Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny czytalam ktoras pyt o magnez ja biore i jest bardzo dobry chelamag z olimpu polecam za 60 tabl okolo 21 zl
a tak wogole mmam pytanko i potrzebuje pomocy 😁 zrobil mi sie pajaczek- peklo naczynko na lewym udzie od wewnatrz i macie moze jakies dobre sprawdzone kremy??? muszer cos zakupic bo masakra a na poczatek to zawsze cos 😁 pozdrawiam

• Mamusia
Też mi się robią pajączki na udach 🙂 Kurcze,może jakimś kremem na pękające naczynka? Chociaż pewnie do twarzy tylko takie są (nie znam się, nigdy nie używałam) 🙂 Zawsze można poślady kremem do twarzy machnąć, a coooooo 🙂
Ania, to możesz się chwalić, bo ostatnio dziewczyny go uwielbiają 😁 U mnie w mieście chyba nie ma zdolnych ludzi 😁

• Mamusia
pajączki, jak ładnie o nich mówicie, bo ja po wewnętrznej stronie uda obok kolana to mam prawdziwą tarantulę, wygląda jak krwiak, takie popękane czerwone żyły, a pod tym mam żylaka, takiego wyczuwalnego pod palcami 😞
nie wiem czy można smarowac, przed ciążą też pękały i smarowanie nic nie dawało, tylko że wtedy to miałam pojedyncze niteczki

• Mamusia
Na dziś zaplanowałam depilację nóg...i myślałam że już nie dam rady 🙃 Przed ciążą używałam tylko depilatora, po I trym. zrezygnowałam i zaczęłam używać jednorazowych maszynek do golenia i dzisiaj myślałam że już nie sięgnę połowy nogi 😁 😁

• Mamusia
Witam wieczorkiem 🙂

Moje Chłopaki już śpią także zaglądam do Was 🙂

Ula no ciężka sprawa z imieniem, wszystko byłoby fajnie gdyby nie te głupie skojarzenia.. ale ja nie umiem się ich pozbyć 😜
U Nas nadal cisza na temat imienia, dziewczynce na pewno dalibyśmy Lenka i problem z głowy a dla chłopca... Ostatnio przyszedł mi do głowy OLIWIER, co prawda wolałabym Kubusia ale Mężul całkowicie na NIE a Oliwier jest do zastanowienia, tylko głupio kojarzy mi się z Janiakiem jakoś Go nie lubię 😜
A Wam jak się podoba imię OLIWIER????

Ania przykro mi że brzuszek nie uspokoił się, mam nadzieję że do jutra przejdzie 😘

Ja pajączków nie mam ale mam rozstępy na piersiach, co prawda jeszcze po Nikosiu, nowych się nie dorobiłam i oby tak zostało 😁 😁

• Mamusia
Ilka też właśnie wydawało mi się że któraś już wybrała to imię 🙂

Dziewczyny właśnie obejrzałam okropny filmik, jakie są wredne matki na świecie.. a właściwie to nawet nie zasługuje na miano matki mimo że urodziła 😠
Drastyczny, ale jakby któraś chciała zobaczyć http://kwejk.pl/obrazek/1155197

• Mamusia
filmik - masakra.

co do imienia tak ja wybralam tzn wybralismy dla naszego chlopca tylko wersja Oliver 😁 mi sie baardzo podoba nawet w wersji Olivier 😁

a co do rozstepow to jeszce nie mam ale tez pajaczek mnie wkurza jest nie wielki wiec moze jakis krem zadziala wiem ze po ciazy ale to przy duzych tylko laser albo chirurgia :/

dobrej nocki papa 😁

• Mamusia
Dobry wieczór
A co jest w tym filmiku? Bo nie chcę włączać bo Franek śpi obok i nie chcę go budzić...
Ilka w szoku jestem, jak można przez 6 m-cy nie zauważyć że jest się w ciąży? A ruchów nie czuła? Dziwne to jakieś...
Ja pajączków,żylaków nie mam, za to rozstępy-całe multum 😠 😠
Widzę, że nie tylko my mamy problem z imieniem (bo Kacper ostatnio nam już nie podchodzi) i wiecie jakie imię wynalazłam???
KASJAN!
Bardzo mi się podoba, a mój mąż kojarzy to imię z kasjerem i mówi kategorycznie NIE!
On by chciał Karola, ale ja jestem Karolina i trochę to moim zdaniem nie pasuje,poza tym nie podoba mi się to imię.
Kinia Oliwier nawet ładnie,my też braliśmy to imię pod uwagę.
Powiedźcie mi co sądzicie o tym imieniu Kasjan? Bo teściom i moim rodzicom się nie podoba, wszyscy pytają a co to za jakieś dziwne imię?

• Mamusia
Mojego przyszlego szwagra siostrzeciec ma na imie Kasjan. Oni mieszkaja w Szwecji a maluch jest uroczy. Ale ja zawsze jak zapomne jak on ma na imie to kojarzę sobie go z "kasa" i imie samo wpada do glowy. Ale imie ogolnie fajne inne takie

• Mamusia
Hejka...
Ania odpoczywaj i trzymam kciukasy &&& żeby było bez spzitala...

Kinia filmik okropny tą matkę bym zatukła gołymi rękami!!! Tragedia...

Karola mi się nie podoba Kasjan ale jest to zwiazane z tym ze znam chłopaka o tym imieniu i kojarzy mi się tylko z przestępczością, narkotykami i lewymi interesami....

Dziewczyny ja od kilku dni zmagam się z mega zgagą już nic nie pomaga aż móie do męża że mam nadzieję ze to Kajce rosną włosy bo inaczej się załamie 🤢 🤢 🤢

Wiecie ja pajączków nie widziałam ale taki celulit mi wyskoczył że masakra... wyglądam jak gąbka bleee feee nigdy nei miałam pięknej i jędrnej skóry na udach ale teraz naprawdę wstyd... a wcale nie przytyłam na udach... cóż licze że po ciąży odejdzie 😮

uciekam do wyrka spać a rano mężul jedzie po truskawki 🙃 bo mam ochotę mam nadzieję ze będą na imbrmowskim (Krakuski będą wiedzieć ze to plac) aaaa zapomniałam napisać ze teść zrobił mi niespodziankę i przywiózł mi do domku piękne konwalie i ślicznie pachnący bez uwielbiam jego zapach.... taką swieżością teraz pachnie mrauuuuuu 😁

• Mamusia
Hej brzusie 🙂 dzisiaj dla odmiany nie śpię od 5.30 🙂
brzuchol na razie ok, wczoraj o tej porze już dwa razy twardniał,
leżę i nasłuchuję, zobaczymy co będzie w ciągu dnia,
myślicie że intensywne ruchy małej też mogą pobudzac macicę? bo do tego wszystkiego wczoraj dała popis na całego 🙂
teraz też zaczyna 🙂

pogoda póki co zapowiada się ładnie, słonko świeci, ale chyba chłodno

• Mamusia
Ania, Ty to z tymi porami jesteś nie do przebicia, witam się i ja 😘 Standardowo po 9 😁
Mogę się pochwalić!!! Wczoraj w KSW walczyła dziewczyna z Płocka i wygrała walkę 😁 Oczywiście na Mameda i Pudziana usnęłam przed telewizorem.... 😠
Karola, Kasjan mi szczerze jakoś nie podchodzi, bo od razu mam skojarzenie z takim wymyślnym imieniem, nie wiem czemu 😠
Idę robić śniadanko 😘