Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ilka, ja grillowałam... NA PATELNI! Normalnie ta kiełbaska z grilla tak za mną chodzi, i karkówka. MNIAM! 🙂 Narazie muszę się zadowolić tym co mam 🙂 Ale cieszę się, że wraz z przyjściem wiosny na talerzu robi się coraz bardziej kolorowo 🙂 Ja zrobiłam sobie kanapeczki, na jednej pomidor, na drugiej ogórek, a trzecia z rzodkiewką 🙂 Od razu robi się przyjemniej...
Aniu, czekam na informację o siusiaczkach. Mój to mały bezwstydnik, od razu pokazuje co ma między nogami. W środę byłam u lekarza, zdążył pokazać się na ekranie i pierwsze ujęcie z rozłożonymi nogami!

Zapraszam na obejrzenie moich aukcji.
Wystawiałam koszule do karmienie, które użyłam tylko w szpitalu.
Ubrania moje i po synku.
Dodatkowo ciekawe bajeczki z tych które syn ma zdublowane.
Aukcje od 4,99 Zapraszam!!!
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=17480357

Może jakaś Mamusia z Brzuszka skorzysta 🙂 🙂

• Mamusia
Witam brzucholki 🙂

Ja dzisiaj najpierw wstałam na nowy o 7:30 wypiłam gorącą herbatę coś mam nos zatkany i taką suszę w górnej parti gardła oby tylko nic mnie nie łapało 🤔 no i wypiłam herbatę i koło 11 położyłam się spać i wstałam teraz 🤪

U nas ładnie ale czy ciepło to nie wiem jeszcze bo nigdzie nie byłam 🙂

Ja moją córę to czuję nisko ale kilka razy zdarzyło mi się czyć tak powyzej pępka.

Dziewczyny znowu mi brzuch twardnieje wieczorami i boli przy tym 😞 dwa dni z rzędu musiałam wziąć ospę wczoraj to wracałam od mamy i tak mnie ciągnął brzuch ze hohohoh

Tośka Jasiek naprawdę kochany zdjęcie rewela ) ja w piatek idę na 3D 🤪

Kinia to jeszscze się okaże że córę upragnioną mieć bedziecie 🤪

idę ise myć i coś zjeść )

• Mamusia
Hej!

A mnie dzisiaj boli lewa strona twarzy nad szczęką, nie wiem czy to od tego zęba z ropą czy może od czego innego 🥴 Już bym chciała go wyrwać i mieć święty spokój!
Ja czekam na obiadek, mąż dzisiaj robi. Gyros z ryżem i surówką.
Franek od wczoraj jest u dziadków, po południu po niego jedziemy. Ojejku jak to miło sobie odpocząc w niedzielę przed tv i polenić się na kanapie 😁 😁 😁
Kasialeczek kuruj się żeby Cię jakieś dziadostwo nie złapało!
Tosia idź na spacerek, taka piękna pogoda 🙂

• Mamusia
hej lipcóweczki 🙂, miałam odezwac się po wizycie u gina, a to już trochę czasu minęło od 15 marca, co najważniejsze z dzidzią wszystko dobrze 🙂, mam zdjęcie 4d-i zaraz oprawiłam je w ramkę 🙂, wyniki z krwi i moczu ok, teraz mam tylko mocz do zrobienia, no ale płci nadal nie znam, a tak ładnie było wszystko widac, jedna nóżka, druga nóżka, a między niestety nie, wstydzioszek 🙂, oczywiście nie jestem w stanie nadrobic czytania Waszych wpisów,ale cos tam poczytałam, no i zdjęcie stópek mnie zaciekawiło, dużo o tym piszecie, ale nie mogłam go znaleśc 😞, no i o tych ubraneczkach piszecie, ja normalnie się rozpływam, uwielbiam te maleńkie śpioszki, bluzeczki, sukieneczki 🙂 pozdrawiam

• Mamusia
Właśnie się dowiedziałam, ze trwają Miedzynarodowe Dni Teatru i można za darmo wybrać się na różne spektakle. Przesyłam Wam info, niestety dotyczy tylko kilku województw: łódź, mazowieckie, wielkopolskie, śląskie. Może któraś chętna i skorzysta.
http://www.dotknij-teatru.pl/wydarzenie/

• Mamusia
A jednak udało mi się jeszcze dzisiaj zaglądnąć 🙂

U Nas weekend minął bardzo rodzinnie, całymi dniami na polku bo taka piękna pogoda była że aż grzechem byłoby siedzieć w domu 😉

Jutro rano idę na badania, Mama ma wpaść więc dzisiaj zrobiłam sobie obiad na jutro, ogarnęłam trochę kuchnię i wysprzątałam łazienkę 🙂 🙂 Przez weekend jakoś szkoda czasu mi było, zwłaszcza że ostatnie dni z Mężulem.. teraz od nowa praca, praca i jeszcze raz praca.

Ania no ładne masz pobudki w środku nocy 🤪 😁
Czekamy z niecierpliwością na jutrzejsze wieści, co tam u Ciebie siedzi 😉

Tosia ale się uśmiałam z Twojego połączenia.. arbuz i sok z kapusty 😁 😁 😁 😁

Kasialeczek faktycznie zołza z Ciebie 😉 Ale chyba każda z Nas ma choć odrobinę zołzy w sobie 😁 😁
I nie daj się jakiemuś choróbsku! 😘

Ilka My grillowaliśmy piątek, sobota, niedziela 😁

Karola fajnie że odsapnęłaś troszkę, a i pewnie Franio zadowolony że pobył z Dziadkami 🙂 🙂