Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ania_p napisał(a):
kinia_nh napisał(a):
Ania zawsze możesz wziąć karimatę i śpiwór 😁 😁

nie wiem co na to mój kręgosłup 😁

mysle ze moglby sie troszke buntowac 😜

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂

Pierwsza! 😁 Noc miałam nie za ciekawą, nie dość że samej ciężko mi się ułożyć i zasnąć to jeszcze Nikoś dzisiaj coś się budził 🥴 Chyba zaliczę drzemkę razem z Nim, ale to dopiero koło 12... 😮

Ania mam nadzieję że dzisiaj wstaniesz z mięciutkim brzuszkiem 😉 Zero twardnienia ma być!!!! 😉 😘

• Mamusia
My też już wstałyśmy 🙂 mój brzuch na razie nie, póki co jest mięciutki, no może nie flaczek 😁 ale nie twardnieje,
dzisiaj poleżę tak w razie czego, bo w piątek mężulek weźmie urlop to pojedziemy w końcu zakupy porobic 🙂
coś mi dzisiaj śniadanko nie podchodzi, ale to pewnie dlatego że już myślę o obiedzie, zupka jarzynowa i naleśniki, tak sobie dzisiaj wymyśliłam, a co 😁
Kinia do 12 zleci i pewnie jeszcze się rozkręcisz, żeby tylko nie na dobre, bo nici ze spania 🙂
U nas na dworze póki co jest potwornie, leje, wieje i strasznie zimno,
a miały byc podobno upały

• Mamusia
Hej hej!! my jak zwykle przerwa w spaniu miedzy 4-6 (stała pora mojej kruszyny) a myslenie mega intensywne. Dzis wizyta-oby nie bylo szpitala;/
Rozmawialam z polozna o rzeczach dla dziecka do szpitala- mam miec 3 body krotkie i dlugie, 3 pajace, skarpetki, rekawiczki dla dziecka, czapeczke-ale to tylko po kapaniu-nawet nie wiazana, kosmetyki to tylko do pupy-bo podobno pielegniarki to nawet nie specjalnie przykladaja uwage do pielegnacji, chysteczki, pampersy, laktator no i rożek.
Ja tez jak Tosia i Ilka ledwo chodze-wrecz sie tocze, obrzeki mi dokuczaja-spuchlam jak swinka...

dzień dobry Kochane 🙂
Wstawiłam zdjęcia mojego szczęścia na wątku z gratulacjami dla nas (jesteście niesamowite:* )
Dopiero się ogarniam ( facet sam w domu przez tydzień +wiadomo pępkowe) bo dom wymaga mojej troski 😉 Malutka śpi bo w nocy dała mi troszkę kość, chyba nie mogła się przyzwyczaić do nowego łóżeczka i od 12 do 3 musiałam ją co godzinę przystawiać do piersi na chwilę, usypiała wkładałam ją do łóżeczka chwila i już się kręciła. Ale teraz od przed 6 już smacznie śpi a ja mogę coś tu porobić bo wczoraj to takie minimum zrobiłam. Dziś mam wielkie prasowanie. Dziewczyny ubranek dla dziecka idzie mnóstwo jeśli ulewa, a moja tak ma niestety. I to co kasielaczek pisała, staniki bez fiszbin do szpitala, potem jak wolicie. Jak jest nawał pokarmu to fiszbiny naprawdę uwierają a przez to mogą być zastoje.

Dobra zajrzę jeszcze później, buziaki.

• Mamusia
hej , widzialas karole na tym filmiku bo ja co nie dopatrzylam sie 😁 😁 😁 😁ona pewnie jeszcze spi i slonce przegapi...u mnie tez pochmurno zaraz sie zbieram na wizyte ostatnie wazenie i oddanie krwi i zobaczymy co u mnie bo brzuch mi ostatnio tez dokucza dos czesto twardy.ogladalm wlasnie fotki Zojeczki i nie moge sie napatrzec u nas w brzuszkacz tez takie male cudo sobie lezy....ach wzruszylam sie

• Mamusia
witamy mamusie!!

nawet sie dzis wyspalam tylko 2 razy w wc to jest super ale za to wczoraj ciagle chodzilam 😁 i zadalam mamie glupiee pytani e czy wody mi odejda ta dziurka czy nie hahah bo juz mam fiola im blizej tym bardziej zwracam uwage na wszystko.

j ajestem tez spuchneta ale znalazlam mamy masazer ktory jej kiedys kupilam i bomba jest wlewasz wode i wlaczasz na masz babelki co chcesz wczorj 2 razy i dzis widze kostki do tego zel chlodzacy z zaiji i jest duuuzo lepiej.
ale mam takie skurcze czasam ze az mie wygu\ina jak ide ale potem jest spokoj , i biodra bola ze chodze jak kaczka....
i jutro wizyta u gin zobaczymy co i jak
a dzis musze jechac do banku i malutkie zakupy obiad mam wiec jest git - golabki i zupa grzybowa 😁