Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
tez mieliśmy jechac na majówkę, ale mamy pełno rzeczy do zrobienia w mieszkaniu, jeśli teraz tego nie zrobimy, to obudzimy sie we wrześniu z ręką w nocniku, mojego M w zasadzie przez całe wakacje nie będzie, więc teraz jedyna okazja na jakikolwiek remont :/
i jutro już chyba zaczniemy malowanie 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
inirtam napisał(a):
fajnie tak, bo i dzieciaki nie będą się same chować 🙂

my juz zaplanowalismy, ze nasze sie sparuje, ale okazalo sie, ze u nich tez raczej dziewczynka sie szykuje, wiec z tym parowaniem damy sobie lepiej spokoj 😁 😜

heheh.... u mnie u jednej będzie chłop, więc jak miałam mieć dziewczynkę to sie zastanawiałysmy czy romans z tego będzie, gdy się okazało, że i u mnie chłop, to się smiejemy, że będą razem na dziewczyny chodzic 🙂 z kolei u drugiej jest dziewczynka i najpierw miałyśmy we cztery chodzić na spacery, a teraz zaczynami ich swatac 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
inirtam napisał(a):
fajnie tak, bo i dzieciaki nie będą się same chować 🙂

my juz zaplanowalismy, ze nasze sie sparuje, ale okazalo sie, ze u nich tez raczej dziewczynka sie szykuje, wiec z tym parowaniem damy sobie lepiej spokoj 😁 😜

My raczej tak samo 😁 😁

• Mamusia
Doti napisał(a):
Straszycie mnie tymi nagłymi zmianami płci... ja tak strasznie chciałabym mieć córeczkę...wiadomo, że synka będę kochać tak samo mocno, ale 3 facetów w domu na mnie jedną to zdecydowanie za dużo...

zdecydowanie trzeba mieć sprzymierzeńca w domu!! a solidarność jajników to podstawa 😉

• Mamusia
Moze nad morzem nagle zaswieci slonce 😉
Ja koniecznie chcialam teraz gdzies wyjechac, bo dawno nigdzie nie bylismy, a na wakacje juz nigdzie nie pojedziemy, bo bedziemy mieli co innego na glowie. na takich wyjazdach zawsze byl czad, no a teraz trzeba sie troche uspokoic, pierwszy taki spokojny wyjazd. chociaz nasze chlopy to pewnie sobie nie odpuszcza 😮

• Mamusia
inirtam napisał(a):
Doti napisał(a):
Straszycie mnie tymi nagłymi zmianami płci... ja tak strasznie chciałabym mieć córeczkę...wiadomo, że synka będę kochać tak samo mocno, ale 3 facetów w domu na mnie jedną to zdecydowanie za dużo...

zdecydowanie trzeba mieć sprzymierzeńca w domu!! a solidarność jajników to podstawa 😉

Póki co to ja żadnego sprzymierzeńca nie mam a tym bardziej nikt ze mną nie jest solidarny jajnikowo mimo że jest teściowa i babcia męża... obie bywają zołzy straszne..

• Mamusia
Ja sobie obejrzałam mecz Lecha (oczywiście wygrany). Mój M wróci w mega humorze z meczu 😁 jestem wręcz o tym przekonana 😉
Ja w poniedziałek jadę na działeczkę nad jeziorko do niedzieli pewno 🙂
Więc ile ja będę mieć do czytania 🤪
Dzisiaj będę chyba spać na kołdrze, bo inaczej chyba się uduszę 😮
Dobranoc! 🙂