Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witam 🙂
Rosi trzymam kciuki i modlę się za zdrowie Zojki 🙂
Tosia to twój wielki dzień trzymam kciuki bo najwięcej się namęczyłaś
Kinia Ania to już tylko wy zostałyście i Smerfetka?
dzisiaj mała dała mi pospać, wstawała tylko dwa razy w nocy 🙂

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oooo no nareszcie coś się u naszej Tosi ruszyło, zapewne za kilka godzin zobaczymy czerwony wpis że Jaś na świecie 🙂

Ania Ty pewnie za tydzień o tej porze też będziesz już mamą 🙂

A ja mam kryzys laktacyjny=kryzys psychiczny 😞 od wczoraj popołudnia, mam miękkie cycki i małe jak przed ciążą, Staś wisi cały czas na cyckach, co 20 minut się budzi bo chyba nie dojada! Jak jest przy piersi to tylko kilka razy słychać przełknięcia a później już sobie tylko dydoli 😞 Wkładki w biustonoszu suche 😞 Kurwa a jeszcze wczoraj rano sikało z nich tak że się krztusił przy jedzeniu!!! Zaczynam się załamaywać..... 😞

• Mamusia
Karola87 napisał(a):
Oooo no nareszcie coś się u naszej Tosi ruszyło, zapewne za kilka godzin zobaczymy czerwony wpis że Jaś na świecie 🙂

Ania Ty pewnie za tydzień o tej porze też będziesz już mamą 🙂

A ja mam kryzys laktacyjny=kryzys psychiczny 😞 od wczoraj popołudnia, mam miękkie cycki i małe jak przed ciążą, Staś wisi cały czas na cyckach, co 20 minut się budzi bo chyba nie dojada! Jak jest przy piersi to tylko kilka razy słychać przełknięcia a później już sobie tylko dydoli 😞 Wkładki w biustonoszu suche 😞 Kurwa a jeszcze wczoraj rano sikało z nich tak że się krztusił przy jedzeniu!!! Zaczynam się załamaywać..... 😞

Karola nie załamuj się bo to hamuje laktacje, przystawiaj do cycka a jak słyszysz że nie ciągnie to może poruszaj jego policzkiem a jak nie uda się karmić piersią to nikt nie będzie miał żalu że nie możesz przecież ważne żeby stasiu się najadał
a franka jak długo karmiłaś? oklask za twoją laktację 🙂

• Mamusia
heja 🙂

No normalnie jak przeczytałam że Tosi wody odeszły to sie poplakalam 🤪 super! to już dziś będzie Mamusią 🙂

Kasiulek coś mi sie wielkie to zdjęcie pokazuje i widzę tylko jednego Skarba.. 😮

Karola trzymam kciuki za Twoja laktacje 😘
u mnie troszeczke sie unormowało i piersi juz nie są takie twarde i nie ma w nich zastojów więc oby tak dalej 🙂

Kasialeczek jestem pełna podziwu dla Ciebie oklask! ja nie mam tyle cierpliwości, albo może nie tyle cierpliwości co poprostu spać mi sie chce 🤢 😁 więc spie z Mała ale za to w dzien mam przewalone bo ciężo jej idzie to zasypianie w łóżeczku.. ostatnio odkładam ją do wózka bo tam ciaśniej i przytulniej i jest lepiej 🙂

• Mamusia
ania_p napisał(a):
No a teraz o mojej wizycie, bo dzisiaj byłam 🙂
No więc wygląda to tak, że jak nie urodzę do niedzieli (czyli terminu porodu) do mam się zgłosic rano do szpitala i już mnie mój gin położy, stwierdził że nie chce żebym się przeterminowała.
Dzisiaj robił mi masaż szyjki, w sumie nie bolało, ale takie to nieprzyjemne, szyjka już się skróciła i
otwarta na palec, za długo nie masował, bo stwierdził, ze nie będzie mnie męczył.
Od jutra biegam po schodach i przysiady robię, to może do niedzieli faktycznie się rozkręci 🙂
bo nie chcę za długo leżec w szpitalu i czekac, no chyba że mi oxy dadzą, nie wiem
Głupio tak mi pisac o tym, jak wiem co przechodzi w tej chwili Tosia 😞

kolorowych 😘

CZEŚĆ dziewczyny :0
NO CZYTAM, ŻE U Tosi się ruszyło juz na dobre, juz się nie cofnie na pewno 😜
rzeczywiście ten jej szpital i lekarz jakiś porąbany, tyle ją przetrzymać. twój Aniu to jakoś zdrowo myślący przynajmniej.

• Mamusia
ilka napisał(a):
ania_p napisał(a):
kurcze siedzę i ryczę 🙂

Ania to teraz czekamy na Ciebie 🙂

z miłą chęcią, mogę byc następna,
ale wcześniej to przepuszczę Smerfetkę, mam nadzieję, że dzisiaj jak wróciła do szpitala to już jej się ruszy,
a poza tym wczoraj byłam bardziej optymistycznie nastawiona, że uda się już teraz urodzic,
dzisiaj już trochę inaczej myślę, bo znowu cisza u mnie 😁

• Mamusia
Tosiu widzisz mówiłam że beziesz tulic Jasieńka szybciutko 🙂 no i kochana musze powiedzieć ze szybko poszło!!! Strasznie się cieszę właśnie takiej informacji oczekiwałam wchodząc na forum 😁 🙃 🤪

Rosi trzymam mocno kciuki za Was. Zojeczka napewno da sobie rade i będzie wszystko OK ja w to mocno wierzę i modlę się o to!!!

Ania to teraz Twoja kolej, następnie Kinia i skńczą Nam się brzuszki 🤪 jejku ale to szybko poleciało co nie 🤪

mój szkrab śpi kiedy ja chcę ją karmić bo mi cycek wybuchnie 🤪 😮 ale jak chcę zeby spała to ona ma mnie w nosie 😮 🤨 😁

Dzisiaj piję herbatę z cytryną ciekawe czy jej coś wyjdzie 🤨 🤔

• Mamusia
Rosi modlę się za Zojeczkę, jestem przekonana że wszystko będzie dobrze, trzymajcie się kochane 😘
Ala witaj z powrotem 🙂
Karola mam nadzieję, że z pokarmem będzie lepiej, nie stresuj się bo to pewnie dodatkowo blokuje 😘
Kinia czekam do niedzieli 😁