiec ona ogolnie podroznik , no i jak miala 10 mcy to poleciala ze mna do Polski, wiec ja tez ogolnie jestem zwolennikiem aktywnych rodzicow z dziecmi. Nie wspominajac campingow w lecie i wspinaczek(ale nie jakichs stromych...) z Ella na plecach. Ale wiecie, z dwojka moze byc gorzej 😉 A same zreszta zobaczycie co wam bedzie pasowac i tyle.
Gdyby moja tesciowa mogla sie zajac dziecmi, to super, ale pracuje wiec nie ma jak. A przedszkola sa drogie i nie wiem czy by mi mojej pensji starczylo na oplacenie dwoch dzieci w przedszkolu, nawet u babci ze znizka 😞

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Superbaba, baby shower musi byc, jak chca Ci zrobic, przeciez nie musisz sie przy tym wysilac 😉
Ja wlasnie sie zorientowalam, ze 6tego mialam isc na baby shower kolezanki i przegapilam kompletnie, az mi glupio....a dzis widze zdjecia na fb z imprezy. Zonk.... ☺️

• Mamusia
Cześć Brzuszki! 😉

Wpadłam na chwilę i nie zdążyłam jeszcze wszystkiego nadrobić, a dawno mnie nie było bo ubiegły tydzień spędzałam trochę u rodziców i częściowo u teściów (bo mieszkają niedaleko siebie) a dziś też jeszcze u rodziców jestem choć miałam być już u siebie ale wczoraj w połowie drogi do domku musieliśmy się wrócić no i już zostaliśmy na noc a ja zostałam na dłużej gdyż na razie nie mam czym jechać ponieważ jedno autko mamy w naprawie.
A Antoś coraz bardziej ruchliwy choć bywają dni że praktycznie go nie czuję.
Potem Was poczytam jeśli się uda bo tutaj ten internet coś słabo chodzi.
Pozdrawiam 🙂

• Mamusia
Z racji tego że dzisiaj mam wolne to zajęłam się segregacją ubrań zimowych i praniem rzeczy Juniora i z deka się przeraziłam, bo po przegrupowaniu na kolory wyszło mi siedem prań 😮 A jak było w szufladach to jakoś mało mi się wydawało, poza tym paka 40sztuk jest w drodze jeszcze 🙃

• Mamusia
4nula to czatuj na okazję, moze trafis zjakiś tani materiał i sobei uszyjesz ładną pościel ja mam 3 pościele po siostrzeńcach 2 niebieskie i jedną białą w słonie różowa od nadii sie nie nadaje bo juz pisąłam ze sie zrobiły okropne;/ a osłonkę na szczebelki Nadia ma w swoim łózku 🙂 jakbym wam pokazął jakie jej kupiłam łóżko to pewnie byście mnie wyśmiały i penwie pomyslałay ze jestem nie powazna 2 latce takie łózko kupowac ale sprawdziło sie Nadia w nim śpi i nie obija sie o metal:P

• Mamusia
Magdaluke pewnie masz rację i będzie mi ciężko małego zostawić 🙂 boję się bardziej co to będzie jak będę musiała iść do pracy... planuję tak po 8 miesiącach po porodzie i obawiam się czy nie będzie mi ciężko i czy nie będę tego momentu odwlekać w nieskończoność 😉

Damianek się cały czas przewala w brzuszku 🙂

• Mamusia
No wlasnie jednak maz namawia na te paseczki cappucino, a ja juz zglupialam:P
Pokaz Maiha to lozeczko!!!! Ciekawosc mnie zezre...

Jak ludki wyjda z ogladania mieszkania to sobie pomidorowke od mamy odgrzeje, bo juz glodna...a Helenka dzis tak bulgoce mi w brzuchu 🙂 Wlasnie zrobilam mega zakupy u Justinex - gaziki, waciki, butelki, smoczki, mase pieluch (wiem ze sie przydaja)...i zawal ile wyszlo:P

• Mamusia
łózko kupiłą te:P mieliśmy cięzko je przywieźć bo nam do bagaznika nie chciało wejść i musieliśmy z otwartym bagażnikeim jechać bo ejscze materac kupiliśmy i zamiast 30 minut drogą expresową jechać to zadupiami jechaliśmy do domu bo nie wolno ptzrze autstade i expresówke z otwartum bagaznmiekiem jechac ale mam łózko dla NAdii 😁 myślę ż eposłuży jej bardzo długo:P

http://allegro.pl/12-taniej-ikea-meldal-lozko-loze-sofa-rama-z-dnem-i2171631091.html

• Mamusia
Wlasnie ludki wyszly..cholera podobalo im sie bardzo i az sie boje, ze kupia a my na banicji bedziemy do porodu!Aaaa! No nic..jak bedzie kupiec to sprzedajemy, bo ciezko ostatnio idzie:/

Strzauka - bo ta Justinex ma duzo fajnych rzeczy 🙂

Co do rozka i poscieli to maz mi nie podaruje i musza byc paseczki..haha 🙂

• Mamusia
superbbao czekoladowe paseczki sa słodkie 🙂
i trzymam kciuki żbey się meiskzanie sprzedało

a łóżko Nadii to takie normalnych wymiarów ja się tam mieszcze spokojnie:P wieć musi jej do 18-tki posłużyc hehe

• Mamusia
Jak dla mnie napewno bedzie zadowolona z lozeczka...bardzo ladne!
No jakies paseczki beda, bo maz nie popusci:P Narazie rozek kupuje, potem dokupie do tego posciel..bo chyba nie biore kompletu calego...

Zjadlam i znow leze...ale ta szarlotka na cieplo z lodami znow za mna chodzi, wiec chyba zaraz sobie zapodam:P

• Mamusia
superbabo łóżeczko już mamy w domu od jakiegoś czasu ale bałąm sie ze ANdia sie bedzie obijac i nie dawąłam jej spać do niego ale od miesiąca śi w nim sama i jest zadowolona i wyspana 🙂

co do pościeli ja mam 90x120 ona jest wielkości łózeczka wiec sie nie zwija i przy niej zostane 🙂 do dzisiaj zcasem Andie nią przykrywam i ejscze ma miejsca sporo 🙂